Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Qui-Gon Jin vs General Obi-Wan Kenobi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
işin suyu çıkıyomuş gibi gözüksede , dark side için aypılıyorsa light içinde yapılmalı . Çünkü benim gibi light fanatiklerininde kimi tuttuğunu öğrenelim dimi :)

ben qui-gon jin derim :)

Qui-Gon Jin (Obi-Wanın Masterı)
Ob-Wan Kenobi[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 04 Ağustos 2005 12:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
karakedi, 04 Ağustos 2005 12:02 tarihinde demiş ki:
iyide bunlar kim,
öncelikle bunları bi tanıtsa idiniz.

sadece filmleri izlemekle yetinen benim gibiler için daha faydalı olurdu ;)

Fİlmleri adam gibi Izlediysen 2 sinide tanımış olurdun

:P[signature][hline]oasis.gen.tr
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Mesaj tarihi:
valla qui-gon ile obi-wan ı anlatamya kalkışırsam kız ark.'ıman ayrılacam. karakedi kusura bakma...[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil

[Bu mesaj khas tarafından 04 Ağustos 2005 12:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ilk mesaj a link koydum isteyebn baksın :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik
Mesaj tarihi:
dövüşmezler jedi lar kardeştir![signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Mesaj tarihi:
Her zaman Obi-Wan diyorum ben de,zira Anakin di Mace Winduydu efenim bi Qui-Gon du bunlar boş işler.
Bunlardan hangisi General Grievous'un askerleriyle dolu bir yere atlayıp "Hello there!" diyebilmiş ki?
Mesaj tarihi:
said:
Viji, 04 Ağustos 2005 12:23 tarihinde demiş ki:
Her zaman Obi-Wan diyorum ben de,zira Anakin di Mace Winduydu efenim bi Qui-Gon du bunlar boş işler.
Bunlardan hangisi General Grievous'un askerleriyle dolu bir yere atlayıp "Hello there!" diyebilmiş ki?

Viji bu konuda haklı ama Mace Windu'ya laf söyleme Anime Star Wars'ı izlersen Mace Windu'yu daha iyi tanırsın ...[signature][hline]Fear ... Fear Attracks The Fear From ... The Strong , The Weak , The Innocent , The Corrupt ... Fear ... The Fear Is My Ally ....
Mesaj tarihi:
obi-wan duygularına ve endişelerine fazla bağlı bu yüzxden çok hata yapıyor . Qui-Gon , Obi-Wanı eğitirken "endişelerine odaklanmamaılısın genç obi-wan" diyerek bunu vurgulamıştı .[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik
Mesaj tarihi:
Bu dövüşün ne zaman olduğuna bağlı. Qui-gon'un yaşadığı dönemde ise obi-wan padawan olduğu için biraz kararsız kalırdım. Aksi halde qui gon jinn hastası olmama rağmen obi-wan kenobi derdim. Padawan master kapışması olacaksa emin değilim qui gon alır sanırım (:[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Mesaj tarihi:
konu başlığını bu sorusu olmasın diye yazdım . General Obi-Wan yani 3. film[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik
Mesaj tarihi:
Bi yerden bul ve izle adam tek başına bi ordularla kapışıyo .
Ne destroyer bırakıo ne bişi ...[signature][hline]Fear ... Fear Attracks The Fear From ... The Strong , The Weak , The Innocent , The Corrupt ... Fear ... The Fear Is My Ally ....
Mesaj tarihi:
birde bisey war yanliz simdi obi wan anakinin master haliyken mi yoksa qui gon obinin masteri iken obinin halimi dovusuyor bunu bilmek lazim?[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK
  • Yeni Oluştur...