Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

t-sihrt gömlek sorunsalı...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi harbi iyi kaliteli tişörtler ve gömlekler lazım hemde ucuz..biraz paylaşın bizimle ya..paso for us olmazki..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mesaj tarihi:
taksimde pasajlara bakın. ayrıca zara iyidir güzeldir[signature][hline]The sickness that you are
A plague that made me starve
Do you think you can show me
How I come this far?
Mesaj tarihi:
antalyada olsaydınız taleplerinize karşılık verirdim ama.cok uzaksınız bea..[signature][hline]By Majesty.
msn: [email protected]
Dikkat 46. Dereceden Raporlu..
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Mesaj tarihi:
said:
crimS0n, 03 Ağustos 2005 21:54 tarihinde demiş ki:
zara

ııh yok...

boynere bak orda var[signature][hline]Anubis
Çok bomba bir şekilde geliyoruz..

Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

Mesaj tarihi:
olur =)[signature][hline]Anubis

Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

Mesaj tarihi:
gir kadıköye sokak sokak dolaş dehşet yerler var ucuzda[signature][hline]Anubis

Mesaj tarihi:
Topic başlığı benzer olmamakla beraber, içeriğinde ki sorunun aynısını gördüğümü hatırladığım bir thread vardı. Burdan ne anlıyoruz? Aramaya inanalım.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Mesaj tarihi:
said:
Muhallebi, 04 Ağustos 2005 00:29 tarihinde demiş ki:
Topic başlığı benzer olmamakla beraber, içeriğinde ki sorunun aynısını gördüğümü hatırladığım bir thread vardı. Burdan ne anlıyoruz? Aramaya inanalım.

topic başlığı benzer olmamakla demişsin. ee nasıl arıcam o zaman? tek tek tüm başlıklara bakacakmıyım?
Mesaj tarihi:
said:
SirAnubis, 04 Ağustos 2005 00:25 tarihinde demiş ki:
said:
crimS0n, 03 Ağustos 2005 21:54 tarihinde demiş ki:
zara

ııh yok...

boynere bak orda var

abi nası yok yaa :) direk 15bin renk (abartısız 7-8 tane) düz yaızısz tshirt war 14milyona
gömleklerde war direk düz[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind...
Mesaj tarihi:
caddedekinde göremedim ben yaaaa, ki genelde gömlek giyen bir şahsiyetim ..[signature][hline]Anubis

Mesaj tarihi:
http://img223.imageshack.us/img223/6539/cn0685sb.jpg

aha bak bu resimdeki t-shirtü zaradan aldım en sewdiim t-shirt aşık oldm fln gibi =)[signature][hline]Anubis

Mesaj tarihi:
koton kesinlikle
5-10 milyon arası bişie en fazla
not:bursada[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
beymen abbate indirimde bu aralar öeh demeyin
zara efor mavi
bunlarda çok ii[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
perşembe pazarı.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
  • Yeni Oluştur...