Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Dün gece 3 tane arkadaşın ısrarlarıyla hillsbrand foothills e gittik, horde lara dalaşalım dediler. Daha lvl 25 iz bir şey yapamam dedim, tam da bizim dişimize göre grup çıktı. Biz 4 kişi level 24-25 party, undeadler de 3 kişi lvl 27-29 arasında. Neyse bayağı eğlendim açıkçası, adamları kesiyoruz corpse lardan uzaklaşıyoruz, adamlar resleniyor, healleniyor, bufflanıyor, tekrar dalaşıyoruz falaan. Gerçi adamlar 3 kere ardarda yenilince, bir cone of cold da 450 dmg koyan bir horde mage tadımızı kaçırdı. Fakat pvp ortasında düşündüm, biz 4 kişiyiz adamlar 3 bu ne kadar etik, onurlu, adil olur diye. Merak ettiğim acaba bu oyunda normal karşılanan bir durum mu-levellar denkse- ? Bir de corpse camp yasak değil ama hoş karşılanan bir davranış da değil değil mi ?[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Ben mesela corpse camp yapıyorum.Ama healleniyor bufflanıyor bi kendine geliyor,ondan sonra dalıyorum. Diğer türlüsü gıcıklıktır[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ben level 40 kusurlerdeyken bana 2 ?? level daldı hemde ben 2 mobla ugrasiodum. yani öle olaylar olmak zorunda. etik metik dusunme. sonucta bu bi sawas ve iki tarfı var. ben acıkcası campliom. cunku cok gıcık ediolar. adam olurken bile tukuruo mesela. eh bende bolelerini 8-9 defa campliom. mount ustundede bekliom biri gelirse kaciom. pvp serverında oynuosan istedigini yapmak serbest bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Levellar denk olsa bile 3e4 pek adil değil. Üçe bir, sekize bir gibi klasik allience ganklerinden yapmamışsınız ama 3 oyuncunun level farkı en fazla üçken eşit becerideki 4 oyuncuyu alması zor. Hatta alamaz. Zaten aynı adamı-grubu iki defadan fazla öldürmenin bi anlamı yok, demekki sizden güçsüz. Oyun etiği burda biraz bulanık çünkü neyin doğru neyin yanlış olduğu göreceli. Mesela o adamların manalarının dolmasını beklediniz mi?Heallardan ve bufflardan sonra geriye pek bişey kalmıyor. Biz hordelar generaldan imdat allylar cc yapıyor gibi bi mesaj gelirse genelde hepimizin düşük lvllarda yaşadığı bi olay olduğu için olay yerine akın ediyoruz. Hatta bunun için Nesingwary'de raid party kurulmuştu bikeresinde. Sadece başkalarına yada bana cc yapanlara ben de cc yapıyorum. Bazen de hp yarının altındayken ve onmob dalanlara (aslında allience'ın yarısı oluyor bu :)) Yani haketmesi lazım bunu. Sonra hakedişini veriyorum bi güzel :-p edit : işte ben bu pvp serverdayız, herkes serbest anlayışına karşıyım. Bana da çok ally ??ken daldı ama ben aynısını başkalarına yapmıyorum. Yeri geldi bi kalabalıktan kaçarken ne druid rootladı mobları, yeri geldi ben aynısını yaptım aggro aldım üstüme. Eninde sonunda bu bir oyun, herkes eğlenmek için oynuyor. Size beyaz bir oyuncuya saldırarak onun zevkini kaçırmanın hiç bir anlamı yok. Size dalanların da adını yazın bi kenara (hatta addonlar var bu iş için) 60 olduğunuzda hayatı cehennem edersiniz. [signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . [Bu mesaj axedice tarafından 04 Ağustos 2005 11:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Hillsbrad güzel oldu gerçekten. Eskiden lvl 60'ların savaş alanı idi, şimdi 25-30'lara bırakıldı.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Aklıma ne geldi şimdi: Bir başlık aldında Türkçe "wow netiquette" hazrılasakmı acaba? İmece usulü şöyle..