KoLCu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Sony PSP sonunda 'kırıldı' Sony'nin korktuğu başına geldi ve en güvendiği ürünlerinden birisi olan PSP taşınabilir oyun konsolu bir grup oyun düşkünü tarafından 'kırıldı'. Kırılan PSP'lerde Sony tarafından lisanslanmamış oyunlar ve programlar çalıştırılabiliyor. Sony, ABD'de bir çılgınlık haline gelen ve kısa sürede en popüler elektronik aygıtlardan birisi olan PSP (PlayStation Portable) taşınabilir oyun konsolunun güvenliği için tasarımında büyük çabalar sarf etmişti. Fakat belli bir süredir aygıtı 'kırmak' için adete birbiriyle yarışan 'hacker'lar sonunda amaçlarına ulaşmış bulunuyor. Pek çok kesim bu olayın kaçınılmaz olduğunu öngörüyordu. Duyumlara göre izinsiz oyun ve programların çalışmasına izin veren açık, diğer oyun konsollarında da zamanında görüldüğü gibi kendine has risklere sahip. Korsan oyuncular her ne kadar İnternet'ten indirebilecekleri korsan oyun ve programları kırık PSP üzerinde çalıştırabilse bile aygıta zarar verebilme ihtimalleri bulunuyor. Edinilen bilgilere göre yöntemin uygulanabilmesi için iki adet bellek kartının çalışır durumdaki PSP'de kurulu olması gerekiyor. Buna ilaveten kırma yöntemi PSP'nin 1.5 sürümüne uygulanabiliyor. Fakat piyasaya yeni sürülen 1.51 sürümünün bu yönteme izin vermediği bildiriliyor. (Hürriyetim)[signature][hline]http://www.turktekno.net Siteye Yönetici Alınacaktır. Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Ben de kendi PSP'n yere düştü kırıldı sandım ehahe.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Silphatos, 18 Haziran 2005 00:51 tarihinde demiş ki: Ben de kendi PSP'n yere düştü kırıldı sandım ehahe. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 evet 3-4 gün oldu bu olay çıkalı firmware sorunu içinde firmware dumper diye bi program çıkardılar 1.51'i 1.0 versiyonuna çekiyo ama bazı oyunlar 1.51 istemekte[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 neler kırılmadı ki.. sony de kırılmasından falan korkmuyordur eheh.biliyodur cunku bi gun kırılcagını..[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zhao Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Kırılmasa şaşardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 winning var mı bu alette hehe[signature][hline]Violence in my head like a thorn that pierced my skin.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 hiç bir şey hatasız yapılamaz diye düşünüyorum. bu kadar popüler olan ve yaptığına güvendiğini bas bas söyleyen birşeyin başına bunun gelmesi kaçınılmaz.[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 her kilidin bir anahtarı vardır.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 iyi halt ettin :)[signature][hline]GENÇ FENERBAHÇELİLER Furiouz Boys of Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokayy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: Silphatos, 18 Haziran 2005 00:51 tarihinde demiş ki: Ben de kendi PSP'n yere düştü kırıldı sandım ehahe. n1ahahah mükemmelsin ya ahasudhau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 PS3 'te bakalım ne kadar uğraşıcaklar..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 hersey bi gün kırılır[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 eheh bende cümleye sony psp sonunda kırıldı diye girince sanki aleti parçalamak için uğraşıyomuşun da sonunda kırdın sandım:D,höhhhhh diecektim[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: wook, 10 Temmuz 2005 12:36 tarihinde demiş ki: hersey bi gün kırılır Çok felsefi bi cevap be :D :D :D[signature][hline]O==[=============- -============]==O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 konsol bolumunede yazdim burayada yazacam kirildi ama nasil oyunlar su anda tanesi 100~ mb olarak internette ve oyunlar n-gage gibi memory sticke atilarak oynanabilyor ozel programlarla . Simdi psp nin icinden 32 mb bir memory stick cikiyorki bu 1 tane oyun oynamaniza bile yetmiyor gidiyorsunuz bir adet 1gb lik memory stick aliyorsunuz ki bu size 200~ milyona patliyor daha sonra gidip buna en fazla 9 oyun yukleyebiliyorsunuz ki buda pek fazla degil ve masrafli ... biraz daha beklerseniz 2gb lik ler cikacak . ha film falanda derseniz filmleride cikariyorlar 1 film 450mb . gerisini siz dusununun en azindan bir kac ay bekleyin almadan once , release grouplar all in one tarzi butun oyunlari 1 programla calistirma yolunu ariyor...[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... [Bu mesaj Disappear tarafından 13 Temmuz 2005 19:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
isott Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ne olmasını beklıyodunuz mıllet? herkez gıdıp 150 ytl falan verıp oyunmu alcaktı? buna tum dunya gıbı tum turk halkıda ınanmamıstı.. sony zaten şekil olsun ıye yaptıgını dusunuyorum bunu.. ama en guzelıde psp mın olmaması..dusunsenıze psp alıyosun sona 1 ay ıcınde 5-10 tane orjınal oyun alıyosun..bayılıyosun parayı sona bı de bakıyosunkı sokak ta senın 150 ytl ye aldıgın oyun 5 ytl ( 5 eski kuruş) ye satılıyo.. Allah kolaylık versın..[signature][hline]Siz otobüse annenizin kucağında binerken biz tam bilet atıyoduk.. [N]et's [A]ngels Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bükemediği bileği öpecekler alacaklar o hackerleri sony bünyesine hem hackerler kazanacak hem sony(hekır olmak vardı=)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 eh yane sonucta guvenliğide bir programcı kodladıgına gore bi antisi buluncaktı normal olan bu[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snow Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 kırılması guzel abi şindi beyazı cıkdı olayın ama sadece joponyada piyasaya cıkmış[signature][hline]oyun oynuyacaksan konsol .film izleyeceksen dvd.mac izleyeceksen tribün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar