Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10. gezegen

Twisty

Öne çıkan mesajlar

Uzaya fırlattım bir uydu,
Demek istediklerim buydu.
Aşkım yörüngeden çıkmı,
Uysa da uydu, uymasa da uydu.

Velhasılı kelam, haber bulamayınca gezegen uydu falan bulur olduk artık, nereye kadar merak ediyorum..[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HymnOfSnuk, 31 Temmuz 2005 20:43 tarihinde demiş ki:
hayır çok gudik bi isim koymuşlar , 11OMFG45 gibi.

normalde o tarz isimler koyarlar da,
baya komik olmuş bu.
Oh My Fucking God...
Bi de Nerf Shaman yazsalardı cuk diye otururdu.
said:
armra, 31 Temmuz 2005 22:30 tarihinde demiş ki:
bence o unity100.
en son yörünge dışına yollanmıştı, sonra da bu gezegen bulundu.

uzay gezegen yörünge derken serbest çağrıştım.

ahaha olabilir valla :-P[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 31 Temmuz 2005 23:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
evet haberlerde izledim bugün. ismi numaralı birşeydi: 2003 bilmem ne u bilmem neydi. nasa'nın daha önce keşif edip, şimdiye kadar sakladıkları idda edildi. ismini zeyna koymayı düşünüyorlarmış :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

ya o ismi salladım , işte ona benzer bişey olduğunu şeyettirmek için.
daha bi olma olasılığı yüksek örnek şu ; 11GDR54. :P

edt:Zeyna koyarlarsa yazık olur , başka isim mi kalmadım yahu. :9[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...

[Bu mesaj HymnOfSnuk tarafından 01 Ağustos 2005 07:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tamamen buz ve kayayla kaplıymış.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...