aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Uzaya fırlattım bir uydu, Demek istediklerim buydu. Aşkım yörüngeden çıkmı, Uysa da uydu, uymasa da uydu. Velhasılı kelam, haber bulamayınca gezegen uydu falan bulur olduk artık, nereye kadar merak ediyorum..[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 10. sımdı bulundumu bı ozellıgı var mıymıs barı[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek.... Böcügüm artık puhpuh...Kalp istiyorum bende...isterem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 yaşam var mı adını doru düzgün bişi koycaklar mı?[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 sefil canlılar olsa da yönetsek... köle yapsak...[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: St_Dreamer, 31 Temmuz 2005 20:38 tarihinde demiş ki: bide marduk 11..neydi x miydi bu yeni gezegenin adı Böyk...[signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: HymnOfSnuk, 31 Temmuz 2005 20:43 tarihinde demiş ki: hayır çok gudik bi isim koymuşlar , 11OMFG45 gibi. normalde o tarz isimler koyarlar da, baya komik olmuş bu. Oh My Fucking God... Bi de Nerf Shaman yazsalardı cuk diye otururdu. said: armra, 31 Temmuz 2005 22:30 tarihinde demiş ki: bence o unity100. en son yörünge dışına yollanmıştı, sonra da bu gezegen bulundu. uzay gezegen yörünge derken serbest çağrıştım. ahaha olabilir valla :-P[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 31 Temmuz 2005 23:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 pis bişiler cıkıcak,olucak hadi hayırlısı :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 uzaylılar gelcek olm :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 evet haberlerde izledim bugün. ismi numaralı birşeydi: 2003 bilmem ne u bilmem neydi. nasa'nın daha önce keşif edip, şimdiye kadar sakladıkları idda edildi. ismini zeyna koymayı düşünüyorlarmış :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 haahah bide hercules cıkar 1ay sonra mitolji zamanına döneriz[signature][hline]burning legion * nightelf rogue * the wicked priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ya o ismi salladım , işte ona benzer bişey olduğunu şeyettirmek için. daha bi olma olasılığı yüksek örnek şu ; 11GDR54. :P edt:Zeyna koyarlarsa yazık olur , başka isim mi kalmadım yahu. :9[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... [Bu mesaj HymnOfSnuk tarafından 01 Ağustos 2005 07:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mentalman Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bu yeni gezegen plutonun 1.5 katı büyüklüğündeymiş.[signature][hline]Lineage Geyikleri... -çinli: you sex ? -ben: what ? -diger çinli sanırım arkadaşına söyledi: she sex -ben: what the fuck are you talking about ? -çinli: sex HAHAH sex sex HAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 GÜNEŞ sisteminde zaten onlaarca gezegen var...ama biz en büyük ve yörüngesi sağlam olanlaarını ana gezegenler olarak sayıyoruz...yani ortalıkta icat falan yooooooooook...[signature][hline]ben büyüyünce midicloryan olcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 güneşin etrafındaki turunu 547 yılda tamamlıyomuş[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 tamamen buz ve kayayla kaplıymış.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar