asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 [spo1=..][/spo] abicim bu resim sitenin resmi sitesinde vardı isyan gelınce kaldırdılar bu yuzden oyunubırkmayı bile dusunuyorum.Ya beyler su adamlara duzgun davranın aadam gelıo aq dio pezevenk dio neden bole dedin diom pezeven mrb demek dio adam abi napıyorsunuz siz bi dusunun Edit: Spoiler (Murtaza)[Bu mesaj Murtaza tarafından 04 Ağustos 2005 15:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 kusura bakmayın resim koymayı bilmedigimden koyamadım kopyala yapıstır yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyFingers Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bence adamlar haklı çünkü bu oyun ne çekiyorsa türklerden çekiyo.Ben çok az yabancı gördüm ks yapan adamlar bi kere işin adabını bilio geçen gün bi party e girdim adamlara ne party die sordum adamların verdii cewam şu :AOE DERUWİSH :D Daha ne bekleyebilirsin ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 peki o resimde neler yazdığını biliyomusun? sabır bonus u :15 KS ye dayanıklılık: 500 Trade spam e day.:500 Turks lere dayanıklılık:500 bu ne ırkçılıktır ne başka bişey yapan yokmu var ama yukarda yazanları yapmıyomu türkler. fazlası var eksiği yok. herkezden çok türk ler yapıyo. düşünün adamları boyle bişey yapcak kadar canından bezdirmişiz. etki olmadan tepki olmaz. sen masummusun ki adamları suçluyosun?[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Beter olsunlar.Saldırın aslanlarım :D[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ben masumum abi ben kimsye dokunmuyorum kendi halımde takılıyorum yapanlar soluceksin adamlar anty turk yazmıs oraya bunun anlamınıda sole ozman onları cevirmıssın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bence gayet iyi bir espri olmuş :D KS Resistance yapsalar süper olurdu hakkatern :D[signature][hline]Wanted!! Vash the Stampede Dead Or Alive 60 Billion $$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ne esprisi a.q adamlar oraya anty turk yazıo bide resmi siteye koyuyorlar anti turk alsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyFingers Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ben türkler yüzünden oyundan soğudum yailk zamanlarda ne güzeldi daha bu oyunun adı türkiyede duyulmamışken sadece iyi oyuncular varkeenn.... ooff offf yabancılar yapıoda tukler yapmıomu sanki ırkçılık clan symbollerinin üç hilal olması mesela sanki hala osmanlı devletinde yaşıoruz yani tek kelimeyle türkler yüzünden oyundan soğudum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noriendel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bu hala bizim getirdiğimizi sanmıyorum.. Türklerin adının çıkması sadece Avrupa serverinde var.. MyKo da ben böyle bir şeye rastlamamıştım.. Bir şey daha adımızı çıkaran 8-15 yaş arası çocuklar... Bide 18 yaşını aşmış daha çocuk beyinli olan beyinsizlerdir.. Bunlar olmasa hir bir şey olmayacaktı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 abi turkler bi degişik bu oyunda bi kız varya amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn asılmaya baslıolar oyun moyun yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Spoiler yaptım bende. [spo1=Anti Türk Pendant][/spo][signature][hline]Server : Deimos Clan : n00bz Nick : NecrozaN Lvl : 3x NP : pOq gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoRd_MsC Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bizde çıkartalım böyle bişey olmaz mı? :D[signature][hline]name= _Shujinko_ lvl=6* Np= 27*** Karus_Assasin Baş Düşman= DraBuLL Server= Xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Buffer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Abi iyi güzel diyorda herkes adamlarda bi yandan haklı bunu oyundaki bütün türkler için demiyorum aradaki şerefsiz haysiyetsiz adamlar için diyorum adamlar ks yapar onu yapar bunu yapar adama ks yapma dersin bi de üstüne küfür yersin bende bu yabancıları seviyor deilim ama adamlarada bizim bazı türk insanların yaptıgından dolayıda bi kısım hak veriyorum bizim tek sorunmuz ise yaşın yanında kuruda yanıyor :( ____________________________________________________ Mad_Buffer 55 Priest Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: asiiiiiiiii, 04 Ağustos 2005 13:24 tarihinde demiş ki: ne esprisi a.q adamlar oraya anty turk yazıo bide resmi siteye koyuyorlar anti turk alsana a.q anlamını bilmediğini düşünerek cevap vermiyorum umarım bir dahaki sefere kullanmaman gereken yeri öğrenirsin. Milliyetçilik duyguların kabarırken birde haklı olup olmadığını araştır derim. Ayrıca espri anlayışı kazan.[signature][hline]Wanted!! Vash the Stampede Dead Or Alive 60 Billion $$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 o degil de hem pendat hem ring yaziyor... :-)[signature][hline]lütfücüğüüüm! [Bu mesaj tosun_pasa tarafından 04 Ağustos 2005 16:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 evet bende şimdi gördüm ring penant mıs. geri zekalılar :) bende bole bi çalısma yapcam :D canım sıkıldı.Koyarım burayada :)[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : Aserne LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez [Bu mesaj ShadowFax tarafından 04 Ağustos 2005 16:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 photoshop olmasın sakın[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 walla abi öleleri war ki bu oyunda...bunların yüzünden oyunda bütün türküm diyen sıkıntı çekiyor...abi bu yabancılar; yakında anty-turk full çitinde yaparlar abi hatta silahları felan anti-türk resistanslı yaparlar ....bayada pahalı olur ama alanda çok olur heralde bende alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 sadece paint ve copy/paste :) hatalarım vardır belki +10 yazmazdı galiba[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : Aserne LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez[Bu mesaj ShadowFax tarafından 04 Ağustos 2005 16:47 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj ShadowFax tarafından 04 Ağustos 2005 16:47 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj ShadowFax tarafından 04 Ağustos 2005 16:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EviLCrieS Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 üzücü bir durum. fakat bunu yapmalarını biz sağladık bence..[signature][hline]HAYAT OFFLINE , KNIGHTONLINE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Attack az olmuş abii :D[signature][hline]Wanted!! Vash the Stampede Dead Or Alive 60 Billion $$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar