_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Saeros, 02 Ağustos 2005 05:43 tarihinde demiş ki: "aa yeni metro mu yapılıyomuş" diye girdim topic'e.Aynen..[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden..
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ben aynen metro diye okuyup hımmm ekmek kapısı diye daldım :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
DraconeEnValec Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 dagger ın kuzeninin arkadaşı oluyorum olayı anlatayım; arkadaşla cafeden çıkmış,bir arkadaşın çıkmasını beklerken ayak üstü muhabbet ediyorduk.birden şimşek şaktı gibi hava aydınlandı ve tam önümde bir cisim(meteor,ufo ne isee) hızla ilerledi ve arkasında mavi bir ışık bıraktı yanarak geçti.yıldız kayması denilen şeyden daha hızlı ilerledi.arkadaşın arkası dönük olduğu halde ışığı farkedip o da arkasına dönüp baktı birden. dagger ın topic i açmasının sebebi bu olayı görenlerin olup olmadığını sormak için mesaj atmış. Forumda yeni değilim fakat aktif de değilim.Her açılan topic in üzerine alaycı yaklaşım sergilerseniz bir gün topic açıp bir şey sorduğunuzda aynı davranışı alırsanız şaşırmayın. Forum paylaşma,tartışma olayıdır. Milletle kafa bulup ego tatmin etme duygusunda bulunanları irc ye alayım buyrun...[signature][hline]
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Yanlışda mı okuyamayacağız artık? Ayrıca bu ne sinir yav sakin ol arkadaşım şurda 3-5 kez giriyormussun zaten neden asabi yazıyorsun ki?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
nindalf Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Sıcaklar abi bosver :D[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 kedidir[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 topice bakmıodum ben metro ile alakalı die.dedim banane izmirdeki metrodan.meğer meteor muş :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Othranx, 01 Ağustos 2005 02:42 tarihinde demiş ki: ben de başlığı izmir dolaylarında metromsu bir şey olarak okumanın mallığı içerisinde afallamaktayım=) euuhehe :D[signature][hline]--Borgır--
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: DraconeEnValec, 03 Ağustos 2005 14:42 tarihinde demiş ki: dagger ın kuzeninin arkadaşı oluyorum demek ki dagger'ın avukatı olmuyormuşsun ^^ dagger bizi senden daha iyi tanıyor merak etme.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ya evek yaa ben de gördüm etraf bembeyaz oldu. tam o gece annemi havalanından alacaktık saatin gelmesini beklerken bahçede koltukta yatıyodum yıldızlara bakarak resmen vıjjjtttt efektiyle kafamın üzerinden geçti. süperdi ama yaa.[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea!
Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 tmm arkadaşlar sakin....
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Othranx, 01 Ağustos 2005 02:42 tarihinde demiş ki: ben de başlığı izmir dolaylarında metromsu bir şey olarak okumanın mallığı içerisinde afallamaktayım=) aynen[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player
Öne çıkan mesajlar