DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 sizce priest icin hangi prof ları secmeliyim? karasız kaldim[signature][hline]´´dUAlİSt´´ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Alchemy ve herbalist olabilir yani mana potlar falan kullanışlı olur herhalde.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 class için prof çok saçma geliyor bana. bence paraya yönelik prof yada hoşumuza giden prof alınmalı vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 alchemy engineering Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Ama duel'de içme haram[signature][hline]Atkafa=60 Tauren shaman illidian Kofana=60 İnsan mage Bloodscalp Acimasizkemo=?? Koca Kafa mage Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 alchemy engineering birlikte al iflası garantile :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bende onu dusunuyodum herbler cok pahalı oteki taşlar falanda paraylan tam iflas hehe[signature][hline]´´dUAlİSt´´ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 tailor iyi degilmi?[signature][hline]´´dUAlİSt´´ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Tailor - skinning olabilir ilerde bazı eşyaları yapmak için deri falan gerekiyor , Tailor - mining olabilir ilerde rich thorium veinlerden Arcane Crystal düşürme şansın var (ama biraz düşük) , Tailior - Enchant olabilir enchantın yanına giden en iyi prof tailordur yeşil itemını yaparsın disenchant edersin falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mining / Skinning: Bayıktır ama zengin eder Mining / Engineering: Çok zevklidir, pek para kazandırmaz ama pvp ve pve'de de iş görür. Mining / Tailoring: Biraz para, biraz crafting. Skinning / Tailoring: Crafting'den zevk alıyorsan güzeldir. Enchanting / Tailoring: Klasiktir, zevklidir ama fakir bırakır. Enchanting kasmak yerine disenchant edip AH'da satarsan iyi para getirir o ayrı. Ama bunun için item'ları bir arkadaşına da disenchant ettirebilirsin yani, enchanting'in anlamı kalmıyor pek. Herbalism / Alchemy: Sadece çok gezmeyi seviyorsanız, çok instance'a girmeyecekseniz alın. Yoksa haftalarca tek bir potion bile yapamadan gezerseniz, boşa skill almış olursunuz. Bu da yetmezmiz gibi bütün arkadaşlarınız potion potion diye kafanızın etini yer. Ama gezmeye seven için zevklidir. Ben arkaya mp3'leri dizip sırf saatlerce ot topladığımı bilirim. Yukardakiler kişisel görüşümdür. Bana göre profession'lar zevk işi; class'a şu uyar bu uyardan çok, kişiye uyan profession önemli.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 26 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion [Bu mesaj Mirage tarafından 03 Ağustos 2005 16:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Enchanting Tailoring : Bende bunlar var. Enchantingden para kazanirsin, tailoring de bi isine yaramaz, sadece enchant kasmana yardimci olmus olur. Gnome warriorimda mining engi. kasiyorum ve sana da öneririm süper[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 tailor u şey için soylemistim epic recipeler le epic item lazım eder diye ama pek yapan yok galiban ole[signature][hline]´´dUAlİSt´´ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Arkadasin vardir tahminen en az bir tane bu itemlardan birini yapabilen. Veya guildmate. Esyayi verir yaptirirsin, millet guildmateleri dururken, farmlayip materyal cikarmak varken satin almayla ugrasmaz yani. Senin de tüm parcalari teker teker cikarip yapman ömrünü alir, AH den alip yapmak da zarara bile sokar seni.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiG_mAsTeR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Engineering i garantı al yanınada sallama bı skıll skınıng mınıng gıbı. Adamın kafasına Bomba Atarsın Duelın Ortasında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 O bombalar gökten zembille inmiyor ama mining olmadan[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiG_mAsTeR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paran varsa Herseyı Zembılle Indırıyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ok[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 mining / engineerin yapayim o zmn ben[signature][hline]´´dUAlİSt´´ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bu arada cevap verenlere tesekkurler[signature][hline]´´dUAlİSt´´ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiG_mAsTeR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 lvl 60 san mınıng kasma cok sıkıcı ben 130 da bıraktım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Trade skiller'i class'lar ile ilişkilendirmeyin bence.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar