Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trabzonun Rum rakibi


Mave

Öne çıkan mesajlar

Bordo - Mavililer'in, Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Anorthosis'le eşleşmesi Kıbrıs Rum Kesimi'ne gidişteki siyasi problemler yüzünden büyük sıkıntı yarattı


Trabzonspor'da, Avrupa Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turunda Kıbrıs Rum Kesimi temsilcisi Anorthosis Famagusta ile eşleşmenin sıkıntısı yaşanıyor. Bordo - Mavililer, 26 veya 27 Temmuz'da deplasmanda oynanacak olan ilk maç öncesi Rum Kesimi'ne diplomatik kriz yaşanmadan gidebilmenin yollarını arıyor.
Karadeniz ekibi yöneticileri, "Vize ve gidiş, geliş sorun. Önce Atina'ya gideceğiz. Oradan özel bir uçakla gitmek zorundayız. Ülkemizle, Kıbrıs Rum Kesimi arasında politik sorunlar bulunuyor. Orada bizleri nelerin beklediğini bilemiyoruz" diye konuştu. Bordo - Mavili kulübün Basın Sözcüsü İbrahim Şahin maç öncesinde UEFA'nın gerekli önlemleri alacağını söyledi. Şahin, "Maç için önümüzdeki hafta Kıbrıs Rum Kesimi'ne gideceğiz. Orada iyi bir şekilde ağırlanacağımıza inanıyorum. UEFA'dan güvenlikle ilgili ek bir talebimiz olmayacak" dedi.
Teknik Direktör Şenol Güneş ise Rum Kesimi'ne gidiş konusunda sıkıntı yaşadıklarını belirtti. THY'nin kendilerine yardımcı olmadığını dile getiren tecrübeli hoca, "Türkiye ile Kıbrıs Rum Kesimi arasındaki siyasi problemler nedeniyle seyahat programında belirsizlik var. THY'nin uçakları zaten buraya gitmiyor. Özel uçak istedik bu da kabul görmedi. Afrika veya Uzakdoğu'dan bir uçak bulabilirsek gideceğiz! Gidebilirsek istediğimiz sonucu alırız" ifadesini kullandı. Dışişleri Bakanlığı yetkilileri ise "Rum Kesimi'ni tanımıyoruz ve gidilmesini teşvik etmiyoruz. Ama Trabzonspor'un oraya gitmesini de engellemeyiz" değerlendirmesini yaptı.
Bu arada Lefkoşa'daki ilk maçı, Norveçli Tommy Skjerven, rövanşı ise Avusturya'dan Gerald Lehner yönetecek.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3-1 kotu skor ya :/
2-0 da elioruz ama bole futbol oynamaya dewam ederlerse zor gibi..gerci burda hersey daha farklı olcak ama trabzon gercekten hic umut vermedi..
insallah turu atlayan trabzon olcak..[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...