karpuz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Spongebob Squarepants nickolodeon'un 1 senelik yaklaşık bir çizgi filmi... çok seviyorum ve çok gülerek izliyorum... herkes başlasın diyorum ama Cnbc-e deki iğrenç dublajlı halini izlerseniz hiçbir zevk almazsınız... kazaadan download etceğiniz 100 mb falan oluyor bi bölüm... şimdi ben bu topiği niye açtım? yeni başlayanlar faydalansın diye açtım... İzlemeniz gereken en önemli bölümler: Paper Chocolate With Nuts My Pretty Seahorse Band Geeks! Dying for Pie The Snowball Effect bu arada şöyle diyim... Hasta ruhlu bir çizgi film ve kesinlikle çocuklar için değil... gözümden yaş geliyor gülerken öyle diyeyim... her bölümünü izledim ve yukardakiler en komikleri olabilirler... hepsini izleyin diyorum ya süper :)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Bende beğenerek izliyorum=) hazır bu olaylara girmişken eskiden rocko's modern life diye bir çizgi film vardı her bölümünde yarılırdım, bide angry beavers vardı galba oda komikti..[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği [Bu mesaj zlorwf tarafından 09 Haziran 2004 23:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 cnbc-e aracılıyla bende izliom :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 bi ara burgerking bunun oyuncagini veriyodu, biz almistik kurunca yuruyo boyle cakmakla her tarafini eritip agzina sigara izmariti yapistirip yere koyuyuoduk kizlarin yanina yon veriyoduk oyuncagi boyle agzinda sigariasi tuten bi oyuncak biz yariliyduk ahhaha diye cok moddaydik yilandik[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=65499[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 yapma be CNBc deki dublaja nasil kötü diyorsun nerdeyse orjinal sesine çok yakın ikisinide dikkatli dinle yani özene bözene seçip hazirlamişlar, Tebrik etmek kalir bize[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 abi çok sevyooooom sponge! bob! square! pants! konudan çok çizimi mükemmel üzüldüğünde, sevindiğinde, değişik duygularda oluşan yüz şekilleri müthiş[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 patrick kesinlikle dizinin yıldızı. Hele bir hediye bölümü vardır ki inanılmaz iyi bir performans göstermiştir. Spongebob ile patrick'in o slow motion anları çizgi film'in en yaran anları oluyor.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ya biri bana Gary nin sesini bulsun abi tekrar tekrar dinlicem hastayım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D[signature][hline]Booo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 miyavv[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [Resimler] Rate My Puppy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mad Jack de harikaydı ama artık eski bölümlerden başka bir şey yok...ügfff Bir de rocko yu gösterse bir kanal yeniden çok güzel olacak öeeeufff...sıkıldım yav.[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben Candemir!!?! Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ya arkadaşlar overnet veya kazaa networkünde çok az source var, inmiyor hiçbir bölüm.. dc++'da bulabileceğims erver bilen var mı :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [Resimler] Rate My Puppy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Bir bölümde Bob sert adamalrın barına girmeye çalışıyordu. Onun için deniz yıldızını sahet bir şekile dövecekti. Ama yanlış bir laf söyleyince deniz yıldızı buna bir girişti. Bob onun dayak yemesi gerektiğini hatırlatınca da daha Bob bir şey yapmadan bu görünmeyen birinden çok pis dayak yiyerek uzaklaştı ortamdan. Yerlerde sürünmüştüm o sahnede. Geçende ALASKA BOĞA SOLUCANI bölümü vardı. Baya iyiydi ama bir denizcinin camı gacırdatarak (tırnaklarını koyup gırrrçççç diye bir ses çıakrtırlar ya) içeri girmesi, herkes buna baktıktan sonra titreyerek "Tuvaletiniz var mı?" demesi kopardı beni. Eğlenceli bir şey yani. Ama biraz hasta ruhlu o kesin. (Bu arada Ren&Stimpy kadar iğrenç bir çizgi film izlemedim. Berbattı. Hangi çocuk eğlenerek izliyordu merak ederim)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 said: Solufain, 10 Temmuz 2004 00:48 tarihinde demiş ki: (Bu arada Ren&Stimpy kadar iğrenç bir çizgi film izlemedim. Berbattı. Hangi çocuk eğlenerek izliyordu merak ederim) doğru düzgün izlememişsin, yada zevk meselesi o çizgi filmi bende sevmem pek ama çocuk cızgı fılm ı degıl ama ınanılmaz bıseydır yanı... ancak sponge bobun hasta ruhlu oldguna katılmıyorum[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 hastasıyım ya bu çizgi filmin ben de izlerken gülmekten gözümden yaş geliyor herkese tavsiye ederim mutlaka izleyin[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 kessinlikle katılıyorum,ben de kaçırmamaya dikkat ediyorum.seslendirme konusunda orjinalini bilmediğim için yorum yapamıyorum ama suanki de bana pek kotu gelmiyor:)[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 aslında yanlış söylemişim. Düşününce hatırladımda Eeek The Cat kadar hasta ruhlu bir çizgi film yok :)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 zalimim kötüyüm ve bunu yapabilirimmm..... :horace:[signature][hline]Even an enemy is a valuable resource...if you know how to use it... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 spongebob'u birkaç kere izledim ama sevemedim. çok şirin aşırı şirin. şirinler bile bu kadar şirin değil. tick ve rocko süperdi ama bu spongebob, power girls, my life as a teenage robot gibi şirin şeyleri izleyemiyorum çok sıkıyor canımı...[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 şirin mi? eheheh yok abi neresi şirin ya direk hasta ruhlu... şirin olan pek bi tarafı yok gary şirin o kadar :)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reorx_Megalith Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 abi ben bobun hazırladığı ketçaplı sarımsaklı yemek yüzünden pis koktuğu bölüme hasta oldum."am i ugly?" die her sordunda millet ölüodu resmen bi de bando takımını daıttığı tarafta öldüm gülmekten.İzlemeyen warsa izlesin süper bişii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Super ya hastası oldum. Bugun MTV'de vardı ORjinal bolumlerınden bı kacını verdıler. Yakaladıgım yerden anlatayım Spongebob Boat School dan bot kullanma ehlıyetı almak ıcın sınawa falan gırıyo. Yanındakı ogretmenını delırıtıyodu begenerek ızledım harika.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ben gerçeğini gördüm onun valla bakın universal studios a gidin böyle geziyor ortalıkta:)[signature][hline]+i don't see dead people...*creepy* -aaand? +screw you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 patrick üzerine bölüm var mı bildiğiniz ben bir tane izlemiştim ama[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 rast geldiği zaman izliyorum genellikle. fakat gerçekten çok yaratıcı,şeker ve komik bir çizgifilm. p2p programlarında aramadım fakat bulanabilir sanırım. not: hani şu kare kare televizyon kanallarımızı gösteren biryer varya, orada saat 4 veya 5'ten başlayarak saat 7'ye kadar 4-5 bölüm üst üste gösteriyorlar. cnbc-e haricinde oradanda takip edebilirsiniz.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar