Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yorumsuz (morons at work) ölüyorum.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyy yazık fena düşmüş.[signature][hline]Nation: Elmorad
Server: Diez
Nick: Armas2
Clan: Domates
LvL: 58 Assassin
Deactivated...
Arma orc sin olarak deimos da doğacak.
Mesaj tarihi:
Türkiye olsa millet küçük vincin sağ tarafına çıkardı düşmesin diye hehe, nitekim düşmeyedebilirdi ozaman :p[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
eheh, önüne geçip vinç düşerken toplu katliama da sebebiyet verebilirlerdi

resimler çok hoşmuş bu arada[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
Mesaj tarihi:
orası sığ bi yer gibi bence türkler suya giri pvince yardımcı olurdu[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Mesaj tarihi:
said:
XaeroFarb, 27 Temmuz 2005 11:37 tarihinde demiş ki:
O BÜYÜK VİNÇTEN BİTANEDE BEN İSTİYORUM SÜPER Bİ ALET!!!

+1[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
*!Bir Bakış Atar*
Mesaj tarihi:
Baydı lan artık bu fotoğraflar, koymayın şöyle, aramaya inanın..

* emin adımlarla kaçmaya başlar *[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
hahaha yarıldım şu lafa ... bizimkiler olsa çok daha komiği olurdu burda yerde yatıp yarılırdınız.Hakkaten hayal eder etmez koptum.Lo vinç gidiyo lo olm çıkın sol tarafaaa diye bağıran birinin yanından herkes vincin sol tarafına çıkıyo.Vinç sağa doğru hızlı bi şekilde yatarak fırlıyo ve soldan insanlar havaya fırlıyo mancınıktan atılır gibi LOOOOO :D *yarılır*
Mesaj tarihi:
Galiba buraya kadar olan kısmı gerçek. Bide büyük vincin küçüğünü çekerken düştüğünü, sonra bunları çekmek için çok daha büyük bi vincin geldiğini gösteren iki resim daha vardı serinin sonunda ama galiba onlar photoshoptı :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
zauhhuazzauh dallamalar :D[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki:
Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın

'yeni gelenler' kapatılsın!
Mesaj tarihi:
super gercekten
fakat son vincde sudaki vinci cekerken dusseymıs dehset olurmus eheheh[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
  • Yeni Oluştur...