unrealdimension Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Merhaba arkadaşlar; Multi Blog tarzında çoğunlukla gündemdeki konuları tartışmak amacıyla yeni bir site açtık. Şuanda deneme yayınında. Daha çok okuma amaçlı bir site olduğu için olabildiğince sade ve göz yormayan bir tasarım hazırlamaya çalıştık. Sizde yorum ve eleştirilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. Hataları ve eksikleri gidermeye çalışıyorum. Adres: http://www.iletmen.com
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 başarılar.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 hayırlımolsun başarılar..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
unrealdimension Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Çok teşekkürler arkadaşalr, ayrıca link için ek olarak teşekkürler:) Link olarak yazmamışım özür dilerim. Ayrıca belirtmeyi unutmuşum script olarak Drupal kullandım. [Bu mesaj unrealdimension tarafından 27 Temmuz 2005 02:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Görüntü Sade göz yormuyor güzel hayırlı olsun başarılar[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o=
unrealdimension Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Teşekkürler. Daha çok okumaya yönelik bir site olduğundan elimden geldiğince sade ve okunabilirliği yüksek bir site olsun istedim.
Cereyan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 nacizane bi tavsiye: arka planı beyaz yerine böyle hafif gri gibi bişey yapsan böle daha mat bişey daha iyi olur gibime geldi. ya da boşver benim gözler öyle seviyor sadece belki:P[signature][hline]buff me buff you
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 tasarım güzel uyum güzel mantık güzel başarılar.[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan
unrealdimension Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Teşekkürler. Şuanda logoyu ve headerıda değiştirdim gözüme daha güzel gelen bir tasarım yaptım. Sizce öncekine göre daha mı iyi? Yoksa?[signature][hline]Arshiv.com // Arshiv.com | Blog
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 sitenin dizaynı gayet hoş. yazıları bir tek yazarlar mı koyabiliyor yoksa üyeler de koyabiliyor mu? bir tek yazarlar koyabiliyorsa, dikkatimi iki şey çekti, biri L'lerin büyük yazılması. diğeri de Ç, Ş kullanabilen birisinin ı yerine i kullanması. bu hatalar dışında gayet hoş bir site. yazarların daha özenli yazmasını tavsiye ederim. :)[signature][hline]Beş Hececiler
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Güzel site olmuş.. Başarılar.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Cereyan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: unrealdimension, 28 Temmuz 2005 13:11 tarihinde demiş ki: Sayfanın arka planına hafif gri bir ton ekledim, sanırım şuan daha iyi oldu. Onun haricinde yazıların arka planı içinde başka açık tonlar denemiştim ancak en güzeli beyaz gibime geldi. bencede böyle daha iyi olmuş parlama yapmıyor gözde. dikkate aldığın için teşekkürler:)[signature][hline]buff me buff you
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: unrealdimension, 28 Temmuz 2005 20:23 tarihinde demiş ki: Teşekkürler. Şuanda logoyu ve headerıda değiştirdim gözüme daha güzel gelen bir tasarım yaptım. Sizce öncekine göre daha mı iyi? Yoksa? bilemiyecem ama eski logo sanki daha güzeldi şimdi klasik bir görüntü almış[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan
Dogbert Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 hmm..ben siteyi açamıyorum sorun bende sanırım.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
unrealdimension Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 mmm logo konusunun üstünde biraz daha durayım o zaman ultraslan , Dogbert site açılıyor acaba sen girmeye çalıştığın anda mı bi sorun olmuştu?[signature][hline]Arshiv.com // Arshiv.com | Blog
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 gerçekten sitenin dizaynı hoş ve güzel olmuş. basit olmasıda ayrı bir hava katmış. başarılar dilerim.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
unrealdimension Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Teşekkürler. Üst taraftaki bölümü değiştirerek biraz olsun boşluk hissinide azaltmaya çalıştım. Yine aynı şekilde yandaki menülerede arkaplan rengi vererek sadeliğini bozmadan sitenin biraz daha renkli olmasını sağlamaya çalıştım.[signature][hline]Arshiv.com // Arshiv.com | Blog
Öne çıkan mesajlar