CwzX Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 hatta grup kurulurken aynı sınıftaydık...:D hatta solonorla diğer gitarist aynı apartmanda (1. ve 3. kat) oturuyor...:D hatta ben de bu iki arkadaşa 100 mt uzakta oturuyorum...:D boku mu çıktı ne??![signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ee opethianlar.. koca paticikten 3 kişi mi gelio sadece ya. =)[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Bugün tekrardan konuştuk. Saat 21:00 da sahneye çıkacağız. Hepinizi bekliyoruz.[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 İzmir de olsa seve seve... "O"nun tanrısal sesi taklit edilemez.Ama yine de güzel şeyler ortaya çıkarmışsınız tebrik ediyorum. Bu arada;Norveç'e düzenlenen ucuz turlar sayesinde belki Ekim gibi konsere gidebilirim Opeth'in. Sizleri de beklerim.[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Türkiye'de olsam kesin gelirdim. Yıkın ortamı, bilimum video mp3 istiyoruz haa. ;)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 gerçekten video , mp3 , fotoğraf falan iyi olur koyarsanız..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ben çekerim fotodur şudur budur :) grubun teknisyeni oalrak allah izin verirse(amin) ordayım. kazasız belasız annemden izini bi aliim da :)[signature][hline]Demon Of The Fall... [Bu mesaj Darestan tarafından 29 Temmuz 2005 00:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Şimdi gelicekler: -HymnofSnuk -Creus -Mortis -Dogmeat -AMO -Einherjer -Darestan Arttıran varmı? :)[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Solonor, 23 Temmuz 2005 20:27 tarihinde demiş ki: @pyro. sağol kardeşim. boşver canın sağolsun. bir gün izmire gelip çalmak nasip olur inşallah. =) in$ =)[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tristania Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Bende gelmeyi düşünüyorum ama kesin degil.[signature][hline]By the turnstile beckons a damsel fair The face of Melinda 'neath blackened hair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 nerde olacak bu konser?[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 18 yaş sınırı ?[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 18 yaş yok konser caravan rock bar taximde.[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 tamam. ;) yanlız benim gelip gelmeme durumum biraz sakata bindi , gelemezsem şimdiden özür diliyorum pls. :/(aysonu maddi krizi)[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 LAN SOLONOR ! unttunmu lan grup abanışı gelcem lan üstüne atlicam[signature][hline]dead... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 stage dive yaparsın artık solonor :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ben kesin geliyorum zaten artık kimse tutamaz beni :) kimlewr geliyor şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ben gelemyi çok sitiorumda gelmemei enngelecek battal bi sorun var evim çok uzak ve hiç bi şeklde kalacak bi yer bulamıyorum o gece. onu çözsem gelecem cünkü o saatten sora geri döenemm evime[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 geliorum,kpıadan bilet alablris dimi? osnreden sora beni mecidekoy fln taraflarına atabilcek biri varmı?[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 tabii, bilet yok zaten sanırım.[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 pis metalciler :P[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ee anlatın , nasıldı ?[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 abi yarın. =) pazar günü yani. gel istersen =)[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 super olcağına eminim keşke izmirde olsanızda izlesek :) başarılar hadi bakalım..tum konseri kaydetseniz aslında bizde izlesek yada dinlesek..[signature][hline]Open the door and the moon will fall..... --www.moonfall.garaj.org-- !!Sakın Girmeyin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 becerebilirsek umarım, çekicez video olarak, onu ben mp3 e çevirip koyarım buraya. =)[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar