ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 o ne ya şu forumlarda bi kere başı ortası sonu birbirini tutsun ya =) ünlü güzellerin kenef olsa zıçılmaz suratlarından imzalara iyi gelmişsiniz[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 artık neye inanıcağımı şaşırdım lol[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 yala sen :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 abi o nası doğal güzel.. gözler tamamen sürme öküz gibi makyaj+ışık var.. Ayrıca, burdan iğrenç olduğu anlaşılan tek Britney ve Kate moss var.. diğerleri tamamen çok kötü pozlar. Mesela Charlize Theron, monster filminden sonraki hali olabilir.. (biraz kilolu manasinda..) sonra Julia Roberts'ta en ufak birşey yok. Naomi'de aynı Halle'de aynı.. Yani sivilceleri var biraz oda aşırı makyajdandır.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: MeSh, 01 Ağustos 2005 06:32 tarihinde demiş ki: abi o nası doğal güzel.. gözler tamamen sürme öküz gibi makyaj+ışık var.. doğal halide aynısı sürmeleri çıkar ışığı kapat makyajıda sil çok az değişcek[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 hayııırrrrr..... o cameron diaz olamaz. o benim cameronum olamaz.... fake bunlar fakeeee.....[signature][hline]Bunu yazan tosun, FORCE sizinle olsun... If you talk to god, it is named prayer If The God talks to you, it is named either prophecy or schizophrenia... Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bencede cogu fake bunnarın yada ole olmasını ıstıyorum :D[signature][hline]--Borgır-- Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Halle Berry gene süper... Kate Moss u gördüm ve şu anda ağlıyorum :( edit : Britney Hamam Ağası gibi cıkmıs :D[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying? I WANNA GET FREE!!!! [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 01 Ağustos 2005 12:49 tarihinde değiştirilmiştir] Moonchild Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Julia Roberts oceans 12 filminde de neredeyse makyajsiz oynamişti. O sadece beni şaşirtmadi ama diğerleri de iğrenç:) Aşırı makyajdan sanırım[signature][hline]Moon Askerde Annem mektup atmaz.Çünkü 24 saat internet ve mail var. Arkadaşlarim aramaz MSN var. Annem odami arar ulaşamaz.Moon düğünde tonmaister ve dj lik yapar Moon nabar ? içine tükürür bole askerliğin. Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Shagrath, 01 Ağustos 2005 12:20 tarihinde demiş ki: bencede cogu fake bunnarın yada ole olmasını ıstıyorum :D Yok fake değil gerçek.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Hatta bunlar sıvacı ile makyaj yapıyolar aletler mala fln :) hehe[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. amon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 halle berry yine de güzel...vbakın angelina jolie nin fotolarını koymamışlar...çünki o bir tanrıçaaaaaaaaaaaaaaaaaa...[signature][hline]dinler halkların afyonudur... yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı... arina Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 cameron diaz ne öyle ööguh.[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... fiona Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 hepsi birbirinden iğrenç bi an acıdım onlara:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: amon, 01 Ağustos 2005 13:43 tarihinde demiş ki: halle berry yine de güzel...vbakın angelina jolie nin fotolarını koymamışlar...çünki o bir tanrıçaaaaaaaaaaaaaaaaaa... hayır sadece makyajsız gezmiyor:)[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me mon bloque Clementine Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: St_Dreamer, 01 Ağustos 2005 14:17 tarihinde demiş ki: said: amon, 01 Ağustos 2005 13:43 tarihinde demiş ki: halle berry yine de güzel...vbakın angelina jolie nin fotolarını koymamışlar...çünki o bir tanrıçaaaaaaaaaaaaaaaaaa... hayır sadece makyajsız gezmiyor:) Eheh..kızsın sen dimi? Angelina Jolie ye fln hayranlığım yok ama tüm ünlüler tipsizdir makyajla böyle oluyolar demek de saçma değil mi biraz?[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Beatlefan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ya bu kanıtlanmış bir şey filan,o kadar makyaj cildi deli gibi bozar,hatta makyajsız olunca cilt normalde olması gerekenden de solgun ve iğrenç gözükür. mükemmel güzellikte olan ünlü bayanların da cildinin bozulup bu hale gelmelerinin sebebi de odur. kısacası aşırı makyaj zararlıdır.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Yalnız hepsini anladım da, bana rachel hunterın doğal görünümü daha güzel geldi (yorumları okumadım.)[signature][hline]Silent dance with death... magecy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 önemli olan iç güzelligi :P Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ^o kesin de. :)[signature][hline]Silent dance with death... SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 yine en iyi Halle Berry[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..." Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bence doğal hali en güzel olan julia roberts.. ne öyle be hepsi ananem gibi=) drew barrymore öyle olamaz yaa... Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 yahu çok kötü bişey bu yaw. koymayın böle şeyler gidin rotten.com yada ogrish.com'dan bişeyler koyun daha iyi.[signature][hline]siyah, ama buz? Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Bu nedir ya! Annem ne kadarda güzelmiş...[signature][hline]These open doors... Slat Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Solonor, 03 Ağustos 2005 01:49 tarihinde demiş ki: Yalnız hepsini anladım da, bana rachel hunterın doğal görünümü daha güzel geldi (yorumları okumadım.) Rachel hunter 40'ına geldi ama hala beton gibi kardeşim.. Makyajlı makyajsız falan hikaye.. Hele Stacy's Mom klibi yok mu of....[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 4.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/1152312-milyonlary-hayran-byrakan-unlulerin-do%25c3%25b0al-gorunumleri/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 hayııırrrrr..... o cameron diaz olamaz. o benim cameronum olamaz.... fake bunlar fakeeee.....[signature][hline]Bunu yazan tosun, FORCE sizinle olsun... If you talk to god, it is named prayer If The God talks to you, it is named either prophecy or schizophrenia...
