Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Tıkır Dip: Arama yaptım göremedim. Eğer daha önce verildiyse kusura bakmayın.[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 direk bu şekilde değil de, mess.be patchi olarak yollanmıştı bu, bone koyar herhalde linkini birazdan=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Ya ben bi kaç daha program eklemeye karar verdimde tekrar başlık açıp ortalığı kirletmeyeyim. Mod arkadaşlardan birisi başlığı "MSN Programları" filan gibi bi şekilde değişebilirmi zahmet olmazsa? :-)[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Skinler : iPod Tiger Foton Ait Black Ice Ait #2 Egg Porsche[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 daha once tıkırdatmıştık[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 MSN Shell 4.1 Skin ekleme, emoticons ekleme-silme, op patch, yeni oyunlar vs.vs.[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 @Cintonick : pardon o başlığı görmemiştim :([signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 onemli deil canım ben sadece açıldıgını belirtmek istemiştim arada hatırlatmak iyi oluyo bole sen iyisini yapmısın saol.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ehhiheh. rica :-) demin şevkim kaçmıştı şimdi devam edeyim o zmn.. :-p[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Messenger Discovery webcam capture, dosya kategorileme, avatar kaydetme, ekran görüntüsü yollama, otomatik cevap verme vs.vs. Bi sürü özelliği var...[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 El yazısını kullanmak için tıkır tıkır...[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Sağol valla üşengeçlikten arayıp bulamamıştım bu zamazingoları. Yararlı oldu :D[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Afiyet olsun. Devamı gelcek ama dosyaların linklerini kaydettiğim yazı dosyasını hatayla sildim. geri kurtarmaya çalışıyorum. Kurtarınca devam edicem :)[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Split Cam Karşı tarafa kamera bölümünde istediğiniz bir videoyu seyrettirebilmek için. Edik : yahoo, skype, netmeeting, paltalk vs. gibi programlarda da çalışıomuş ama ben denemedim daha..[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop [Bu mesaj Lonely tarafından 03 Ağustos 2005 23:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Donanım yazılım bölümüne açmıştım bende bi topic bunun için. mess patchi yükledim fakat türkçe karakterleri desteklemiyor bu müzük olayında. buna çözüm var mı? media playerda sorunsuz çalışıyor türkçe karakterler[signature][hline]
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 winamp için msn eklentisi mi, msn için winamp eklentisi mi? şayet winamptan msnime ulaşabileceksem ne güzel![signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 @Bloodless : ben verdiğim linkteki plug-in i kullanıyorum. hiç bir karakterde sorun çıkartmadı daha. @Sailor : "Msn için Winamp eklentisi" yazsaydım bu seferde "Msn'e plugin ekleyip müzikmi dinlicez" derdiniz. Önemli olan niyet ;) :-)[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop [Bu mesaj Lonely tarafından 04 Ağustos 2005 00:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bende nie var ya? delirecem! önce mess yüklemiştim ondan olmasın :D[signature][hline]
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 direk winampa attı onu nasıl aktif edecez ya ya fatih bir açıklasan :D[signature][hline]Wanted!! Vash the Stampede Dead Or Alive 60 Billion $$
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Bende otomatik çalıştı ama sizde otomatik çalışmazsa şunu edin : Winamp ta Preferences'i açın Solda Plug-ins altında "General Purpose" ye gelin Orada MSN Messenger7 Plugin - by [cunhaw] diye bi plugin varmı diye bakın yoksa tekrar kurun varsa zaten çalışıodur. Hala inatla çalışmıosa msn'de "Ne dinliyorum özelliğini aç" ı tıklayın Haaaala çalışmıosa MSN DiscoveryX i yükleyin. (Yukarıda linkini verdimdi)[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 teşekkürler deriz... tıkırdatıyoruz
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 messteki winamp eklentisini kaldırdım direk dediğini kurdum karakter sorunum kalmadı :)[signature][hline]
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 yaw bu el yazısını nasıl kullanıyoduk ??? bulamıyorumm O_o
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Winamp eksik kalırmı ayıp ettiniz :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Bloodless, 04 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: messteki winamp eklentisini kaldırdım direk dediğini kurdum karakter sorunum kalmadı :) ;) said: Milamber, 04 Ağustos 2005 01:27 tarihinde demiş ki: yaw bu el yazısını nasıl kullanıyoduk ??? bulamıyorumm O_o Yukarıda linkini verdiğim microsoft journal viewer'i kurduktan sonra, msn'de yazı yazdığın kutucuğun altında el yazısı tab'ı var. onu tıklıcen..[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop [Bu mesaj Lonely tarafından 04 Ağustos 2005 02:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar