Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızları Anlayamıyorum

FallenAngeL

Öne çıkan mesajlar

ya arkadaslar anlamıyorum bir kızla ilişki kuramıyorum kuruyorum ama surduremiyorum olmuyo en son bi 5 sene takıldığım kız oldu o da terk etti ondan sonra da bir halt yapamıyorum cok mutsuzum arkın teki sevilmeye ihtiyacın var dedi ama beni sevecek bir tek kız bile bulamıyorum. Cıldırma noktasındayım gittikce daha depresivleşiyorum ya bi yardım edin en olmadı bu işin sonu kotu gibime gelio.[signature][hline]An old man dies,
young women lives
fair trade
I love you Nancy.....
Sosyal ağlarda paylaş

Abimin bi lafı vardı
kızlara fazla takmayacaksın.
Bi gün senin için küçük parmağımı bile kesicem diyebilirler belki bunu içten bile söylemiş olabilirler ama bu onların 2 gün sonra bunu istedikleri anlamına gelmez.
Kızlar zor varlıklar =)
ps:Alınmayın efendim.[signature][hline]msn/mail|mail|icq
Main***

elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki:
mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin

Sosyal ağlarda paylaş

kapısında yatanı da var,webcamla karşısında sevişeni de var yani erkeklerde bu kadar cins bulamazsın bak ,ya kullanır atar ya da uzun ilişki yaşar ..takma boşver depresme , gelir eninde sonunda, beraber bekleyelim=)))[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha
Othranx 19.08.20 22:42 euheu
Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh
Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Malkavian, 02 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki:
tabiki ilişkin uzun sürmez aşk die bişi yokki geçiçi şeyler hepsi

Benim su an yasama sebebim bir ask bulmak cinsel anlamda diil yanlıs anlasılmasın romeo misali ve hayatta geçiiçi olmayan tek sey duygularındır bunuda unutma arkadas ask ta bu duyguların arasındadır[signature][hline]An old man dies,
young women lives
fair trade
I love you Nancy.....
Sosyal ağlarda paylaş

Bunun için hiç üzme kendini,elbet birgün karsına gelicektir seni sevicek birisi o yüzden sen hayatını yaşama bak hayatında tadını cıkarman gereken şeylerin tadını cıkar ve başka şeylerden zevk almaya bak.[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FallenAngeL, 02 Ağustos 2005 23:41 tarihinde demiş ki:
said:
Malkavian, 02 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki:
tabiki ilişkin uzun sürmez aşk die bişi yokki geçiçi şeyler hepsi

Benim su an yasama sebebim bir ask bulmak cinsel anlamda diil yanlıs anlasılmasın romeo misali ve hayatta geçiiçi olmayan tek sey duygularındır bunuda unutma arkadas ask ta bu duyguların arasındadır

Fallen yaşın kaç bilmiyorum ama ben akrep burcu olmama rağmen cinsellik benim için arka planda kalmıştır hep aşkı aramışımdır senin gibi cinsellik için değil sırf mutlu olayım diye ama ne oldu bulduğumu sandım bulamadım buldum oda değilmiş artık bunlara inancım yok zaten[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Sosyal ağlarda paylaş

19 yasındayım dieceksiniz ki sen daha yolun basındasın ama ole diil işte.
Yokluğuda varlığıda fazla fazla tattım cebbimde 5 kurus olmadığı gunde oldu parayı harcayak yer bulamadığım gunde oldu.ayrılığı aldatmayı sevmeği sevdiğin birisini kaybetmeyi (olum anlamında) tattım. Ben su an için sadece cok ama cok sevebileceğim bir arkadas arıyorum birde param olsada olmasada benle dost kalacak insan yada insanlar[signature][hline]An old man dies,
young women lives
fair trade
I love you Nancy.....
Sosyal ağlarda paylaş

offf kısır bi döngü doğal olarak cinsler farklı olduğu için düşüncelerde farklı oluyor.

Kızlar kendilerini üstün görüyor
Erkekler kendilerini üstün görüyor

bu yüzden kimse altta kalamıyor.

Çok hümanist yaklaştım olaya =)

zynp harbi sende süfer demişssin yani eheueu[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

aslında bu söylediklerini kızlarda yapsa sorun kalmaz be zynp?[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

ulan en olmadı Erol Taşın filmlerindeki gibi mi olsak yoksa ilk insan soylarındaki gibi abazantuss mu dusunmeden edemiyorum bu devir de sanırsam romeo luk oldu gibime gelio bazı arkların dediği gibi seversen ....... , .......... sevilirsin olayına mı donduk hiç bilmiyorum[signature][hline]An old man dies,
young women lives
fair trade
I love you Nancy.....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FallenAngeL, 03 Ağustos 2005 00:27 tarihinde demiş ki:
ulan en olmadı Erol Taşın filmlerindeki gibi mi olsak yoksa ilk insan soylarındaki gibi abazantuss mu dusunmeden edemiyorum bu devir de sanırsam romeo luk oldu gibime gelio bazı arkların dediği gibi seversen ....... , .......... sevilirsin olayına mı donduk hiç bilmiyorum

haklısın aslında ama bende bi kız olarak erkeklerin çoğu için aynı şeyleri düşünüyorum..Ama bişeyi anladım herkesin bi dengi var sonuçta ve büyük ihtimal en ummadığın anda çıkar karşına seninde..
Bu denklik meselesine gelince aslında kafamda benimde çok soru var geçen bi arkadaşımla konuşuyoduk bu ruh eşi midir ikizi midir her neyse onu işte, düşündüm de benim için öyle biri varsa büyük ihtimalle hiç bi zaman tanışamam! çünkü ben hep ne biliyim utangaç ve tanıdıkça açılan biriyim ve mesela sokakta fln yürürken gözgöze gelmiyim diye insanların suratlarına bile bakmam...işte o da büyük ihtimal öyle olacağı için hiç göremiycez birbirimizi..ühühü..:P eh pardon bu arada konuyu biraz kendi günlüğüme döndürdüm sanırım ama içimden geldi çok yazdım :)[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Sosyal ağlarda paylaş

insanoğlunun kanında ver değer buldukça kaporta kalkması...ondan aslında hep, ama yine de herkesde olmadığının kanısındayım iki taraf da abartmamalı ve azaltmamalı[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

abi birbirini karsılıksız seven yada adam akıllı birbirine bağlı kimse bulamıosun diosan harbi diorum yasama amacım kalmaz su dakka atarım kendimi ya ne biliim Allaha sukur genel kultur var eğitim var iyi bi aileden geldim boy pos var (1.90) hafiften yakısıklıyız ama gel gor ki gercejten sevebileceğim biri cıkmıo ruh ikizine pek inanmıyorum ama aynı karakter de(prensip) sahip olabilicek insanlar vardır herhalde[signature][hline]An old man dies,
young women lives
fair trade
I love you Nancy.....
Sosyal ağlarda paylaş

aynı karakter değil uyumlu karakter olmak lazım , sen kendinle çıkmak ister miydin? o zaman buyur nihilizme...bence tabi[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...