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bencede cogu fake bunnarın yada ole olmasını ıstıyorum :D[signature][hline]--Borgır--
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Halle Berry gene süper... Kate Moss u gördüm ve şu anda ağlıyorum :( edit : Britney Hamam Ağası gibi cıkmıs :D[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying? I WANNA GET FREE!!!! [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 01 Ağustos 2005 12:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Moonchild Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Julia Roberts oceans 12 filminde de neredeyse makyajsiz oynamişti. O sadece beni şaşirtmadi ama diğerleri de iğrenç:) Aşırı makyajdan sanırım[signature][hline]Moon Askerde Annem mektup atmaz.Çünkü 24 saat internet ve mail var. Arkadaşlarim aramaz MSN var. Annem odami arar ulaşamaz.Moon düğünde tonmaister ve dj lik yapar Moon nabar ? içine tükürür bole askerliğin. Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Shagrath, 01 Ağustos 2005 12:20 tarihinde demiş ki: bencede cogu fake bunnarın yada ole olmasını ıstıyorum :D Yok fake değil gerçek.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Hatta bunlar sıvacı ile makyaj yapıyolar aletler mala fln :) hehe[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
amon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 halle berry yine de güzel...vbakın angelina jolie nin fotolarını koymamışlar...çünki o bir tanrıçaaaaaaaaaaaaaaaaaa...[signature][hline]dinler halkların afyonudur... yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı...
arina Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 cameron diaz ne öyle ööguh.[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
fiona Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 hepsi birbirinden iğrenç bi an acıdım onlara:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: amon, 01 Ağustos 2005 13:43 tarihinde demiş ki: halle berry yine de güzel...vbakın angelina jolie nin fotolarını koymamışlar...çünki o bir tanrıçaaaaaaaaaaaaaaaaaa... hayır sadece makyajsız gezmiyor:)[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me mon bloque
Clementine Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: St_Dreamer, 01 Ağustos 2005 14:17 tarihinde demiş ki: said: amon, 01 Ağustos 2005 13:43 tarihinde demiş ki: halle berry yine de güzel...vbakın angelina jolie nin fotolarını koymamışlar...çünki o bir tanrıçaaaaaaaaaaaaaaaaaa... hayır sadece makyajsız gezmiyor:) Eheh..kızsın sen dimi? Angelina Jolie ye fln hayranlığım yok ama tüm ünlüler tipsizdir makyajla böyle oluyolar demek de saçma değil mi biraz?[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Beatlefan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ya bu kanıtlanmış bir şey filan,o kadar makyaj cildi deli gibi bozar,hatta makyajsız olunca cilt normalde olması gerekenden de solgun ve iğrenç gözükür. mükemmel güzellikte olan ünlü bayanların da cildinin bozulup bu hale gelmelerinin sebebi de odur. kısacası aşırı makyaj zararlıdır.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Yalnız hepsini anladım da, bana rachel hunterın doğal görünümü daha güzel geldi (yorumları okumadım.)[signature][hline]Silent dance with death...
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ^o kesin de. :)[signature][hline]Silent dance with death...
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 yine en iyi Halle Berry[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bence doğal hali en güzel olan julia roberts.. ne öyle be hepsi ananem gibi=) drew barrymore öyle olamaz yaa...
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 yahu çok kötü bişey bu yaw. koymayın böle şeyler gidin rotten.com yada ogrish.com'dan bişeyler koyun daha iyi.[signature][hline]siyah, ama buz?
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Bu nedir ya! Annem ne kadarda güzelmiş...[signature][hline]These open doors...
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Solonor, 03 Ağustos 2005 01:49 tarihinde demiş ki: Yalnız hepsini anladım da, bana rachel hunterın doğal görünümü daha güzel geldi (yorumları okumadım.) Rachel hunter 40'ına geldi ama hala beton gibi kardeşim.. Makyajlı makyajsız falan hikaye.. Hele Stacy's Mom klibi yok mu of....[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Öne çıkan mesajlar