Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milyonları hayran bırakan ünlülerin doğal görünümleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o ne ya
şu forumlarda bi kere başı ortası sonu birbirini tutsun ya =)
ünlü güzellerin kenef olsa zıçılmaz suratlarından imzalara iyi gelmişsiniz[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
abi o nası doğal güzel.. gözler tamamen sürme öküz gibi makyaj+ışık var..

Ayrıca, burdan iğrenç olduğu anlaşılan tek Britney ve Kate moss var.. diğerleri tamamen çok kötü pozlar. Mesela Charlize Theron, monster filminden sonraki hali olabilir.. (biraz kilolu manasinda..) sonra Julia Roberts'ta en ufak birşey yok. Naomi'de aynı Halle'de aynı.. Yani sivilceleri var biraz oda aşırı makyajdandır.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
said:
MeSh, 01 Ağustos 2005 06:32 tarihinde demiş ki:
abi o nası doğal güzel.. gözler tamamen sürme öküz gibi makyaj+ışık var..

doğal halide aynısı sürmeleri çıkar ışığı kapat makyajıda sil çok az değişcek[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
hayııırrrrr..... o cameron diaz olamaz.
o benim cameronum olamaz....
fake bunlar fakeeee.....[signature][hline]Bunu yazan tosun, FORCE sizinle olsun...
If you talk to god, it is named prayer
If The God talks to you, it is named either prophecy or schizophrenia...
Mesaj tarihi:
Halle Berry gene süper...

Kate Moss u gördüm ve şu anda ağlıyorum :(
edit : Britney Hamam Ağası gibi cıkmıs :D[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying?
I WANNA GET FREE!!!!

[Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 01 Ağustos 2005 12:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Julia Roberts oceans 12 filminde de neredeyse makyajsiz oynamişti.
O sadece beni şaşirtmadi ama diğerleri de iğrenç:)
Aşırı makyajdan sanırım[signature][hline]Moon Askerde
Annem mektup atmaz.Çünkü 24 saat internet ve mail var.
Arkadaşlarim aramaz MSN var.
Annem odami arar ulaşamaz.Moon düğünde
tonmaister ve dj lik yapar
Moon nabar ? içine tükürür bole askerliğin.

Follow the energizer tav$ani
Sultan's Of The Dav$ans
Mesaj tarihi:
halle berry yine de güzel...vbakın angelina jolie nin fotolarını koymamışlar...çünki o bir tanrıçaaaaaaaaaaaaaaaaaa...[signature][hline]dinler halkların afyonudur...
yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı...
Mesaj tarihi:
hepsi birbirinden iğrenç bi an acıdım onlara:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
said:
amon, 01 Ağustos 2005 13:43 tarihinde demiş ki:
halle berry yine de güzel...vbakın angelina jolie nin fotolarını koymamışlar...çünki o bir tanrıçaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
hayır sadece makyajsız gezmiyor:)[signature][hline]Viva la creativa!!!
ThIs gAmE LoVeS Me
mon bloque
Mesaj tarihi:
said:
St_Dreamer, 01 Ağustos 2005 14:17 tarihinde demiş ki:
said:
amon, 01 Ağustos 2005 13:43 tarihinde demiş ki:
halle berry yine de güzel...vbakın angelina jolie nin fotolarını koymamışlar...çünki o bir tanrıçaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
hayır sadece makyajsız gezmiyor:)

Eheh..kızsın sen dimi? Angelina Jolie ye fln hayranlığım yok ama tüm ünlüler tipsizdir makyajla böyle oluyolar demek de saçma değil mi biraz?[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Mesaj tarihi:
ya bu kanıtlanmış bir şey filan,o kadar makyaj cildi deli gibi bozar,hatta makyajsız olunca cilt normalde olması gerekenden de solgun ve iğrenç gözükür.
mükemmel güzellikte olan ünlü bayanların da cildinin bozulup bu hale gelmelerinin sebebi de odur.
kısacası aşırı makyaj zararlıdır.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make...

All you need is love
Mesaj tarihi:
said:
Solonor, 03 Ağustos 2005 01:49 tarihinde demiş ki:
Yalnız hepsini anladım da, bana rachel hunterın doğal görünümü daha güzel geldi (yorumları okumadım.)

Rachel hunter 40'ına geldi ama hala beton gibi kardeşim.. Makyajlı makyajsız falan hikaye.. Hele Stacy's Mom klibi yok mu of....[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
  • Yeni Oluştur...