-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Arkadaslar lvl 48 Hunterim uzun suredir oynamıyordum bırakmıştım yani şimdi tekrar oynayacam.. 230 LW var oncelikle bu 3'e ayrılma kısma ne zman gerceklesiyor nerden teachlıyecem? Ama benim asıl sorum Bir hunter olarak bu lvlda LW ile yaptıgım hic bir itemi giymiyorum pek para kazandırdıgıda soylenemz ilerde de bu boyle olacaksa yani yaptıgım itemler yerine instance'dan itemler giyeceksem LW'yi silip bana sadece para kazandırcak başka bir prof secmem daha mantıklı degil mi? eger mantıklıysa sadece para kazanmak amacıyla hangi 2 profu onerirsiniz?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 muhtemelen skining'in vardır zaten yanına mining veya herbalism alırsan iyi para yaparsın.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Minig al derim ilk andan itibaren para yapmaya başlarsın yaklaşık da 4-5saatte 300lersin. Yani ben toplam 4-5 saate 300lemiştim minigi lvl60 iken.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mining. Level 20 küsürken 10g üstünde para yapmıştım sırf copper tin satarak. edit: Biraz abartı geldi şimdi. :p Üstünden çok zaman geçti tam hatırlamıyorum ama epey yapmıştım hehe.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 26 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion [Bu mesaj Mirage tarafından 03 Ağustos 2005 16:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Absolut, 03 Ağustos 2005 16:43 tarihinde demiş ki: Minig al derim ilk andan itibaren para yapmaya başlarsın yaklaşık da 4-5saatte 300lersin. Yani ben toplam 4-5 saate 300lemiştim minigi lvl60 iken. abso o mining olayı eskidendi. eritince bile skill artıyodu şimdi önce eritmeyi öğrenmen lazım ki artık öğrendiğin anda gri oluyor.[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 230lw sıfırlayıp Minnig ve Skinner olarakmı para yapayım yani?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. [Bu mesaj Naa tarafından 03 Ağustos 2005 17:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ya parayi instance'tan cikan esyalari satarak kazanirsin.. tmm mining vs. de kazandirir ama devede kulak kalir. asil amac pvp ise, engineering en mantiklisi. ama bu sana para kazandirmaz, harcamani saalar. bunun icin mining al, engineering al. malzeme ciktikca yukseltirsin.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Valla ben erken davranıp 125de LWyi silmiştim. Yani LWden hiç para yapamayacağını düşünürsek veya yapsanda bir sürü yan item arıcan satın alıcan farmlıcanki drop olsun ve sonucta satma garantinde yok. Kullanayım desen daha iyisi her zaman var AH veya instancelarda.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 yalnız ilerde bunun gibi http://www.thottbot.com/?i=40103 birşey çıkarsa lw için pişman olursunuz[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 O çıkacakta bana nasip olacak :) sıfırdan LW kasarım gerekirse ama hayal hepsi benim için :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar