Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Opeth cover grubumuzun, bugünkü caravan rock bar yetkilileriyle yaptığımız görüşmeler sonucunda, 31 Temmuzdaki konseri, kesinleşmiştir. Saat tam olarak konuşulmasa da konserimiz kesinleşmiştir ve çalıcağımız süre ve parçalar da hemen hemen bellidir (sitemizdeki repertuardan, vericekleri tam süreye bağlı olarak, çalmamız kesin olmayan parçalar -a fair judgement, harvest, ending credits- haricindeki tüm parçaları çalacağız. Extra olarak da derleme yapacağımız instrumental bölüm ve yukarda adı geçen parçaları çalmayı düşünmekteyiz. tabii ki sahnede kalacağımız süreye bağlı olarak...). Sitemize live kayıt örneklerimizi de koydum, onları da dinleyerek bir fikir elde edebilirsiniz... Ayrıca sitemizde stüdyo kayıtlarımız da mevcut. =) Hepinizi orada görmek istiyoruz o gün... Yeni bir opeth günü yaşamak dileğiyle... Saygılar...[signature][hline]Silent dance with death... [Bu mesaj Solonor tarafından 17 Temmuz 2005 21:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bir Opethian olarak orada olacağım , saygılar sevgiler. hatta ufak çaplı bir pati buluşması olsun diyorum ben , bilmem siz ne dersiniz ?[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Kesinse bende orda olurum.. Tabi solonoru bi kere görmem dışında patiler ilen pek bi tanışıklıım olmasada orda olurum.[signature][hline]Sanırım içmek, ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 valla kesin. hymn çok iyi olur, hem opethci patiler olarak kaynaşmış ta oluruz. :)[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Sinancım, tabi ki ordayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 abi cım lı falan konuşunca, aklıma nedense murat gelio. :D neyse bekleriz. Saol desteğin için abi.[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 hmm görme istioyorum,severim opethi orda olmaya çalşcam.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 basarılar dılerım son hız gıdın... kım tutar sızı:)..[signature][hline]MSN:[email protected] Benı vareden sımdı neden yokedıyor....Korkusu mu var sevgımısı....Yoksa ınancımı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Saolun. Bekliyoruz dediğim gibi. :)[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Ya mesela bu topic sticky mi olsa konsere kadar çok şey mi istemiş olurum. :-)[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ewt aslında ya up up da bi yere kadar :D ben de sticky olmasını talep ediyorum[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Sen önce İNSAN ol.[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bakıcaz duruma göre...[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 İyi tanıtmısınız kendınızı metal tr falan :) neree baksam goruorum..Su konserde gosterın kendınızı...:)[signature][hline]MSN:[email protected] Benı vareden sımdı neden yokedıyor....Korkusu mu var sevgımısı....Yoksa ınancımı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Tabi ki orda olucağım,doğru durust yuruyemesem de... [Bu mesaj AMO tarafından 18 Temmuz 2005 17:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 31 temmuzda CISTAK CISTAK var demekki. Süper.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Evet süper. Hepinizi bekliyoruz. /up. =)[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 bir daha uplayalım da görmeyen kalmasın... Skicky! =)) [signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Yapma be abi : / Cesme'de olmma sebebiyle gelemiyorum, seneye okul basladiktan sonra her konserinize gelicem ama :)[signature][hline]<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 agustosun 1 ınde ö.ders ba$lamasa ciddi izmir den gelirdim sırf izlemek icin :/[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 @penth. sağol ama son konserimiz bu, sonra öss moduna giricez umarım. ama bir dahaki seneye bekleriz. =) @pyro. sağol kardeşim. boşver canın sağolsun. bir gün izmire gelip çalmak nasip olur inşallah. =)[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 istanbulda olsam gelirdim, malesef ankaradayım şuanda ama size başarılar eminim çok güzel bir konser olur.. bu arada zaten güzel bir opeth repertuarınız var bu şarkılara birde when ile master's apprentices eklerseniz baya hoş olur kanımca.. [signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 @ryan masters ı biz istemedik, when in baterisi de çok zordu ve zaten fazla vaktimiz yoktu. onun için çalmıyoruz Edit: sağol demeyi unutmuşum. =)[signature][hline]Silent dance with death... [Bu mesaj Solonor tarafından 23 Temmuz 2005 20:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 iyiymiş ya baya.. grup içi anlaşma çok önemli ve sanırım siz hepiniz aynı kafadasınız türkiyede bunu yakalamak çok zor. bende kafama uygun grup bulmak için kaç yıldır yırtıyorum bi yerlerimi ama pek mümkün değil heh.. neyse ya alakasız kaçtı biraz topic ile tekrardan başarılar..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 evet baterist hariç aynı okuldaydık zaten. :)[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar