Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şöle Multisi Güzel Strateji

Zerokull

Öne çıkan mesajlar

Ya şöle kimsenin bilmediği kenarda köşede kalmış güzel multiplayerı olan strateji oyunu biliyomusunuz ben seneler önce warlordsu keşfetmiştim mesala altın madeni gibin gelmişti varmı böyle bildiğiniz.
Starcraft falan saymayında. :d[signature][hline]Love is all around.
Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın.
Sosyal ağlarda paylaş

Knight and Merchants
Seven Kingdoms 1,2
Dune 2000
KKND 1,2
Settlers 3
Culture

Ben öyle hemen adam yarat yık stratejisini sevmediğim için Bunları önerebilirim.Bunlarda nerden baksan bi multisi 3 4 saat sürecek oyunlar.

Dark side dı sanırım LEvel orjinal cd sini vermişti.Uzaylılar ile insanlar kapışıyor.Baya güzeldi o stratejide.Ara vidyolar Harikaydı özellikle...
[signature][hline]Pff bune ya..

[Bu mesaj Erutan tarafından 30 Temmuz 2005 11:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Warhammer 40k : dawn of war da çok zevkli. Daha adam noldunu anlamadan basıyosun. Uzaktan feci gömen bi alet vardı yanlış hatırlamıyosam, onu çayıra saldın mı daha karşındaki adam "noluyo lan" demeye kalmadan intantrylerini eline teker teker döküyodun.
edit: oha yalannn! yanlış oldu, eski oyun istemişsin pardon.
heroes 1-2 oynanabilir. gerçi bilen çok ama homm2 homm4'ten iyi.[signature][hline]sdfsdf

[Bu mesaj HUR_AFE tarafından 01 Ağustos 2005 01:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sorj, 30 Temmuz 2005 11:44 tarihinde demiş ki:
...Settlers 3...

Süper bir oyundur kendileri. Şirin şirin settlerlarınız ile şirin şirin kasabalar köyler kurar, şirin şirin maden toplayıp, şirin şirin SAVAŞIRSINIZ! Niahahahaha :D

Arşivimde hala durur cd' leri. Çok güzel bir oyundur. Oynamayanlara şirin bir şekilde öneririm.
Ayrıca sırf müzikleri için bile yükleyebilirsiniz oyunu. İnsanın içine huzur dolar dinlerken.[signature][hline]Kısaca Drac veya Dracula diyebilirsiniz
Destroycartoon reloaded/Nasıl imza seviyoruz?-Paticik/Siz hala okumadınız mı?-Paticik
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...