Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IQ test

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
120-140 arası üstün (gifted), 140 üzeri dahi (genius). Ben Amerika'da girmiştim, 146 almıştım, dahi ama ileride davranış ve iletişim bozukluğu yaşanabilir uyarısı yapılmıştı aileme hatta. Ama IQ skorlarını çok da sallamamanızı öneririm. Benim hayatımda olayları normalden daha çabuk kavramak dışında hiçbir etkisi olmadı zekanın, ne iletişim ne de davranış bozukluğu yaşadım. Kendini geliştiren insan aşırı yüksek IQ'ya ihtiyaç duymaz zaten.
Mesaj tarihi:
Gençler size bişey söliyim mi daha ben IQ testinden ister hastanede yapılandan ister gazetede ister internette yapılandan düşük alan görmedim.
hayır türklermi çok zeki yoksa kopyamı çekiyolar anlamadım.
[hline]i love this game!
Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi...

[Bu mesaj Fistan tarafından 09 December 2003 17:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
-Melancholy-, 09 December 2003 17:40 tarihinde demiş ki:
thanatos;
abi sen 120 küsür aldıysan ve o cidden bir sürü soru sordularsa, yani ciddi bir testse(ki 8 yaşındayken ne kadar ciddi olur tartışılır) sen durma, git matematikle falan uğraş. 120 üstün zeka sınırı değil mi zaten?

8 yasimda iken sorulan sorular 8yasa uygun sorular oluyo haliyle. ayrica matematikle uras diyosunda matematikle aram hic iyi degildir. nefret ederim ayrica hemen unuturum.:) bu testi hiperaktiflik tedavisi gorurken yaptirmistik. :) ayrica 130+ lar dahi oluyolar. 110-130 arasi zeki oluyo. :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim.
Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul
copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
Mesaj tarihi:
Ciddi değil bu...
Ciddi olarak okulda tek başıma tutulduğum IQ testinde mekanik,mekansalda 100 üzerinden 98 ile okul birincisi soyuttada unuttuğum bir skorla okul 2. si olmuştum...

IQ Sayısı vermedilerdi bana...[hline]I am the light that shall lead you to darkness.
Mesaj tarihi:
İyide şöle bişey oldu önce yaptım 139 dedi
iyi güzel
Sonra bikaç şıkkımı deiştirerek birdaha yaptım gene 139 dedi
Herşeyi tamamen zıt yanlış yaptım farklı şeyler seçtim genede 139 dedi ne iş ?!![hline]Avatar...
Mesaj tarihi:
- 150
Siz Eğitilemez bir gerizekalısınız.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son= Başlangıçtır!

Mesaj tarihi:
141 heh komik ya yaptım bitirdim sonra öss mantığı boşlarıma bakmak için geri döndüm 1dk sonra çat skor çıktı :) söyleseydi baştan zaman tutardım heh. Buarada bence gayet yalan bir test bu ama neyse yani sorular güzel olsada bence puanlamaları yanlış yoksa Türkiye bu kadar dahiyle şimdi amerikayı sollamış olmalıydı :)[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
Wulfgar, 09 December 2003 18:39 tarihinde demiş ki:
İyide şöle bişey oldu önce yaptım 139 dedi
iyi güzel
Sonra bikaç şıkkımı deiştirerek birdaha yaptım gene 139 dedi
Herşeyi tamamen zıt yanlış yaptım farklı şeyler seçtim genede 139 dedi ne iş ?!![hline]Avatar...

Belki bir insan birden fazla yapmasın diye olabilir cookieleri sil bida dene :p[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Çok saçma şuraya ben gerizekalıyım yazan olmamış.
Bende açtım aa bu nası test lan süresi yokmu bunun dedim biraz takıldım fln ana oda ne titleda süre sayıyo lol =)

Nese 133 yazdıda saçma daha gerizekalı çıkan görmedim bende hakkaten.
Ayrıca herkeste bi geniusluk var!!

bide www.iq-test.dk wardı oranın soruları çok daha güzel gidin oraya bakın derim orada da kaç çıkmıştı benim hah screenshot u buldum 124 normalle süper arasında bişey.
burası grafik olarak weriyo screenshot alın geniuslardan isticez screenshotlarını kanıt olarak =)[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Mesaj tarihi:
said:
Vodan, 09 December 2003 19:32 tarihinde demiş ki:
Çok saçma şuraya ben gerizekalıyım yazan olmamış.
=)[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567

said:
BlaCk_DmC, 09 December 2003 19:13 tarihinde demiş ki:
- 150
Siz Eğitilemez bir gerizekalısınız.
[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
- Marit
Son= Başlangıçtır!

Mesaj tarihi:
80 alıp da yazan olmamış diyorum yoksa geyik manasında değil!

Ayrıca iq-test.dk under konstruktion olmuş.
Açılınca denersiniz sitedeki kareler geyik ama ben full bildim hepsini yinede[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Mesaj tarihi:
Yoo geyik diildi benim yazdıgım =)

Heb Hebee Hübeeleeeeeeee[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
- Marit
Son= Başlangıçtır!

Mesaj tarihi:
bi soruda takilmis onla ugrasiyodum skor geldi direk 147..yani son soruyuda yapsam ne oluyodum dunyanin en zeki varligi mi?Eheh cok sacma bi iq testi bi kere yazili soru yok..Ben hic olmadim(ciddi anlamda yane.. internetten yaptim 3-4 kez ama geyikti) ama bildigim kadariyla olmaliydi.Duzgun birsey bulan varsa ozelime gonderirse sevinirim valla

[Bu mesaj MeSh tarafından 10 December 2003 11:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Sizin skorunuz 147
Üstün zekalısınız!.

dedi hiç bişey yokki hepsi birbirinden basit
tek yanlışı nerde yaptım acaba[hline] İsmet web programcılığına çok yeni bir kişidir. Çeşitli web sayfaları yapmakta, ancak sayfalarının başlığı hiçbir zaman değişmeyip New Page 1,New Page 2, New Page 3 vs şeklinde kalmaktadır. O halde İsmet hangi html kodundan habersizdir?
  • Yeni Oluştur...