Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10. gezegen

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Uzaya fırlattım bir uydu,
Demek istediklerim buydu.
Aşkım yörüngeden çıkmı,
Uysa da uydu, uymasa da uydu.

Velhasılı kelam, haber bulamayınca gezegen uydu falan bulur olduk artık, nereye kadar merak ediyorum..[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Mesaj tarihi:
yaşam var mı adını doru düzgün bişi koycaklar mı?[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
said:
HymnOfSnuk, 31 Temmuz 2005 20:43 tarihinde demiş ki:
hayır çok gudik bi isim koymuşlar , 11OMFG45 gibi.

normalde o tarz isimler koyarlar da,
baya komik olmuş bu.
Oh My Fucking God...
Bi de Nerf Shaman yazsalardı cuk diye otururdu.
said:
armra, 31 Temmuz 2005 22:30 tarihinde demiş ki:
bence o unity100.
en son yörünge dışına yollanmıştı, sonra da bu gezegen bulundu.

uzay gezegen yörünge derken serbest çağrıştım.

ahaha olabilir valla :-P[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 31 Temmuz 2005 23:36 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
evet haberlerde izledim bugün. ismi numaralı birşeydi: 2003 bilmem ne u bilmem neydi. nasa'nın daha önce keşif edip, şimdiye kadar sakladıkları idda edildi. ismini zeyna koymayı düşünüyorlarmış :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Mesaj tarihi:
ya o ismi salladım , işte ona benzer bişey olduğunu şeyettirmek için.
daha bi olma olasılığı yüksek örnek şu ; 11GDR54. :P

edt:Zeyna koyarlarsa yazık olur , başka isim mi kalmadım yahu. :9[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...

[Bu mesaj HymnOfSnuk tarafından 01 Ağustos 2005 07:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bu yeni gezegen plutonun 1.5 katı büyüklüğündeymiş.[signature][hline]Lineage Geyikleri...
-çinli: you sex ?
-ben: what ?
-diger çinli sanırım arkadaşına söyledi: she sex
-ben: what the fuck are you talking about ?
-çinli: sex HAHAH sex sex HAHAH
Mesaj tarihi:
GÜNEŞ sisteminde zaten onlaarca gezegen var...ama biz en büyük ve yörüngesi sağlam olanlaarını ana gezegenler olarak sayıyoruz...yani ortalıkta icat falan yooooooooook...[signature][hline]ben büyüyünce midicloryan olcam...
Mesaj tarihi:
tamamen buz ve kayayla kaplıymış.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
  • Yeni Oluştur...