Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu sıcakta da uyunmuyo ya

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bizim burada yatağa girdikten bi 20 dakika sonra uyuyabiliyosun kışın , soğuğa alışman gerek. :B
deniz kenarımsı yerler kışın kötü. :/[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Mesaj tarihi:
Izmir'den nefret ediyorum artik yazlari, dayanamiycam.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress
Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
"orospu kırmızı"
"ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim."
"nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi.
Mesaj tarihi:
5 gündür uyumuyordum bugun bir bastırdı saat 2 gibi uyku yattım cam açık yatarım zaten serin serin esiyordu sabah kalktım cam kapanmış hep ter olmuşum.

ohh vücut toparlandı[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
ÇAnakkalede tahminnen 35-37 derece sıcak +%80 falan nem var...NEfes alınamıyor,iki adım yüründüğünde sırılsıklam insan.Valla spora gidicem ama gidemiyorum bu sıcakta[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Mesaj tarihi:
bende gece 4 buçukta yattım.. her ne kdr az da olsa güzel bi uyku çektim yani.. camlarımız ne kdr kapalı olsada açabiliecek kdr hepsini açtım ve hava akımının içeri girmesini sagladım..:)[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
Fazladan 2-3 tane yastık alıyoruz yanımıza sıcaktan bunaldıkça fırlatıyoruz bi tanesini baktık olucak gibi değil hemen bi kova su alıp bir bezle oramızı buramızı ıslatıyoruz[signature][hline]Love is all around.
Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın.
Mesaj tarihi:
sıcak mıcak ben acaip uyuyorum :D Terli girmeyin yatağa, biraz soğuyun sonra girin 1 dk sürmüor uyumam (:[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Mesaj tarihi:
tuvalete bi girdim köpeimle kedim yanyana yerde uyuooooooo öh bee onalrda bunaldı[signature][hline]Anubis
Çok bomba bir şekilde geliyoruz..

Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

Mesaj tarihi:
sabahları boyun bel ağrısı ?[signature][hline]Anubis

Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.

Mesaj tarihi:
birazdan su birikintisi haline gelcem[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
vantiratörün ön kapağı çıktı öle çalışıo acaba boynumu ne zmn kesicek diye düşünüyorum[signature][hline]Anubis

you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.

• Yeni Oluştur...