Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arçelik Tey Tey Tey

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
wotdafak?![signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Mesaj tarihi:
ahahahha[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
süper bir sinerji yaratmış çelik kardaşlar :D tey tey![signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mesaj tarihi:
ehehe süper ya çok iyi :D[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
I Love =o=
Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak
Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b]
Mesaj tarihi:
en sağdakini biraz dışlamışlar sanki :) niye uzak duruyor o . pek şirinler heehehe[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
There's no try. There's do!
Mesaj tarihi:
said:
slayer__, 03 Ağustos 2005 22:36 tarihinde demiş ki:
güzelde sanki bunu daha önce bi yerlerde görmüştüm :)

Mümkündür canım internette buldum :)[signature][hline]Janitschar Family LL
P.S.T.
Mesaj tarihi:
Güzelmiş ama "İnternet" bölümüyle alakasını çıkartamadım :-p[signature][hline]Game : Knight Online
Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares
Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre
Rullz : Hip Hop
Mesaj tarihi:
cok ii ya[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
bi de böyle Toys'r'us reklamı var. Trabzonda mı ne açıldı diye panoya Actionman'leri horon tepermiş gibi dizmişler, resmini koymuşlar. Üstte de "Toys'r'us Trabzon'da..." yazmışlar uehueh eve gidince bi yere upload ederim bulursam.[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
cok iyi ya ..[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
asıldık ey halkım, unutma bizi...
Deniz Gezmiş
  • Yeni Oluştur...