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naddz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bence pvp serverında oynamamız mob ile uğraşan birine arkadan dalınmasını normal hale getirmez. noobluktur. ezikliktir. bana bunu yapanın son nefesimde suratına da tükürürüm! (celallenir :P)[signature][hline] --------------------------------------------- power is when we have every justification to kill, and we don't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 gray target kesmediğin ve ceset başında saatler geçirmediğin sürece benim gözümde hiç bir şey ayıp günah yazık deildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Savaşda kurual olmaz.Bu bir savaştır ve iki tarafda birbirinin her gördüğü açıkları iyi değerlendirmelidir.Bu bir box maçı değilki kuralları olsun yok arkadan saldırmayın,reslenince manasını doldurana kadar bekleyin diye...Hele p undead rogueler yok mu?Adam lvl 60 olsun lvl 20 adama saldırıyor.[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür [Bu mesaj Engin2 tarafından 04 Ağustos 2005 11:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Savaşda kural olmaz oyunda olur. Bu ego tatmını hırd fdolu bı dunya değil bu wow by bi oyun burda zevk almaya calışıyor eylenmeye calışıyoruz. Bı horde grbuyla karşılaştığımda aralarından biri cıkıp teketek kapışma önerdiğinde ben herleyden cok zevk alıyorum. Ben hırsla öfkeyle cc yapmaktan zevk almıyorum kasıyo benı sınırımı bozukuyo nefretle hıncla uzerınde mob olanlarada dalmayı sevmıyorum. bana yaplırsada soğuk kanlılıkla tamam dıyıp gecıyorum. Yıllarca ne öfkelendim mmorpglerde ne kufrettim ne kızdım. bu bı "savaş" değil bu bi oyun...[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Ben rp yapmayı çok severim ve burada yaptığm rol hayata kalmak için savaşan bir insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bende ninja rp yapıyrum o yuzden judgment'a rolluyorum....[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naddz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 * ninjalık yapanı * questi bitirdiğimizde beni dungeon ın ortasında yalniz bırakıp heartstone ununu kullanıp tüyen şerefsizi * corpse camping yapacak kadar, leveli düşükleri kesecek kadar hırs manyağı olmuşları sevmem. bu insanlarla muhatap olmam. chaotic evil bir karakter mi oynuyorsunuz? o yüzden önüme gelene dalıyorum mu diyorsunuz? öyleyse karakteriniz gereği ninjalık yapmak, kendi çıkarlarınız neyi gerektiriyorsa o şekilde davranmanız da gerekir. ayrıca savaşta herşey mübah değildir. tabi eğer onurlu bir şey için savaşıyorsan.[signature][hline]--------------------------------------------- power is when we have every justification to kill, and we don't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Corpse camp olayını beni gankleyenlere yapıyorum. Bikere bi warrior beni ganklemişti,10 dakka sonra onu biyerde bulup öldürdüm. Sonra tam 8 kere corpse camp yaptım. En sonunda level 60 birisi geldi nöbet tuttu cesett öyle reslendi adam :)[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bu tarz olaylar yüzünden sevmiyorum pvp serverlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 etik metik yok kim kimi nerde nası kaç kişiliyle öperse .. çok arıycaksın o güsel low lvl pvplerini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Ben rogue olduğum için mobla uğraşan adamada dalarım yada manası bitmiş adamada. Ama asla bana gri olan düşük lvllı adama dalmam yada adamın cesedinin önünde beklemem. Çünkü bunlar oyunun tadını kaçıran olaylar. Bana çok oldu ??? adam daldı(süper kaçarım bir kaç kere kesildim o kadar) ve cc yaptı. İşte bunları anlamıyorum nasıl bi ego tatminidir nasıl bir hırstır yarrabim zaten hk vermiyorum bişi yapmıyorum sen nie gelir beni kesersin hadi kestin nie cc yaparsın bu ne zihniyettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Üst lvl ların alt lvlları kesmesi bence oyunun zevkini kesinlikle kaçırmıyo .. Tam tersine iki