Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 biraz aramam yapim dedim biraz önce ve kendi yazıma dikkat çektim öyle imzalarım varki gerçekten bi tuhaf oldum ben neler yazmışım diye hani insan günlük yazarda yıllar geçtikten sonra duygulanır böyle bi tuhaf olur 2 senelik imzam vay be böyle bi duyguyu yaşattıgı için paticiğe tşk ederim[signature][hline]<C & E> HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b]
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Ben bakardım. Hatta geçen gün eski database den taa SNN zamanından ordaki imzalarıma baktım. İnsan büyümüş hissediyor kendini. O zamanki yazılarıma baktım. Görüşlerim, konuşma tarzım..hepsiciği değişmiş.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do!
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 raistlinn ile yazdıklarımı okurken garip bri zevk alıyorum, tam newbie yim, 2 günde ögrendiğim bilgileri başkalarına satmaya falan calısıyorum forumda, sürekli c/p ler, her şey hakkında biliyormuş gibi konuşmalar, ah ah=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 03 Ağustos 2005 23:00 tarihinde demiş ki: raistlinn ile yazdıklarımı okurken garip bri zevk alıyorum, tam newbie yim, 2 günde ögrendiğim bilgileri başkalarına satmaya falan calısıyorum forumda, sürekli c/p ler, her şey hakkında biliyormuş gibi konuşmalar, ah ah=) hala ölesin zaten :P dermişim[signature][hline]<C & E> HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b]
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Gercekten guzel bır duygu..Ilkler guzeldır...Daima..[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek... Kalp istiyorum bende...isterem...Şebnem Feraha asıgım..Platonik kalp isterem...:=)
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 @pluton yazarken düşündüm zaten hala öyle miyim diye, biraz daha gelişme kaydettik 4 senede, hala var belki ama artık ne yapıyorsam bilinçli bir şekilde yapıyorum, 13 yaşında pek fazla bilinç yoktu yani=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 @ZaugnaKhaldun Şaka yaptım zaten biraz neşeleniyim diye ama ben şunu düşündüm paticik beni baya bi ilerletti ciddiyim[signature][hline]<C & E> HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b]
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 şaka oldugunu biliorum canım=) içimden geldi biraz, yazayım dedim[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Geçmişe mazi derim gelecege bakarım daha karlı cıkarım[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 @khalad Geçmişini bilmeyen geleceğine yön veremez bunu unutma!... @Zaugna http://forum.paticik.com/view.php?id=39612 ilk açtıgım topic vay be ne hayallerimiz vardı server kuracaktı bizim cafe sahibi bende kendi kendime gelin guvey oluyodum Counselorum diye ama değildim vay be eski günler[signature][hline]<C & E> HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b]
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=297 ayar bile yemişim bak=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ya benim seneler öncesinde olympos 'da açtığım topic var komedi be. mining skilli şiddetle deactive edilmeli mi ne gibi bişey. yazı tarzım aptal saptal falan.. dur bulim[signature][hline]Happy to stay at the club
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 03 Ağustos 2005 23:15 tarihinde demiş ki: http://forum.paticik.com/view.php?id=297 ayar bile yemişim bak=) abi koptum gece gece ya offf :D[signature][hline]<C & E> HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b]
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 yalnız o zamanki imzama dumur oldum, arattım imzayı nedir ne degildir diye ( ki imza yanlıs bile "die" olmaz "death" olur=) oynasana.com dan yıllar önce alınmış bir accountumu buldum, şok oldum oynasana.com, sanane database ini mi aldı kendi bünyesine?[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 buldum :) ilginç ya. bunda pek şirin demişim eh :) bunun da başlığa dikkat :))[signature][hline]Happy to stay at the club [Bu mesaj Dextra tarafından 03 Ağustos 2005 23:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 @Dextra öldüm bittim ya ne güzel topicler onlar offf neşem yerine geldi. @Zaugna Death olayı zaten bitiren beni :D Bu arada başka bi topic buldum neden yazdıgımı bile bilmiyom ama tam bir çocukluk örneği ahanda link: http://forum.paticik.com/view.php?id=94405[signature][hline]<C & E> HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b]
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 dextra ilk konunda koptum süper ya haha[signature][hline]Anubis Çok bomba bir şekilde geliyoruz.. Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 yannız çok iyi hatırlıyorum olayı. hırsızlıktan sıkılmıştım. hem de tepki alıodum. dedim artık balıkçı olacam. gittim bi koşu tam adamın adını sarfettim. çat! conn lost. =)[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki: Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük.
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 hayır abi topicde yazı çok güzel okudukça gülüyom bide altındaki cevap çok güzel "aferim" yazmışya :d[signature][hline]<C & E> HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b]
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 olayı anlatış süper, tepki ayrı süper ayarcılar değişmemiş yani=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 maşallah serverda bug yuvasıymış :D[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Muhallebi, 03 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki: maşallah serverda bug yuvasıymış :D o zamanın en iyi serverıydı diyebiliriz düşün artık :D[signature][hline]<C & E> HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b]
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bi tane daha :) bunda da ilk yanıt çokzel :) nefr'ın dedikleri de komik heheh.[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki: Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük.
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 hangisi o[signature][hline]Anubis Çok bomba bir şekilde geliyoruz.. Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 @Dextra tam bi newbieymişin sen o zaman ya öldürdün beni gülmekten[signature][hline]<C & E> HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b]
Öne çıkan mesajlar