Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[off-topic] Uo Komik Yapıvedim Sizlere!

PrudenT

Öne çıkan mesajlar

hemen bir hikayeyi ss'lerle hazırladım ve size sunayım dedim. honki ve ponkinin mage shop soygunu! baya güzel yaptım ya. güzel oldu. euheuah. siteye koydum. bakıverin:

Komiiik![signature][hline]Atalarımız zamanında demiş ki: Afrika'da bir sabah ceylan uyanmış. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa ölecekmiş. Afrika'da bir sabah aslan uyanmış. En yavaş ceylandan hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa aç kalacakmış. Önemli olan aslan veya ceylan olmanız değildir. Herkes her sabah iyi bir gün için koşmaya başlamalıdır. Sabah olur olmaz koşmaya başlasanız iyi olur...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
This web site has exceeded its hourly transfer limit.
Increase your transfer limit with our ad removal service!

baya komikmiş =p
pm at bana, sana benim subdomainimden bir directory acayim. cile cekme =)

msn'e ekleyebilirsin. online'im suan. (gece 2'ye kadar muhtemelen)[signature][hline]Wind of change...
Sosyal ağlarda paylaş

teşekkürler. faust attım msn'ime. devam edecek serimiz. :D[signature][hline]Atalarımız zamanında demiş ki: Afrika'da bir sabah ceylan uyanmış. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa ölecekmiş. Afrika'da bir sabah aslan uyanmış. En yavaş ceylandan hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa aç kalacakmış. Önemli olan aslan veya ceylan olmanız değildir. Herkes her sabah iyi bir gün için koşmaya başlamalıdır. Sabah olur olmaz koşmaya başlasanız iyi olur...

[Bu mesaj PrudenT tarafından 21 Temmuz 2005 12:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben senin oyundaki nikini nerden bileyim arkadaşım. alala :D. komik isimdi saçma sapan aklıma geldi. onu seçtim.[signature][hline]Atalarımız zamanında demiş ki: Afrika'da bir sabah ceylan uyanmış. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa ölecekmiş. Afrika'da bir sabah aslan uyanmış. En yavaş ceylandan hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa aç kalacakmış. Önemli olan aslan veya ceylan olmanız değildir. Herkes her sabah iyi bir gün için koşmaya başlamalıdır. Sabah olur olmaz koşmaya başlasanız iyi olur...
Sosyal ağlarda paylaş

bari imanewbieden özendiğinizi göstermeseydiniz kıyafetlerle..
cık cık cık..[signature][hline]Madcat....--->Metket...*
sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen..
yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem..
bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Madcat, 21 Temmuz 2005 20:23 tarihinde demiş ki:
bari imanewbieden özendiğinizi göstermeseydiniz kıyafetlerle..
cık cık cık..

imanewbienin tipi tamamen farklı yani bi jester hat gördünüz die.. allah allah[signature][hline]Atalarımız zamanında demiş ki: Afrika'da bir sabah ceylan uyanmış. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa ölecekmiş. Afrika'da bir sabah aslan uyanmış. En yavaş ceylandan hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa aç kalacakmış. Önemli olan aslan veya ceylan olmanız değildir. Herkes her sabah iyi bir gün için koşmaya başlamalıdır. Sabah olur olmaz koşmaya başlasanız iyi olur...
Sosyal ağlarda paylaş

saol.:D[signature][hline]Atalarımız zamanında demiş ki: Afrika'da bir sabah ceylan uyanmış. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa ölecekmiş. Afrika'da bir sabah aslan uyanmış. En yavaş ceylandan hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa aç kalacakmış. Önemli olan aslan veya ceylan olmanız değildir. Herkes her sabah iyi bir gün için koşmaya başlamalıdır. Sabah olur olmaz koşmaya başlasanız iyi olur...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
k-Potti, 23 Temmuz 2005 00:36 tarihinde demiş ki:
bende yapmıştım benzerini banka soyuluyodu. guzel olmuş tebrik ederim

geç cevap (baya bi) ama moonglow bankamı? :D[signature][hline]Atalarımız zamanında demiş ki: Afrika'da bir sabah ceylan uyanmış. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa ölecekmiş. Afrika'da bir sabah aslan uyanmış. En yavaş ceylandan hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa aç kalacakmış. Önemli olan aslan veya ceylan olmanız değildir. Herkes her sabah iyi bir gün için koşmaya başlamalıdır. Sabah olur olmaz koşmaya başlasanız iyi olur...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...