zıt kutbun birbirine a bu adam 10 lvl ellemeyim kassın adam olsun mantıgıyla yaklaşması komik olurdu bana kalırsa.. Bende deli gibi bi kasıp 60 lvl olma hırsı yaratmıştı 30-40 lvl üstü playerlardan yedigim reskiller.. Eh intikam zmnı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bence çok saçma bir zihniyet. İlla hırs yapıp onun lvl ına ulaşmayamı çalışmak gerekiyor, anlamıyorum ki? Tamam, peki kestin diyelim düşük lvllı adamı, ya corpse camp yapmak ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tamonikiden Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: axedice, 04 Ağustos 2005 11:03 tarihinde demiş ki: Levellar denk olsa bile 3e4 pek adil değil. Üçe bir, sekize bir gibi klasik allience ganklerinden yapmamışsınız ama 3 oyuncunun level farkı en fazla üçken eşit becerideki 4 oyuncuyu alması zor. Hatta alamaz. Zaten aynı adamı-grubu iki defadan fazla öldürmenin bi anlamı yok, demekki sizden güçsüz. İyi Saçmalamışın klasik Alliance Ganki nedir ya ?Herşeyi 2 tarafta yapar,tek tarafı suclayamassın. Ben Un Goro da devilsaur kestikten sonra yari canla mount ustunde level 50 pristle Shaman dalmıştı,mount ustunde bi guzel kestiler,sonra dellendim bunnar spirit healer res yapana kadar corpse campledim.2 tarafta aynı şeyleri yapiyor bunu classic aillance ganki diye soyluyemessin horde bin katını da yapiyor. Ayrica Bnece bu savaş,etik diye birşey yok ,kendine kalmış ister dalar ister dalmazsın kimse bişi diyemez istersen level 10 adam kes cunku o level 10 adam yanında 2-3 level 60 olursa sana daliyor[signature][hline]Tamonikiden-Hunter Burning Legion Alliance Pain Train Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ben bana gri görülen alliance'larla vakit kaybetmeyi sevmiyorum, ve gördüğümdede dalmıyorum; ama geçen gün bi grup gördüm, hepsi 31-35arasındaydı bende 53tüm..tabiki dalamadılar..biraz durdum karşılarında mountun üstünde bi baktım biri /beg yapıyo..güldüm tabi ben acıdım zavallıya tırs tırs olmuşlardı..hiçbişi yapmadım ne bi /spit nede bi /lol.. uzaklaşmaya başladım mekandan; işime bakıcam..bi baktım arkadan koşuyolar, "adammı la bunlar" derken yanında lvl55tank'la geliyolar..hemen indim aşşa direk warri'ye daldım hepsi daldı bana.. butür olaylar çok oluyor onun için artık PvP serverının acımasızlığına alıştım artık; herkeste alışmalı yoksa çekilmiyor :)[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bir şeyin kurallar dahilinde olması, ve bir şeyin etik olması farklı şeylerdir. Bazı şeyler kural dışıdır ve etik değildir, bazı şeyler kural dahilindedir ama etik değildir, ve tabiki bazı şeyler kural dahilinde ve etiktir. Bu kavramları birbirine karıştırıyorsunuz. Başlık için güzel şeyler ümid etmiştim ama "reroll @ pve" tepkileri ile dolmuş.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 corpse camp yasaktir gm page seceneklerinde corpse camp yapiliyorsa sikayet edebileceginiz bir secenek var[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 eğer değiştirmedilerse o corpse camp yapanları ikayet etmeyin gibi birşey değilmiydi?[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 size camp ile ilgili bisi daha soliim. gecen searing gorgede kasiom. 49 shamandım. bi mobla dalasırken bi 52 pala geldi. nese kactım canımı doldurdum. baktım pala gelio. nese lapıstık. kestim. bıraktıma damı orda. gittim gene mobla ugrasiom baktım aynı adam gene mob dalmısken daldı. aynen gene kactım. can doldurdum adamı kestim. aynı olay bi daha oldu. eeee en sonunda artık yeter dedim 3. kesisden sora basladım camplamaya. öle campladım ki adam searing gorgeden kactı. boleleride camplanmak istio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar