Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

creating characher'da takiliyor

bloodrayne

Öne çıkan mesajlar

said:
bloodrayne, 28 Aralık 2002 15:43 tarihinde demiş ki:
benim sorunum büyük server kuruldu sorun yoq ama client bağlanınca creating character yazıp orada kalıor!!! ?? yardım pls[hline]You play like a girl!!!

Bu konuda yapacagin bir tek sey var Warrior char acıyorsun sanıyorum warrior yerine mage karakter aciniz ozaman bir sorun cıkmıcaktır (problem clientten kaynaklidir)[hline]Sript Sorunlarınız Var Veya Istediginiz Scp'leri Yapamadiysaniz Lutfen Bana Özel Msj Yollayınız Sizlere Elimden Geldigince Yardimci Olacagim.İyi Cali$malar.
Sosyal ağlarda paylaş

UO Patch programi once patch pakedini ceker, sonra kurar. Mesela 2.0.0'dan 2.0.1'e gecerken baglantin koparsa corrupted bir 2.0.0 versiyonun olmaz, sadece 2.0.1 pakedini almasi yarim kalir.

Bana ayni sey olmustu bi ara nbl zamaninda da ordan seettim, fencing starting itemlarini silince gecmisti.[hline]Gesp (a.k.a Baggio)
Email: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada belirtiyim problemin clientla alakası yok. patchlerle alakalı. patchlerken prof.txt de değiştigi için problem oluşuyor.
ancak sadece warrior char acarken (advanceddan deil) hata veriyor.
prof.txt yi editlerseniz yukarda dedigim gibi sorun çözülür..

p.s bu arada dosyanın orjinal ismini hatırlamıyorum. siz de prof.cfg olarak da yer alabilir. ki muhtelemen öledir..(notepad ile açmıosanız *.cfg leri..)

[Bu mesaj CEDAY tarafından 28 Aralık 2002 20:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...