Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Ya şöle kimsenin bilmediği kenarda köşede kalmış güzel multiplayerı olan strateji oyunu biliyomusunuz ben seneler önce warlordsu keşfetmiştim mesala altın madeni gibin gelmişti varmı böyle bildiğiniz. Starcraft falan saymayında. :d[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Knight and Merchants Seven Kingdoms 1,2 Dune 2000 KKND 1,2 Settlers 3 Culture Ben öyle hemen adam yarat yık stratejisini sevmediğim için Bunları önerebilirim.Bunlarda nerden baksan bi multisi 3 4 saat sürecek oyunlar. Dark side dı sanırım LEvel orjinal cd sini vermişti.Uzaylılar ile insanlar kapışıyor.Baya güzeldi o stratejide.Ara vidyolar Harikaydı özellikle... [signature][hline]Pff bune ya.. [Bu mesaj Erutan tarafından 30 Temmuz 2005 11:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 eheh KaM çok şirin bişey ya :)[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Esas seneler once Lords of the Realm vardi... Ben ondan daha iyisini oynamadim su ana kadar... (Civ serisi disinda)[signature][hline]Bal adam... ama pardon multisi var miydi hatirlamiyorum Lords of the Realm in [Bu mesaj Dorsia tarafından 31 Temmuz 2005 03:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 A ye seven kingdoms ismini görünce bi' garip oldum...[signature][hline][Bob Marley] Egoist Ben!!!(Ünlemlere de bak) Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... [Bu mesaj Cd- tarafından 31 Temmuz 2005 03:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Warhammer 40k : dawn of war da çok zevkli. Daha adam noldunu anlamadan basıyosun. Uzaktan feci gömen bi alet vardı yanlış hatırlamıyosam, onu çayıra saldın mı daha karşındaki adam "noluyo lan" demeye kalmadan intantrylerini eline teker teker döküyodun. edit: oha yalannn! yanlış oldu, eski oyun istemişsin pardon. heroes 1-2 oynanabilir. gerçi bilen çok ama homm2 homm4'ten iyi.[signature][hline]sdfsdf [Bu mesaj HUR_AFE tarafından 01 Ağustos 2005 01:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Sorj, 30 Temmuz 2005 11:44 tarihinde demiş ki: ...Settlers 3... Süper bir oyundur kendileri. Şirin şirin settlerlarınız ile şirin şirin kasabalar köyler kurar, şirin şirin maden toplayıp, şirin şirin SAVAŞIRSINIZ! Niahahahaha :D Arşivimde hala durur cd' leri. Çok güzel bir oyundur. Oynamayanlara şirin bir şekilde öneririm. Ayrıca sırf müzikleri için bile yükleyebilirsiniz oyunu. İnsanın içine huzur dolar dinlerken.[signature][hline]Kısaca Drac veya Dracula diyebilirsiniz Destroycartoon reloaded/Nasıl imza seviyoruz?-Paticik/Siz hala okumadınız mı?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Zerokull, 30 Temmuz 2005 11:42 tarihinde demiş ki: Starcraft falan saymayında. :d starcraft.. eheheh yok illa başka bişi olsun diyorsan, red alert 2, warcraft 3, warhammer dark omen felan alternatiflerimiz arasındadır[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 heroes 3 4 vs.[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 KaM guzeldir cidden. ama multisi baya biliyo =)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 EU 2[signature][hline]Mekteb-i Sultani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Lopeth, 01 Ağustos 2005 03:56 tarihinde demiş ki: heroes 3 4 vs. [signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 baldurs gate 2 imperial glory[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 winning eleven 8[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mustianapolis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 En iyi multiplayer strateji oyunu freeciv (civilization'ın ücretsiz sürümü hem de online) www.freeciv.org sitesinden ulasabilirsiniz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Close combat serileri Battle Realm Sudden strike[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Europa Universalis 2 çok güzel oynanir. Hearts Of İron 2 biraz sıkabilir ama savaşa başlıyınca eğlenceli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar