Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rogue için en iyi ırk

demonizer

Öne çıkan mesajlar

zaten önemli olan ırk degil
o class ı nasıl oynadıgındır..
Ben sütçü beygirine binmek istemedigim icin nightelf actım..
Gnome a isterlerse ekstra 500 attack power versinler racial genede gnome acmam hehe..

zaten rogue denilen class bariz buglı bi class.. Dmg oranı cok sacma... lvl 51 dagger ile 1100 bs critliyosunuz... raggy drop perdition blade de aynı dmg i vuruyor.[signature][hline] Mystry aka mördak
gibidir.
Adoris & For SEVEN
Sosyal ağlarda paylaş

Will of forsaken nerfinden sonra Troll daha ön plana cikti gibi hordede ama ben undead olarak çok mutluyum garipleri kestikden sonra yemek cok keyifli :D

Alliance NE arkasi Gnome olur heralde Alliance rogue oynamadim daha :)[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief

[Bu mesaj Regalya tarafından 03 Ağustos 2005 04:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bende 2. char olarak rogue acıcaktım cok dusundum sonra neden bilmiorum Troll actım .. Ama trollerin bineklerine kıl oldum oyuzden onu silip undead acabilirim her an.. Trollerin tipi Orclara gore rogue icin nispeten daha uygun ama yinede Undead oynamak daha uygun gelio bana ..

Sonucta herkes yetenegiyle ve charı benimsemesiyle iyi oynuo oyuzden Racial seyleri cok ta takmamak lazım..

Ayrıca o char level 60 olana kadar gelicek Nerf ve Buff ların da bi garantisi yok..[signature][hline]Life is cheap, when the bounty is high...

lvl 25 Undead Priest

EU - Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

orcların stun resist olayı çok iğrenç oldu yamada, onu da es geçmeyin. %25 diyor ama ben pek öyle görmedim, yarı yarıya gibi mübarek ne atıyorsam resist..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...