kaisersoze Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Karşınızda bu işte artık doktorasını yapmış biri duruyo . beni yaz aylarından soğutan yegane hayvan olan sivrisineğin davranışları hakkında kitap yazıcam yakında nerdeyse.... açıklamak gerekirse ; gece yatarsınız , odada sivrisinek olup olmadığını bilmezsiniz. ev sıcaksa üst taraf çıplak yatarsınız ve üstünüzede belki ince bişeyler örtersiniz. tam gözleriniz kapanmaya başlayıp uykuya geçeceğiniz vakit kulağınızın yanında bir sinek vızıltısı ile irkilip noluyo yaaa olursunuz . gecenin karanlığında bişey anlamadan uyumaya devam edersiniz . ama sivrisinek hala ordadır ve avı olan sizi izlemeye devam etmektedir . sivrisineklerin gözleri karanlıkta çok iyi görür ( heralde öyle olmalı ) ve vücudunuzda açıkta kalan yerleri tespit eder . ve sokacağı yere birkaç hamlede gelir sizin hareketlerinizi takip ederek . diyelimki bir sivrisinek olduğunu kesin anladınız ve onu avlamak istiyosunuz . sakin olun .. :) ışığın kapalı olmasına dikkat edin ve vücudunuzda açık bi yer bırakmayın girin yorganın altına . sadece kafanız dolayısıyla kulaklarınız açıkta kalsın ki onu duyabilin . %90 ihtimalle sivrisinek beklemek yerine sizi kulağınızdan yada yanaklarınızdan sokmak için hamle yapacaktır . özellikle kulakları sokmayı çok severler. siz bu sırada sakın kıpırdamayın . iyice yaklaşmasını bekleyin . tam gelip konmak üzereyken hafifçe başınızı sallayın ve bi süreliğine sivrisineği uzaklaştırın. yine deneyimlerime dayanarak söyliyim ki %95 ihtimalle sinek en yakın pürüzsüz bi yüzeye konmuş tekrar saldırmayı bekliyordur . siz hafifçe başınızı sallayıp onu yolladıktan sonra çok küçük hareketlerle yorganın altından sıyrılıp ışığı açın . aaaa oda ne sivrisinek size bakıyo duvarda ve gel beni öldür diye tahrik ediyo sizi . e artık gerisi kolay elinize bi kitap yada yüzeyi geniş bi cisim alırsınız ve kafasına indirirsiniz . ayrıca unutmayınki sivrisinekler tehlike anında kaçarken Yukarı dogru sağa yada sola dogru uçarlar . Aşşağı dogru yada yukarı tam dik bi şekilde kaçamazlar . Bunuda öldürme esnasında aklınızda bulundurun :) bir dip not olarakta şunu söyleyeyim ki sinek sokacağı yere konduğunda ilk önce oraya anestezi yapar ki , kişi irkilip yumruğu gözünün üstüne indirmesin :) sonra kanı damardan çekip hiçbişey olmamış gibi uzaklaşır . Bu arada sineğin çektiği kan her zaman KİRLİ kan dır . Yani aslında sivrisinek vücuda faydalı bi iş yapar ama işte gece yattığınızda vızıldayıpta uykunuzu bölmesi esnasında bunu düşünemiyo insan :)) neyse sivrisineksiz geceler diliyorum ...[signature][hline]Çözüme yardım etmezsen problemin parçası olursun ....
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Walla en güzeli onu yakalarken harcadığın efor sonrası uyku :) Ama gerçekten sinir bozucu yaratıklar.Öldürmekte büyük bi zevk =)[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 gece 4 de uyanip(sabah ta olabilir,neyse) ustumde gezinen sivrisinegi yakalamak icin odanin lambasini yakip 30 dk ugrasip,en sonunda uykumun icine ettigimi de bilirim,illet hayvan.[signature][hline] [Bu mesaj Leath tarafından 03 Temmuz 2005 13:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 bildiğim kadarıyla sivrisinekler soluğumuz sonucu oluşan karbondioksidi takip ederek bizi buluyolar
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 bütün iş karbondioksit çıkarmamakta...[signature][hline]chuck!
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Abi ne diye ugrasirsinizzki. Alin bi Raid Sineksavar. Tak fişi bitir işi. Yani sonra 45 sineksiz gece ooohh miss..[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun..
rayka Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ben o raid in ilaclarını taktığıumda bile daha uyumadan önce kitap okurken gözümün önünde dolandıkları oluyo ama bana sorarsanız ben en cok o popoları kanla dolmuş olanları öldürmekten zevk alıyorum bazen de sersemletip yere düşürerrek o kadarcık kanı etrafını kaplayacak suretle eziyorum yanlız kirli kanı falan çekselerde ısırığından da kaşıntısından da sesindende NEFRET EDİYORUUUUUM !!!!!!!![signature][hline]kiss the rain when ever you need me
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Kolonya+Çakmak=Ölü Sinek[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 3*
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Lancelion, 15 Temmuz 2005 19:16 tarihinde demiş ki: Kolonya+Çakmak=Ölü Sinek arılar için o.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 dünyadaki hiçbirşeye yararı olmayan parazit şerefsizler bunlar otururken sokması bi dert uyurkende sokmayıp vızıldaması bi dert otururken vızıldasa keşke uyurkende hiç ses etmeyip soksun gitsin valla odamın her yerinde leşleri duruyor feci sinirimi bozarlar ortamda 20 kişi olsakda illa beni sokar şerefsizler o yüzden yaz aylarında benimle takılanlar acaip rahat olan bana oluyo sux bi durum sinek kovucular işe yaramıyor odamda takıyorum kafa bulur gibi üstüne konuyolar falan en kralı şeltox u boşaltıcan odaya sonra havalandırıp giricen içeri tmmdır uyurkende vızıldalarsa kalkıcan açıcan ısıgı gözleri ovuştur görüntü gelince ekranına al gazeteyi atağa kalk önemli diel bikaç ıska olur ümidini bozma aksi halde bütün gece uyuyamıcaksın! salla heryere bam güm illa ölücekler[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Ben gebertiyorum arkadaşları hemde büyyük bi zevkle :D[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum
prondir Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 SİNKOV var. Yatmadan ısırılabileceğin yerlerine sürüyosun azcık sonra yayıyosun. İşe yarıo.[signature][hline]Look my ram! I am an anatolian child, if i put you sit!!
rayka Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ben bir ara raid işe yaramıyo demiştim çünkü uzakalastırıyo sanıyodum ama bir akşam televizyon izlerken yeter adrtık dedim uzatma kalosuyla yanıma koydum ilacı ve sinekleri izlerkende öldürürken de feci zevk aldım bu hatamı düzeltiyorum ama yinede sinek odanın içinde sersemliyo veetrafında oluyo sonuc olarak yinede o sesi çıkartıyolar[signature][hline]kiss the rain when ever you need me
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Nefret ederim o sesten ama uykumu bölmem. Yiyecekse delikanlı gibi sesle gelip yiyor yani haince sessiz sessiz gelip yemiyor örümcek veya tahtakuruları gibi.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Sivrisinek neden hep kulağa gelir yahu?[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion
unac Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Absolut seni kutluyorum buda deişik bi bakıs acısı tabi[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Dün gece kafayı yedim. Mutfaktan bıçak aldım. 2,5 saat uykusuzluktan sonra sineği vurdum sineklikle tam da istediğim gibi ölmedi sersemledi. Mutfaktan aldığım bıçakla allahın cezasını 5 parçaya ayırdım sora bıçayı poşete koydum dezenfekte edicem...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 o.O[signature][hline]Www.TelekomaKafamGirsin.tK Www.TedasaKafamGirsin.tK[Yakında]
unac Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 :-O :-O :-O :-O dev senin bi psikologa gorunmen lazım :-O :-O :-O[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bütün vücudunuzu örtünce sizi ememiyeceğini anlayan sivrisinek mekandaki başka bir bünyeye gidiyor(çarşafın üstünden delmeye çalışanıda görmedim değil) tecrübeyle sabit[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back
rayka Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ben bıçakla sadece kahvaltı masasındaki arılara saldırıyorum[signature][hline]kiss the rain when ever you need me
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 odaya bir adet fesleğen (saksıda olur, elleri sürünce güzel kokar hani) koyarsanız hiiç sinekle falan uğraşmazsınız. üstelik kimyasalları da kullanmamış olursunuz.[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi
unac Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 abi o olay gercekmi hep denir ama[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Abi o buyuk bir işkence ya bide gelip konar boyle tam dalma üzereyken borusunu derinize saplar kaşınır. sonra gece onu öldürene kadar uyuyamam ama onuda uyutmam ;)[signature][hline]
rayka Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 emin ol sivrisinek de uyur sen uyutsan[signature][hline]kiss the rain when ever you need me
Öne çıkan mesajlar