Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Prof karmaşası

-Nae

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar lvl 48 Hunterim uzun suredir oynamıyordum bırakmıştım yani şimdi tekrar oynayacam..
230 LW var
oncelikle bu 3'e ayrılma kısma ne zman gerceklesiyor nerden teachlıyecem?

Ama benim asıl sorum Bir hunter olarak bu lvlda LW ile yaptıgım hic bir itemi giymiyorum pek para kazandırdıgıda soylenemz ilerde de bu boyle olacaksa yani yaptıgım itemler yerine instance'dan itemler giyeceksem LW'yi silip bana sadece para kazandırcak başka bir prof secmem daha mantıklı degil mi?
eger mantıklıysa sadece para kazanmak amacıyla hangi 2 profu onerirsiniz?[signature][hline]Bakınız! Na
Buyrun! Mail=MsN
Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Mining. Level 20 küsürken 10g üstünde para yapmıştım sırf copper tin satarak.

edit: Biraz abartı geldi şimdi. :p Üstünden çok zaman geçti tam hatırlamıyorum ama epey yapmıştım hehe.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Gloria | Level 26 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion

[Bu mesaj Mirage tarafından 03 Ağustos 2005 16:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 03 Ağustos 2005 16:43 tarihinde demiş ki:
Minig al derim ilk andan itibaren para yapmaya başlarsın yaklaşık da 4-5saatte 300lersin. Yani ben toplam 4-5 saate 300lemiştim minigi lvl60 iken.
abso o mining olayı eskidendi. eritince bile skill artıyodu şimdi önce eritmeyi öğrenmen lazım ki artık öğrendiğin anda gri oluyor.[signature][hline]The sickness that you are
A plague that made me starve
Do you think you can show me
How I come this far?
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben erken davranıp 125de LWyi silmiştim. Yani LWden hiç para yapamayacağını düşünürsek veya yapsanda bir sürü yan item arıcan satın alıcan farmlıcanki drop olsun ve sonucta satma garantinde yok. Kullanayım desen daha iyisi her zaman var AH veya instancelarda.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...