Ultraufuk Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 wow 1.6.0 patchi yaptıktan sonra oyuna gırınce masa ustune log dosyası cıkıo cpu bilgilerine benzer seyler yazıo 7/13 16:40:02.577 vendor: 1 7/13 16:40:02.577 features: 00000017 7/13 16:40:02.577 sockets: 1 7/13 16:40:02.577 cores: 1 7/13 16:40:02.577 processors: 2 7/13 16:40:02.577 chip = GenuineIntel 7/13 16:40:02.577 standard (2): 1b=00020809 1d=bfebfbff 4a=00000000 7/13 16:40:02.577 extended (4): 1c=00000000 1d=00000000 4a=20342029 8c=00000000 Bunun gibi seyler acc calınmasına sebep olabilirmi lutfen yardım edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonsugar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Aynisi demin benimde basıma geldi. gordugum anda formati caktim makineye. Işin kotu tarafı simdi tekrar wow u kurucam, patch i cekicem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 thelegbra Şu yaptığın şey cidden Ayıp..........[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Bende de var aynı olay. Hmm nedendir acaba? Patch notes a göz gezdirdim ama bununla ilgili bişey göremedim. Ayrıca moonsugar'ın fake olma ihtimali nedir?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonsugar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Yok fake degilim yeni uye oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 aynı şey bendede oluyor biri yardım etsin plz[signature][hline]Idrian Level 60 Human Paladin Member of Disorder Mining/Enchanting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ya ne yardimi istiyorsunuz, kendi halinde duruyor iste oyle birakin dursun, ne zarari var size?[signature][hline]otkell lvl60 orc warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 iyi hos guzelde cpubilgilerinin keyloggerla alakası ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Eğer WoW/Logs klasörüne bakarsanız bu 'cpu.txt' denen dosyanın orada da olduğunu görürsünüz; içindeki bilgiler de tamamen aynı. Bazı yabancı arkadaşlar da bunu gözlemlemişler, yani yamadan kaynaklanan bir olay olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Evet tahmin ettiğim gibi sorun yeni yamadan kaynaklanıyor ya da WoW'un genelinden. Çözüm şu: 1) Masaüstündeki WoW kısayoluna sağ tıklayıp özelliklere girin. 2) Orada 'Hedef' bölümündeki kısmı 'wow.exe' bölümü dışında kopyalayın 3) Hemen alttaki 'Başlatma Yeri'ne bu kopyaladığınız bölümü yapıştırın yani şunun gibi; c:Program filesWorld of Warcraft Bu logs klasörü yaratmayı önlüyor. Asıl metin için; Asıl kaynak Umarım format filan atmamışsınızdır; yoksa çekilesi nane değil tüm yamaları baştan kurmak :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jashua Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 arkadaslarim keylogger oldugunu sanmiyorum daha once de yasamistim baska bir oyundanydi sanirim.... ben cok tecrubeli degilim makina konusunda 1 yıl olmadi alali.ama.. masa ustundeki kisayolu silin . wow dosyalarinin oldugu klasorun icindeki exe nin kisayolunu yapin masa ustunue atin.. o log dosyasiyla karsilasmayacaksiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 HAHAHAHAHhah ciddi ciddi format mi cektiniz?[signature][hline]Blissfully Ignorant. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ya peki düzeltme yolunu vermişiniz ama zararı nedir bunun?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 zararsız[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 e kalsın o zaman[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 abi başka bi başlıkta bi arkadaş "log klasörüde varsa masaüstünde at formatı" falan gibi bişi söylemiş kalbime iniyodu yahu..inşallah dediğiniz gibi zararlı bişi değildir.. aman diyim..[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 o sey bende uzun suredir duruo orda. arada siliom tekrar gelio:). bisi oldugu yok[signature][hline] oawaen-jedi padawan@infinity fihek-master armorsmith@infinity swg yi birakiorum:(. bu yuzden jediyimi satmayi dusunuom. ilgilenenler ozel mesaj atarsa sewinirim. jediyi 15-20 gunde full temp yaparsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Kisayol kullanmazsaniz olmaz. Yahu amma büyüttünüz zaten oyun klasöründe olan bi txt dosyasini[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Amma heyecan yapmış adamlar,cpu log dosyası yüzünden format a varmış iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 valla bende de cıktı patchten sonra bu ne lan filan dedım 2-3 kere sildim yine gelmeye devam etti bende bırak kasın dedım ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar