zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 işin suyu çıkıyomuş gibi gözüksede , dark side için aypılıyorsa light içinde yapılmalı . Çünkü benim gibi light fanatiklerininde kimi tuttuğunu öğrenelim dimi :) ben qui-gon jin derim :) Qui-Gon Jin (Obi-Wanın Masterı) Ob-Wan Kenobi[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 04 Ağustos 2005 12:05 tarihinde değiştirilmiştir]
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 sonuna kadar obi-wan derim...[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil
karakedi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 iyide bunlar kim, öncelikle bunları bi tanıtsa idiniz. sadece filmleri izlemekle yetinen benim gibiler için daha faydalı olurdu ;)[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience!
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 qui-gon jn hangisi oluyordu?[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: karakedi, 04 Ağustos 2005 12:02 tarihinde demiş ki: iyide bunlar kim, öncelikle bunları bi tanıtsa idiniz. sadece filmleri izlemekle yetinen benim gibiler için daha faydalı olurdu ;) Fİlmleri adam gibi Izlediysen 2 sinide tanımış olurdun :P[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 valla qui-gon ile obi-wan ı anlatamya kalkışırsam kız ark.'ıman ayrılacam. karakedi kusura bakma...[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil [Bu mesaj khas tarafından 04 Ağustos 2005 12:05 tarihinde değiştirilmiştir]
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ilk mesaj a link koydum isteyebn baksın :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Height: 1.93 meters. Oha, abimiz kallaviliymiş oldukça, farketmemiştim eho.[signature][hline]g3nk.
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Obıwan Kenobı tabıkı alır ...Sevmem ama o alır..[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek... Kalp istiyorum bende...isterem...Şebnem Feraha asıgım..Platonik kalp isterem...:=)
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 dövüşmezler jedi lar kardeştir![signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Obi van alır [Bu mesaj Absolut tarafından 04 Ağustos 2005 12:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Viji Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Her zaman Obi-Wan diyorum ben de,zira Anakin di Mace Winduydu efenim bi Qui-Gon du bunlar boş işler. Bunlardan hangisi General Grievous'un askerleriyle dolu bir yere atlayıp "Hello there!" diyebilmiş ki?
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 obi-van'ın ls tekniği qui-gon'un kullandığından daha iyi. ve bence obi-wan force'u da daha iyi kullanıyor. bu yüzden de qui-gon'u kısa bi sürede alabileceğini zannediorum...
Jade Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Viji, 04 Ağustos 2005 12:23 tarihinde demiş ki: Her zaman Obi-Wan diyorum ben de,zira Anakin di Mace Winduydu efenim bi Qui-Gon du bunlar boş işler. Bunlardan hangisi General Grievous'un askerleriyle dolu bir yere atlayıp "Hello there!" diyebilmiş ki? Viji bu konuda haklı ama Mace Windu'ya laf söyleme Anime Star Wars'ı izlersen Mace Windu'yu daha iyi tanırsın ...[signature][hline]Fear ... Fear Attracks The Fear From ... The Strong , The Weak , The Innocent , The Corrupt ... Fear ... The Fear Is My Ally ....
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 obi-wan duygularına ve endişelerine fazla bağlı bu yüzxden çok hata yapıyor . Qui-Gon , Obi-Wanı eğitirken "endişelerine odaklanmamaılısın genç obi-wan" diyerek bunu vurgulamıştı .[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bu dövüşün ne zaman olduğuna bağlı. Qui-gon'un yaşadığı dönemde ise obi-wan padawan olduğu için biraz kararsız kalırdım. Aksi halde qui gon jinn hastası olmama rağmen obi-wan kenobi derdim. Padawan master kapışması olacaksa emin değilim qui gon alır sanırım (:[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Ruhsuz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Şans hep Obi wandan yana nedense..
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 konu başlığını bu sorusu olmasın diye yazdım . General Obi-Wan yani 3. film[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Jade Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bi yerden bul ve izle adam tek başına bi ordularla kapışıyo . Ne destroyer bırakıo ne bişi ...[signature][hline]Fear ... Fear Attracks The Fear From ... The Strong , The Weak , The Innocent , The Corrupt ... Fear ... The Fear Is My Ally ....
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 qui-gon'un, droid ordusunu filan tek başına ber taraf eden obi-wan'a karşı hiç bi şansı olamaz.
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 birde bisey war yanliz simdi obi wan anakinin master haliyken mi yoksa qui gon obinin masteri iken obinin halimi dovusuyor bunu bilmek lazim?[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 3. filmde yani anakin'in masteri iken...
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 obi ezer o zaman:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ya obi ezer, üstüne sidious'a res attirip yine ezer...[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bencede Obi ezer Obi kimi yenmemiski..Adamda doru şansda var yürekde var..Obi derim her zaman..[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek... Kalp istiyorum bende...isterem...Şebnem Feraha asıgım..Platonik kalp isterem...:=)
Öne çıkan mesajlar