SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 hadi yapalım mynet deilde batak.gen.tr[signature][hline]Anubis Çok bomba bir şekilde geliyoruz.. Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 acc im yok orda :P[signature][hline]An old man dies, young women lives fair trade I love you Nancy.....
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 neler yapıyorsunuz arakdaşlar?[signature][hline]
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Bloodless, 04 Ağustos 2005 01:12 tarihinde demiş ki: neler yapıyorsunuz arakdaşlar? ne gibi[signature][hline]An old man dies, young women lives fair trade I love you Nancy.....
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 abi bugünü yarını varmıu biz hergün sabahlıyoz sabah 6 öğlen 1 uyuma düzenim bu.. garbıca açsaydın keshke[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 eaaaaaah batak yalanmı oldu[signature][hline]Anubis Çok bomba bir şekilde geliyoruz.. Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 yatak bana ben yatağa bakıyorum kaç gündür sabahlıyorum şimdi yatıcam içtim sıcak sütümü aldım duşumu yumuşacıktır şimdi yatak :) iyi geceler size
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bataaaaaaaak[signature][hline]Anubis Çok bomba bir şekilde geliyoruz.. Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.
unac Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Milamber, 04 Ağustos 2005 01:19 tarihinde demiş ki: yatak bana ben yatağa bakıyorum kaç gündür sabahlıyorum şimdi yatıcam içtim sıcak sütümü aldım duşumu yumuşacıktır şimdi yatak :) iyi geceler size uykuyu hatırlatıcak seler yapmayın please :([signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 uyumak yok batak oynucaksak oynuyalım k.o ya giricem..[signature][hline]Anubis Çok bomba bir şekilde geliyoruz.. Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 aynen arkadas doru soluyo artı bu havada sıcak sut mu içilir bea cocuk musun sen[signature][hline]An old man dies, young women lives fair trade I love you Nancy.....
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 batak olur kim kim ve hangi sitede?[signature][hline]An old man dies, young women lives fair trade I love you Nancy.....
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 fallenangel bağlantı kötü oldu =) bu havada sıcak sütmü içilir .. çocukmusun sen ? çocuklar her havada içer genelikle tahminimce kışın içleri ısınsın diye ... şunu çıkaralım 2 şekilde yükleniosun elemana 1-bu havada sıcak sütmü içilir ? 2- çocukmusun sen saçmaladım[signature][hline]Anubis Çok bomba bir şekilde geliyoruz.. Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: SirAnubis, 04 Ağustos 2005 01:26 tarihinde demiş ki: fallenangel bağlantı kötü oldu =) bu havada sıcak sütmü içilir .. çocukmusun sen ? çocuklar her havada içer genelikle tahminimce kışın içleri ısınsın diye ... şunu çıkaralım 2 şekilde yükleniosun elemana 1-bu havada sıcak sütmü içilir ? 2- çocukmusun sen saçmaladım zuhahaha arkın uykusu şimdiden gelio bi yatarsanız millete madara ederim sizi aaha sozlerin den caydılar die[signature][hline]An old man dies, young women lives fair trade I love you Nancy.....
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 uyumadığınız süre içerisinde nelerle uğraşıyorsunuz ozellikle topici açan arkadaş?[signature][hline]
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 valla yatmam =) ama batak sitesi bulun ehaha[signature][hline]Anubis Çok bomba bir şekilde geliyoruz.. Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 anubis imzanı biraz kucultursen daha guzel görünür =) sin city izliyodum piç ettiler guzelim filmi bıraktım izlemeyi =/[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 sıcak, soğuk süt dokunuyor bana :P çocukmuyum ben deilim ahh şimdi yatağa uzanmaya gidiyorum huzurlu bir şekilde uyuyacağım batak çevirin siz... *!k.o ya girer* [Bu mesaj Milamber tarafından 04 Ağustos 2005 01:32 tarihinde değiştirilmiştir]
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Ben burdayım warmı bi sorun :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Akerfeldt, 04 Ağustos 2005 01:31 tarihinde demiş ki: anubis imzanı biraz kucultursen daha guzel görünür =) sin city izliyodum piç ettiler guzelim filmi bıraktım izlemeyi =/ kıim etti lan[signature][hline]An old man dies, young women lives fair trade I love you Nancy.....
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Akerfeldt, 04 Ağustos 2005 01:31 tarihinde demiş ki: anubis imzanı biraz kucultursen daha guzel görünür =) sin city izliyodum piç ettiler guzelim filmi bıraktım izlemeyi =/ ayıpsın[signature][hline]Anubis Çok bomba bir şekilde geliyoruz.. Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Akerfeldt, 04 Ağustos 2005 01:31 tarihinde demiş ki: anubis imzanı biraz kucultursen daha guzel görünür =) sin city izliyodum piç ettiler guzelim filmi bıraktım izlemeyi =/ O film bırakılırmı yaw kim etti vur kafasına filmi izle[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 yaşarın konseri var onu izleyin[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.
unac Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 UYUMAYINNNN[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 off nescafe almayı yine unuttum ulan bu 3.gün salak gibi unutuyorum paso bide ders falan çalışıcaktık yalan oldu yine uyku geliyo yandan yandan heh neyse takılayım bakalım buraya sdf[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki: mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin
Öne çıkan mesajlar