Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Çelik' imizde tey teyliyor :)[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T.[Bu mesaj Janitschar tarafından 03 Ağustos 2005 19:05 tarihinde değiştirilmiştir]
wook Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 sonunda bunu da yaptık..[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 wotdafak?![signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 hehe süper..:)[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 güzelmiş :)[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ahahahha[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 süper bir sinerji yaratmış çelik kardaşlar :D tey tey![signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ehehe süper ya çok iyi :D[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b]
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 güzelde sanki bunu daha önce bi yerlerde görmüştüm :)
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 en sağdakini biraz dışlamışlar sanki :) niye uzak duruyor o . pek şirinler heehehe[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do!
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Halay başına bak be heyt be :D[signature][hline]
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: slayer__, 03 Ağustos 2005 22:36 tarihinde demiş ki: güzelde sanki bunu daha önce bi yerlerde görmüştüm :) Mümkündür canım internette buldum :)[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T.
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 [signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapexmurderer dark forter // retired uo player
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Güzelmiş ama "İnternet" bölümüyle alakasını çıkartamadım :-p[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 forward olduğu için sanırım internete açılmış[signature][hline]Beş Hececiler
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 mahuahua[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
unac Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 cok ii ya[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ehüehee süper[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bi de böyle Toys'r'us reklamı var. Trabzonda mı ne açıldı diye panoya Actionman'leri horon tepermiş gibi dizmişler, resmini koymuşlar. Üstte de "Toys'r'us Trabzon'da..." yazmışlar uehueh eve gidince bi yere upload ederim bulursam.[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ehue çelik kuvvet bu olsa gerek[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 cok iyi ya ..[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere. asıldık ey halkım, unutma bizi... Deniz Gezmiş
Öne çıkan mesajlar