Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski İmzalarına Bakan Var mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
biraz aramam yapim dedim biraz önce ve kendi yazıma dikkat çektim öyle imzalarım varki gerçekten bi tuhaf oldum ben neler yazmışım diye hani insan günlük yazarda yıllar geçtikten sonra duygulanır böyle bi tuhaf olur 2 senelik imzam vay be böyle bi duyguyu yaşattıgı için paticiğe tşk ederim[signature][hline]<C & E>
HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
I Love =o=
Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak
Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b]
Mesaj tarihi:
Ben bakardım. Hatta geçen gün eski database den taa SNN zamanından ordaki imzalarıma baktım. İnsan büyümüş hissediyor kendini. O zamanki yazılarıma baktım. Görüşlerim, konuşma tarzım..hepsiciği değişmiş.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
There's no try. There's do!
Mesaj tarihi:
raistlinn ile yazdıklarımı okurken garip bri zevk alıyorum, tam newbie yim, 2 günde ögrendiğim bilgileri başkalarına satmaya falan calısıyorum forumda, sürekli c/p ler, her şey hakkında biliyormuş gibi konuşmalar, ah ah=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Mesaj tarihi:
said:
ZaugnaKhaldun, 03 Ağustos 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
raistlinn ile yazdıklarımı okurken garip bri zevk alıyorum, tam newbie yim, 2 günde ögrendiğim bilgileri başkalarına satmaya falan calısıyorum forumda, sürekli c/p ler, her şey hakkında biliyormuş gibi konuşmalar, ah ah=)

hala ölesin zaten :P dermişim[signature][hline]<C & E>
I Love =o=
Mesaj tarihi:
@pluton

yazarken düşündüm zaten hala öyle miyim diye, biraz daha gelişme kaydettik 4 senede, hala var belki ama artık ne yapıyorsam bilinçli bir şekilde yapıyorum, 13 yaşında pek fazla bilinç yoktu yani=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
DevArt
Mesaj tarihi:
@ZaugnaKhaldun

Şaka yaptım zaten biraz neşeleniyim diye ama ben şunu düşündüm paticik beni baya bi ilerletti ciddiyim[signature][hline]<C & E>
I Love =o=
Mesaj tarihi:
şaka oldugunu biliorum canım=) içimden geldi biraz, yazayım dedim[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
DevArt
Mesaj tarihi:
@khalad

Geçmişini bilmeyen geleceğine yön veremez bunu unutma!...

@Zaugna

http://forum.paticik.com/view.php?id=39612 ilk açtıgım topic vay be ne hayallerimiz vardı server kuracaktı bizim cafe sahibi bende kendi kendime gelin guvey oluyodum Counselorum diye ama değildim vay be eski günler[signature][hline]<C & E>
I Love =o=
Mesaj tarihi:
ya benim seneler öncesinde olympos 'da açtığım topic var komedi be. mining skilli şiddetle deactive edilmeli mi ne gibi bişey. yazı tarzım aptal saptal falan.. dur bulim[signature][hline]Happy to stay at the club
Mesaj tarihi:
yalnız o zamanki imzama dumur oldum, arattım imzayı nedir ne degildir diye ( ki imza yanlıs bile "die" olmaz "death" olur=)
oynasana.com dan yıllar önce alınmış bir accountumu buldum, şok oldum

oynasana.com, sanane database ini mi aldı kendi bünyesine?[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
DevArt
Mesaj tarihi:
@Dextra öldüm bittim ya ne güzel topicler onlar offf neşem yerine geldi.

@Zaugna

Death olayı zaten bitiren beni :D

Bu arada başka bi topic buldum neden yazdıgımı bile bilmiyom ama tam bir çocukluk örneği
ahanda link: http://forum.paticik.com/view.php?id=94405[signature][hline]<C & E>
I Love =o=
Mesaj tarihi:
dextra ilk konunda koptum süper ya haha[signature][hline]Anubis
Çok bomba bir şekilde geliyoruz..

Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

Mesaj tarihi:
yannız çok iyi hatırlıyorum olayı. hırsızlıktan sıkılmıştım. hem de tepki alıodum. dedim artık balıkçı olacam. gittim bi koşu tam adamın adını sarfettim. çat! conn lost. =)[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki:
Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük.
Mesaj tarihi:
hayır abi topicde yazı çok güzel okudukça gülüyom bide altındaki cevap çok güzel "aferim" yazmışya :d[signature][hline]<C & E>
I Love =o=
Mesaj tarihi:
olayı anlatış süper, tepki ayrı süper

ayarcılar değişmemiş yani=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
DevArt
Mesaj tarihi:
maşallah serverda bug yuvasıymış :D[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Mesaj tarihi:
said:
Muhallebi, 03 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
maşallah serverda bug yuvasıymış :D

o zamanın en iyi serverıydı diyebiliriz düşün artık :D[signature][hline]<C & E>
I Love =o=
Mesaj tarihi:
hangisi o[signature][hline]Anubis
Çok bomba bir şekilde geliyoruz..

Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

Mesaj tarihi:
@Dextra

tam bi newbieymişin sen o zaman ya öldürdün beni gülmekten[signature][hline]<C & E>
I Love =o=
  • Yeni Oluştur...