SolidSnake Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Ya beyler ben nası para kazancam bu oyunda manyak paraya ihtiyacım var bide ellerim kırılsaydıda Merchantile a vermeseydim ya,Creeper bütün itemleri full paraya alıyor of of! İksir satma para etmiyo,Balmorada ordan burdan ot fln yürütüyorum anca bi oyudna 200 gold filan geliyor.Ne yapsamda para kazansam Soul Gemde satamıyomki hiçbi NPC soul gem satmıyor satanlar bile inventory lerini yenilemiyorlar.Ha bide bana Mage equipmenti için olmassa olmaz itemleri yazarmısınız bulduğunuz bendeki en iyi ring Mentor's Ring.[hline]Everyman lives,not every man truly dies !
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 1- önce diğer forumlara bir göz gezdir 2- oyunun adını düzgün yaz, daha sonradan araştırmak kolay olsun. 3- topicinde söylemek istediklerini başlıkta da yaz ki, hem biz anlıyalım, hem de aynı sorunla karşılaşanlar bu topici rahat bulsun.[hline]fizban: forza tayvan malı chipsetler
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 İksirler alchemy'n yüksekken para ediyormuş okuduklarıma göre. En iyi para gem trap'leyip satmakta ve bulduğun düzgün silah ve armor'ları satmakta bildiğim kadarıyla.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy]
Anason Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 ben o creeper ı editlemiştim editör ile.çok yüksek miktarda para vermiştim.sonra çok param oldu fakat baktım ki para pek bi işe yaramıyor öyle duruyor çantamda.sadece teach etmeye yaradı.yani aslında sandığın kadar lazım bişey değil para o oyunda.
SolidSnake Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Peki bonecrusher kusura bakmayın.Morrowind ın Morrowaynd diye yazılmayacagını çokda iyi biliyorum geyik olsun diye yaptım.[hline]Everyman lives,not every man truly dies !
Necromancery Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 en iyi para ek paketini alcan gelen assasinleri öldürücen kıyafetlerini satican tabi sen öldüremezsin git biraz güçlen önce vede bak hani seyda neen de bi tradeci var ondan heal scrolu al assasinle dövüsürken heal scrolu kullan 2 sn de zirhlari senin tmm artik bi kaç günde bir 5k kazanırsın[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw
SolidSnake Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 said: Necromancery, 03 July 2003 20:15 tarihinde demiş ki: en iyi para ek paketini alcan gelen assasinleri öldürücen kıyafetlerini satican tabi sen öldüremezsin git biraz güçlen önce vede bak hani seyda neen de bi tradeci var ondan heal scrolu al assasinle dövüsürken heal scrolu kullan 2 sn de zirhlari senin tmm artik bi kaç günde bir 5k kazanırsın[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw ulan 5 k paramı yuh bende bişi sanmıştım ben hergün kasınca 5 k yapıyomki zaten bugün param 26.000 oldu mesela 11.000 longbow hacıladım Balmora Mages Guild den.[hline]Everyman lives,not every man truly dies !
SolidSnake Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 said: Necromancery, 03 July 2003 20:15 tarihinde demiş ki: en iyi para ek paketini alcan gelen assasinleri öldürücen kıyafetlerini satican tabi sen öldüremezsin git biraz güçlen önce vede bak hani seyda neen de bi tradeci var ondan heal scrolu al assasinle dövüsürken heal scrolu kullan 2 sn de zirhlari senin tmm artik bi kaç günde bir 5k kazanırsın[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw Tribunal neler ekliyor oyuna yeni? Yeni skill char fln varmı ?Yeni büyü fln ?[hline]Everyman lives,not every man truly dies !
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 nasıl olsa morrowind ile ilgili bir topic, ayak üstü ben de bir soru sorcam. expansion packler ne işe yarar? bu expansion packleri nasıl çalıştırcam? normal oyununa yeni yerler, yeni inventoryler mi ekliyor, yoksa sadece morrowinde alternatif bir oyun mu oluyor? Peki bu 1. expansiyonda assassinler var. Önce morrowindde karakter geliştirip sonra mı expansionu aktif hale getircez. Kafam bu konu hakkında çok karışık of[hline]fizban: forza tayvan malı chipsetler
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Ben direk lootla para yaptım, şu an 400k para var ki birçok arkadaşın yanında hiçbirşey. İlk olarak security ve sneak ın olacak Mesela glass shield çaldın. Gidecen bunu 2k sı falan olan bir vendora götürecen (Ald-rhun enchanter) Bunu satıp, para 2k olana kadar ufak ufak itemlar alacan. Yani büyük bir parçayı ufak itemlera bölecen gibi birşey. Sonra onları teker teker satacan[hline]Penthesilea Caldwell in Locus my heart's a tart your body's rent my body's broken yours is bend
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 said: Bonecrusher, 03 July 2003 23:52 tarihinde demiş ki: nasıl olsa morrowind ile ilgili bir topic, ayak üstü ben de bir soru sorcam. expansion packler ne işe yarar? bu expansion packleri nasıl çalıştırcam? normal oyununa yeni yerler, yeni inventoryler mi ekliyor, yoksa sadece morrowinde alternatif bir oyun mu oluyor? Peki bu 1. expansiyonda assassinler var. Önce morrowindde karakter geliştirip sonra mı expansionu aktif hale getircez. Kafam bu konu hakkında çok karışık of[hline]fizban: forza tayvan malı chipsetler expansion packler direk oyuna dahil oluyor, otomatikman. Sen morrowind i çalıştırdığında en son expansionlu sürümü çalışıyor yani. Yeni bölgeler aktif oluyor, yeni itemlar geliyor, yeni yaratıklar geliyor, ama sen aynı save de oluyorsun[hline]Penthesilea Caldwell in Locus my heart's a tart your body's rent my body's broken yours is bend
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Morrowind i oyunun gösterdiği yere yükle ben diğer türlü expansionları çalıştıramadım[hline]Penthesilea Caldwell in Locus my heart's a tart your body's rent my body's broken yours is bend
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 calıntı bır malı bır vendor a satamazsın ...
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 calıntı malı vendorlara satıyorum ben.. ama vendordan calarsan aynı vendora satamıyorsun diye hatırlıyorum.. Mesela tribunalda, uyuyup uyandığında assassinler hücüm ediyormuş sana. Yeni oyuna başlamadan önce morrowind + tribunal + 2. ek paket diye yüklersem, başıma assassnler mi üsüsçek[hline]fizban: forza tayvan malı chipsetler
Öne çıkan mesajlar