Arma Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Oyy yazık fena düşmüş.[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Domates LvL: 58 Assassin Deactivated... Arma orc sin olarak deimos da doğacak.
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: bonfbonf, 27 Temmuz 2005 09:45 tarihinde demiş ki: kesin türkiye dedim değilmiş :) Sarıyer'e benziyo, ya neresiymiş?[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Türkiye olsa millet küçük vincin sağ tarafına çıkardı düşmesin diye hehe, nitekim düşmeyedebilirdi ozaman :p[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 eheh, önüne geçip vinç düşerken toplu katliama da sebebiyet verebilirlerdi resimler çok hoşmuş bu arada[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 orası sığ bi yer gibi bence türkler suya giri pvince yardımcı olurdu[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 O BÜYÜK VİNÇTEN BİTANEDE BEN İSTİYORUM SÜPER Bİ ALET!!![signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade
Teddy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 lol[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 "Hepsi Gerçek"te görmüştüm ben bunu.[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden..
redge Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: XaeroFarb, 27 Temmuz 2005 11:37 tarihinde demiş ki: O BÜYÜK VİNÇTEN BİTANEDE BEN İSTİYORUM SÜPER Bİ ALET!!! +1[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar*
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Baydı lan artık bu fotoğraflar, koymayın şöyle, aramaya inanın.. * emin adımlarla kaçmaya başlar *[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Bunun bi de sonda yeşil düşen versiyonu vardıda sanırım orası biraz photoshoptuda buraya kadarı doğru görünüyo :)
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 süper ya[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Ohaa ya Ne olmuş öyle Zincirleme :) Hani çizgi filmlerde olur ya böle Küçük balığı bi büyüğü onuda bi büyüğü yer Onun gibi olmuş :D[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Bu daha önce açılmıştı bide gerçek diil dimi bu?[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
KahnX Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 hahaha yarıldım şu lafa ... bizimkiler olsa çok daha komiği olurdu burda yerde yatıp yarılırdınız.Hakkaten hayal eder etmez koptum.Lo vinç gidiyo lo olm çıkın sol tarafaaa diye bağıran birinin yanından herkes vincin sol tarafına çıkıyo.Vinç sağa doğru hızlı bi şekilde yatarak fırlıyo ve soldan insanlar havaya fırlıyo mancınıktan atılır gibi LOOOOO :D *yarılır*
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Harbi yorumsuz :D[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 gerçek[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k.
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Galiba buraya kadar olan kısmı gerçek. Bide büyük vincin küçüğünü çekerken düştüğünü, sonra bunları çekmek için çok daha büyük bi vincin geldiğini gösteren iki resim daha vardı serinin sonunda ama galiba onlar photoshoptı :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
taz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 zauhhuazzauh dallamalar :D[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki: Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın 'yeni gelenler' kapatılsın!
nindalf Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Önceden görnüştüm ben bunu, Son gelen makına baya saglam :d[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 :lol:[signature][hline]Www.TelekomaKafamGirsin.tK Www.TedasaKafamGirsin.tK[Yakında]
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 yaa super ya...[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 oha ayıp be harbiden moronlarmış[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 super gercekten fakat son vincde sudaki vinci cekerken dusseymıs dehset olurmus eheheh[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Öne çıkan mesajlar