Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türk düşmanlıgı pendant

asiiiiiiiii

Öne çıkan mesajlar

[spo1=..][/spo]
abicim bu resim sitenin resmi sitesinde vardı isyan gelınce kaldırdılar bu yuzden oyunubırkmayı bile dusunuyorum.Ya beyler su adamlara duzgun davranın aadam gelıo aq dio pezevenk dio neden bole dedin diom pezeven mrb demek dio adam abi napıyorsunuz siz bi dusunun

Edit: Spoiler (Murtaza)

[Bu mesaj Murtaza tarafından 04 Ağustos 2005 15:33 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

peki o resimde neler yazdığını biliyomusun?

sabır bonus u :15
KS ye dayanıklılık: 500
Trade spam e day.:500
Turks lere dayanıklılık:500

bu ne ırkçılıktır ne başka bişey yapan yokmu var ama yukarda yazanları yapmıyomu türkler. fazlası var eksiği yok. herkezden çok türk ler yapıyo. düşünün adamları boyle bişey yapcak kadar canından bezdirmişiz. etki olmadan tepki olmaz. sen masummusun ki adamları suçluyosun?[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al
Sosyal ağlarda paylaş

ben türkler yüzünden oyundan soğudum yailk zamanlarda ne güzeldi daha bu oyunun adı türkiyede duyulmamışken sadece iyi oyuncular varkeenn.... ooff offf yabancılar yapıoda tukler yapmıomu sanki ırkçılık clan symbollerinin üç hilal olması mesela sanki hala osmanlı devletinde yaşıoruz yani tek kelimeyle türkler yüzünden oyundan soğudum :(
Sosyal ağlarda paylaş

Bu hala bizim getirdiğimizi sanmıyorum.. Türklerin adının çıkması sadece Avrupa serverinde var.. MyKo da ben böyle bir şeye rastlamamıştım.. Bir şey daha adımızı çıkaran 8-15 yaş arası çocuklar... Bide 18 yaşını aşmış daha çocuk beyinli olan beyinsizlerdir.. Bunlar olmasa hir bir şey olmayacaktı..
Sosyal ağlarda paylaş

Abi iyi güzel diyorda herkes adamlarda bi yandan haklı bunu oyundaki bütün türkler için demiyorum aradaki şerefsiz haysiyetsiz adamlar için diyorum adamlar ks yapar onu yapar bunu yapar adama ks yapma dersin bi de üstüne küfür yersin bende bu yabancıları seviyor deilim ama adamlarada bizim bazı türk insanların yaptıgından dolayıda bi kısım hak veriyorum bizim tek sorunmuz ise yaşın yanında kuruda yanıyor :(

Diez
Sosyal ağlarda paylaş

said:
asiiiiiiiii, 04 Ağustos 2005 13:24 tarihinde demiş ki:
ne esprisi a.q adamlar oraya anty turk yazıo bide resmi siteye koyuyorlar anti turk alsana

a.q anlamını bilmediğini düşünerek cevap vermiyorum umarım bir dahaki sefere kullanmaman gereken yeri öğrenirsin. Milliyetçilik duyguların kabarırken birde haklı olup olmadığını araştır derim. Ayrıca espri anlayışı kazan.[signature][hline]Wanted!!
Vash the Stampede Dead Or Alive
60 Billion $$
Sosyal ağlarda paylaş

sadece paint ve copy/paste :)
hatalarım vardır belki +10 yazmazdı galiba

[signature][hline]Name: ShadowFax
Clan : Aserne
LvL : 6x
Race: Elmorad Warior
Server: Diez

[Bu mesaj ShadowFax tarafından 04 Ağustos 2005 16:47 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj ShadowFax tarafından 04 Ağustos 2005 16:47 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj ShadowFax tarafından 04 Ağustos 2005 16:48 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...