fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ufak şeylerle mutlu olmaktır önemli olan şu hayatta. Dün akşam başıma gelen bir olay da hala beni mutlu edebilmekte. Benimle aynı levelda 3 mobla aynı anda savaşıyordum. İlkini aldım, ikincisini da elli takla atıp potion kullanıp aldım ama üçüncüsünün sonlarına doğru dördüncü bir tane daha dalınca aha dedim şimdi sıçtık, tam ölmeye hazırlanıyordumki üçüncüyü öldürünce level atladım ve hop bir anda hem hp hem mana fullendi :D Dördüncünün akıbetini yazmıyorum haliyle :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 eahurauh banada bi değişiği olmuştu lvl atlamama son mob kalmış 60 olcam son moba dalarken WOOT LAST MOB diyerekten dalmışım mobda bende yarı hp salak rogue un biri çikti arkadan verdim feari mobu kestim o bi tur attı geldi o esnada karşısında full hp li bir lvl60 warrior :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 hehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Banada olmuştu gerçekten insana ayrı bir güç geliyor,sanki kutsal bir güç seni güçlendiriyor,hani sari bir ışık oluyor ya,Meleklerin yardımı sanki :)[signature][hline]Love is A Name,Fcuk İs A Game Forget To Name,Play The Game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 stranglethorn vale'deki hunter camp'teyim. warlock , rogue , hunter'dan oluşan üçlü geldi. lock'a chargeledim , berserker stanceye geçtim , rogue ambushladı , hunter yanıma geldi nedense , intimidating shout verdim , warlocku kestim. rogue geldi , evasion açtı , overpowerlarla o da 5-6 saniyede yattı zaten gücü yarımdı. huntere intercept ile girdim , hamstring , disarm , rendleri dizdim , biraz zor yattı rogueye göre gücüm çok az kaldı bu arada , gittim questi verdim , level atladım. sonra aynı şekilde yine kestim adamları. locka chargeledim , rogue ile hunteri yanıma alıp retaliation açtım. executeleri zamanlamak kaldı bir bana zaten. sonra da spirit healerda reslendiler asd.[signature][hline]valandil ownz j0o! bana da kalp verin lan WoW - Kelvin , olm nerull'dan atmışlar lan./Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 mahuahu koptum son olaya:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 son olay cidden sağlam :D adam dalga geçer gibi quest verip lvl up oluyor tabi düşmanlar O_O ?!? !![signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - Anatolia Serpents Kalbim Sizlerle.... Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bende alt charla priestla zeplinden indim undercity e gidiyorum yolda arkamdan lvl 19-22 arası 2 rogue çıktı o sırada 200 exp lazımdı lvl up a tam kaçarken undercity e girdim yarı HP var undercity opened=300 exp zuaahah lvl up oldum içeri kaçtım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Benim de başıma benzer bir durum geldi. O an kendimi pokemon gibi hissetmiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 undercitynin oldugu yer contested deil, bosuna heycan yapmissin. gerce pvp flagin varsa kacman en dorusu eheh...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 banada olmuştu benzer bişi mob keserken geldi bi ork bi undead warlock, rogue. savaşırken geberiyodun nerdeyse o sırada dovduğum mob deepwounds'dan öldü ben lvl aldım kestim ikisinide. ama questvermek hoşmuş[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 grupça wipe yiyoduk lvl atladım kurtulduk :) güzeldi hehe[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 siz benim bugünkü item balımı dinleyin.ubrs deyiz.epic düştü leader herkes rollasın dedi.millet attı falan ben bi basmışım 100 ü =D.şu anda bl nin ah de sash of mercy adı thottan search edebilirsiniz[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL [Bu mesaj Lorrotar tarafından 02 Ağustos 2005 23:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 herkese olmus demekki biri bizi gözetliyor ;) cünkü dün gece 40 olmam icin gereken son mobu kesiodum ki 2 vurus kala cheap shot yedim kafama noluo ulan diorum bi yandan da boswer ya roguela urasmaktansa mobu keser level atlar öyle ölürüm(((unutmusum full hp olduumuu)) sora mob öldü dedim oley artik huzurla ölebilirim derken bi baktim rogue kacmaya basladi ardindan da vanish patlatti soora gördüm full hp olduumu :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. [Bu mesaj Ainu tarafından 02 Ağustos 2005 23:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Bana da oldu aynısı geçen gün çok hoş bir duygu. :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 evet level atladiktan soora rogue kacmasi vanishi patlamasi olaylari aklimdan gectikce yüzümde öyle bi gülümseme belirio ki anlatamam hatta üsenmesem foto cekip koycam buraya öle öle deil yasamak lazim :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar