bloodrayne Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 benim sorunum büyük server kuruldu sorun yoq ama client bağlanınca creating character yazıp orada kalıor!!! ?? yardım pls[hline]You play like a girl!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 Başlığamı baksam yazıyamı baksam şaşkaloz oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodrayne Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 ya sorunu direk bşlıkta anlatayım dedim sığmadıda bilen biri yoqmuu???[hline]You play like a girl!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodrayne Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 dah sonra alt +ctrl+delete ile client ı kapattım tekar bağlandım char orada duruyor charı şeçip oyuna girince allta welcome to ultima online yazıo ama görüntü gelmiyor[hline]You play like a girl!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 said: bloodrayne, 28 Aralık 2002 15:43 tarihinde demiş ki: benim sorunum büyük server kuruldu sorun yoq ama client bağlanınca creating character yazıp orada kalıor!!! ?? yardım pls[hline]You play like a girl!!! Bu konuda yapacagin bir tek sey var Warrior char acıyorsun sanıyorum warrior yerine mage karakter aciniz ozaman bir sorun cıkmıcaktır (problem clientten kaynaklidir)[hline]Sript Sorunlarınız Var Veya Istediginiz Scp'leri Yapamadiysaniz Lutfen Bana Özel Msj Yollayınız Sizlere Elimden Geldigince Yardimci Olacagim.İyi Cali$malar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 spherenewb.scp'de fencing bolumunu bosalt (tepedeki [hebelek] kalsin, alttakileri sil)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Email: [email protected] Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 Bunun nedenini sana söyleyim.UO'yu kurduktan sonra ya Patch'i yüklememişsin yada yarıda bırakmışsın.Tam yüklersen sorunun çözülür...[hline]Mail:mailto:[email protected] ICQ:158672665 Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 UO Patch programi once patch pakedini ceker, sonra kurar. Mesela 2.0.0'dan 2.0.1'e gecerken baglantin koparsa corrupted bir 2.0.0 versiyonun olmaz, sadece 2.0.1 pakedini almasi yarim kalir. Bana ayni sey olmustu bi ara nbl zamaninda da ordan seettim, fencing starting itemlarini silince gecmisti.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Email: [email protected] Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 Ultima Online klasöründeki prof.txt yi ac.. yukardaki warrior statsları 45,10,10 yap savele.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 bu arada belirtiyim problemin clientla alakası yok. patchlerle alakalı. patchlerken prof.txt de değiştigi için problem oluşuyor. ancak sadece warrior char acarken (advanceddan deil) hata veriyor. prof.txt yi editlerseniz yukarda dedigim gibi sorun çözülür.. p.s bu arada dosyanın orjinal ismini hatırlamıyorum. siz de prof.cfg olarak da yer alabilir. ki muhtelemen öledir..(notepad ile açmıosanız *.cfg leri..) [Bu mesaj CEDAY tarafından 28 Aralık 2002 20:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2002 ben netten baglanıom girio sonra cıkıca hala oyunda ama nete girmeden baglanmayı deneyınce o sorunu verıo... bu arada oyuna girince 2 adımdan fazla atamıom atınca stcuk oluo nıe??[hline]Surgha The orc.. Delikanlı mage Xantos.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2002 ben netten baglanıom girio sonra cıkıca hala oyunda ama nete girmeden baglanmayı deneyınce o sorunu verıo... bu arada oyuna girince 2 adımdan fazla atamıom atınca stcuk oluo nıe??[hline]Surgha The orc.. Delikanlı mage Xantos.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rythmus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 up...[hline]Adventure is my life... Ultima Online is the best! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar