Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pinglerin rezilliği ... Tekrardan

Stalkerx

Öne çıkan mesajlar

Bence düzelmez. Çünkü TT nin hiç umrumda olduğunu sanmıyorum. Onlar kendi hesaplarına göre takılıyolar. Şikayet edemezsin, bişey yapamazsın. İçler acısı rezil bi durum. Bu dahada acı :
(BEN) - M8 i have very bad ping atm, around +700 ms ...
(M8 - her zaman 50 - 100 pingle oynayan sevgili Avrupalı arkadaşlarımız) - Why dont u change ur ISP ?

İşte ne cevabı verilebilebilir, ne bişey denebilir. Bizler TT tarafından cezalandırılmak için yaratılmışız...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Burner, 28 Temmuz 2005 18:21 tarihinde demiş ki:

(M8 - her zaman 50 - 100 pingle oynayan sevgili Avrupalı arkadaşlarımız) - Why dont u change ur ISP ?

Dostum b lafın karşısında döt gibi kaldım bende O_o ?[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

Guild - Buried İnnocence

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Sosyal ağlarda paylaş

tracert www.wow-europe.com

Tracing route to www.wow-europe.com [80.239.174.201]
over a maximum of 30 hops:

1 6 ms 1 ms <1 ms 192.168.1.1
2 55 ms 32 ms 33 ms dsl.dynamic812132001.ttnet.net.tr [81.213.200.1]

3 180 ms 115 ms 107 ms 10.20.13.250
4 180 ms 339 ms 183 ms nyk-b1-pos3-3-0.telia.net [213.248.82.21]
5 217 ms 218 ms 179 ms nyk-bb2-pos1-1-0.telia.net [213.248.83.65]
6 359 ms 430 ms 480 ms ldn-bb2-pos6-0-0.telia.net [213.248.65.209]
7 255 ms 258 ms 258 ms prs-bb2-pos6-0-0.telia.net [213.248.65.114]
8 259 ms 258 ms 258 ms prs-b2-pos5-0.telia.net [213.248.65.226]
9 260 ms 257 ms 258 ms prs-tc-ks51-geth0-2.telia.net [213.248.70.70]
10 * * * Request timed out.
11 * * * Request timed out.
12 * * * Request timed out.
13 * * * Request timed out.
14 * * * Request timed out.

Tam tahmin ettiğim gibi "4 180 ms 339 ms 183 ms nyk-b1-pos3-3-0.telia.net [213.248.82.21]" ŞEREFSİZ TT bizi avrupaya newyork üzerinden yönlendirmiş. Ben Ankaradan oynayan bir oyunucu olarak önce New York sonra Londra daha sonrada Paris e ulaşarak servera varıyorum. SWG oynayan varsa bilir gene amsterdam a 400 ping le oynamıştım Farstar da. TT den tiksinmemek elde değil bu durumda. Avrupa serverlarına direk İtalya üzerinden erişemediğimiz için ping lerimiz iğrenç olcak. Bide PvP felan yapmaya çalışacaz. En kısa sürede TT binasının yıkılmasını diliyorum, lanet olsun böyle telekoma.
Sosyal ağlarda paylaş

hahaha ii olur yaf.. da telekom onceden farkına varıp.. bağlantılarımızı keserse ? o_O

-(Yabancı yoldaşlarımız )Where is Turks ?
-İ dont know ? WTF ?[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

Guild - Buried İnnocence

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Sosyal ağlarda paylaş

harbiden iğrenç bi durumda şu anda sinirlerim bozuldu çıktım oyundan 5k nın altında ping görmedim son 2-3gündür nedir bu rezillik arayıp şikayet ettiğinizde ise bi sorun yok bilgisayarınızda veya modeminizde sorun var diyip pişkinlik yapıolar bide utanmadan... kendimi bi full hp bide release sprit yazısıyla görmekten bıktım..[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue
Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

Nasıl bişey yapabiliriz bunun için arkadaşlar ? Bir fikri olan var mi ? Bana kalırsa ADSL arızaya 1000 lerce kayıtta bulunalım bu sayede sesimizi duyarlar belki ... Forumlarda tartişip beddua okumaktan kimseye bir fayda gelmiyor[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin.
®Stalker®
Khasperet The Drow Assassin
Sosyal ağlarda paylaş

1 hafta oldu 500 den aşşa ping göremeyeli ... ADSL arızayı aradığım zaman arkadaşın da dediği gibi işi pişkinliğe vurup bilgisayardandır virüs vardir vs vs . saçma sapan konuşuyorlar ... iyi ping alanlar nasıl alıyor onu da anlamış değilim yurt dışı çıkış verilenler bir kısım insan mı yani Türkiye'den ?[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin.
®Stalker®
Khasperet The Drow Assassin
Sosyal ağlarda paylaş

ben en son dün bi arıza kaydı verdim değişen bişey olmadı henüz..hatta arıza ile ilgili olarak aramaları gerekirdi onu bile yapmadılar her geçen dakika sinirlerim daha bi çok bozuluyo oyun süresince TT ye küfretmekten bıktım,[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue
Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

Bi ara telekoma bombalı saldırı yapmayı bile düşündüm valla..
Geçen sene durup dururken bi akşam baglandım gitmişti..
Ertesi gün aradım hanfendi baglantım gitti bi kontrol edebilirmisiniz demiştim burdan sorun gorulmuyo beyfendi modeminizi kontrol edin diyip duruyordu..
30 kere söyledim modemin ayarlarını degiştirmeden giden bir baglantıda modemin ne sorunu olabilir dememe ragmen sorun bende degil sizde demeye devam etti...
En son sinirden patladım ve dedim ki ben bilgisayar müh. 4. sınıf ögrencisiyim ( yalan makine 2. sınıf :D ) buradaki 150 makineli bir internet kafenin teknik servisiyim (buda yalan) ben eger bende sorun yok diyorsam sorun yoktur benden daha iyi bilemezsiniz dedim ve yuttu :D
Eve sizi arızaya verecem dedi ok dedim kapadım..

1 saat sonra aradım sordum noldu arıza işi ne zaman gelecekler bir bilgi varmı diye ve dünya üzerinde eşi benzeri bir daha gelmeyecek bir cevap aldım ...

"Bana kızdın küstün telefonu kapadın bende arızaya vermedim"
Dedi !

Bendeki sigortalar atmış bütün devrelerim kısadevre yapmıştı en son :D
Neyse eve adam yolladılar çok bilmiş biri geldi kabloları kontrol ediyor diyorumki telefon çalışıyor , çevir sesi geliyor kablolarda bir sorun olamaz diyorum "bazen olur" gibi efsanevi bir cevap daha aldım...

Neyse çok bilmiş eleman en son kendi modemini taktı ve adsl sinyali alamadıgını görünce "alla alla" gibi bi tepki verdi :D

Sonra aşşa inip kutudan kontrol etti ve yanımda aletlerim yok gidip geleyim ben bi dedi...

Gidiş o gidiş 26 gün boyunca ne o adam geldi ne ADSL geldi !!

İşlerimden dolayı gündüz evde bulunamadıgım için
"Evde birilerinin olması gerekiyor beyfendi yoksa arızanızı çözemeyiz" kuralını ihlal etmişim bilmiyordum :D

26. günde yaptıgım konuşmada ise açık bir şekilde tehtit ettim artık sizin ofisiniz nerede dedim telefondan yapacagınız bişey yok oraya geliyorumşimdi dedim biz müşterilerle yüz yüze görüşmeyiz dedi..
Böyle giderse yarın görüşmek zorunda kalacaksınız dedim ve kapattım..
Çok sinirlendigim için arkadaşım tekrar aradı ve o konuştu ertesi gün adsl geri baglanmıştı..

Bağlandıktan sonra tekrar aradım ve bu 2 tarih arasındaki benim arıza bildirim raporlarımı istedim dava açmak için...

Ve bilin bakalım noldu.. benim 26 gün once verdigim ve ondansonrada verdigim 5 tane arıza bildirimimi kayıtlarından sildiler şikayetçi olamayım diye !!!!

Kusura bakmayın biraz uzun bir yazı oldu ama konu telekomdan açılınca sinirlerime hakim olamıyorum..

Eger yüzyüze anlatıyor olsaydım bu maceramı her cümle sonuna anne baba kardeş ile ilgili birer özlü söz kullanarak süslerdim ama malesef burada kuramayız öyle cümleleri :)[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor

[Bu mesaj CapriceXante tarafından 29 Temmuz 2005 22:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

track i bende yaptım aynı sonuç ama forumlarda ki üyelerin çopunda aynı track sonucu var yani olay tt den yada teliadan değil Burning legion lag başlığına bakarsanız official forumlarda görürsünüz.
ayrıca telekom minimum bağlantıyı 512 yapsa farkeden bişey olmayacak şu şartlarda çünkü sadece bulunan santralle aramızdaki bağlantı 512 olacağı içinyurt dışı çıkışında sağlam bir artış olmazsa yine rezillik yaşayacağız.[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU
LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...