streamin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 bu arada bir seyi daha hatirlatayim eger ipiniz 81.***.***.** tarzi ise ttnet size herhangi bir engel koymamakta o an icin kendinizi sansli hissedebilirsiniz ancak 196.***.***.** turunden bir ip almissaniz sizde zaten proxy vardir yani aslinda proxynin proxysisini kullanacaksiniz demektir buda baglantinizi oldukca yavaslatacaktir (pingler olur ,dl hizlari duser ...)[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 burda genelde taze proxyler olur.Buralara bakmanızda fayda var. Bende cable kullanıcısıyım. Açılmayan sayfaların hepsini bu şekilde açtım..[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar..
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 deli olcam net iptal ya paticik 20 dk da acılıo bu msg ı atmak içinde kastım baya msn acılmıo cogu site acılmıo icq yonja falan gereksiz şeyler acılıo bi tek :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 derken düzeldi baglantım bu saatte.mutluyum :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 adsl kullanıyorum gmail a giremiyorum bana da yardımcı olun lütfen.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Chiptech, 26 Temmuz 2005 06:15 tarihinde demiş ki: adsl kullanıyorum gmail a giremiyorum bana da yardımcı olun lütfen. nassi yani... yollayamadigin byte'lari senin yerine biz mi yollayalim?[signature][hline]Tulahr
KahnX Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Byte yaz 2222 ye yolla yollayamadığın byteları biz yollayalım. Evet güzel oldu :P
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 allahım hala düzelmedi , hala 20 dakikada açılıyor paticik.[signature][hline]peace!
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Of bu kadar mı olur,Telekom'u kınıyor ve şu dizelerle ona olan duygularımı ifade ediyorum..[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 4*
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 hmm wow server uk'da . Hmmmmm o zaman fifti fifti açıktır. Bakalım[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 hale bak 11 yurt dışı bağlantısından 6sı down durumda şu an: http://www.progen.com.tr/network.php turk.internet.com da sorunun sadece kablo internet kullanıcılarını etkilediği yazıyo, doğru mu bu? http://turk.internet.com/haber/yazigoster.php3?yaziid=13284[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Muhallebi, 26 Temmuz 2005 14:34 tarihinde demiş ki: hmm wow server uk'da . Hmmmmm o zaman fifti fifti açıktır. Bakalım Ben fransa dan idare ediliyor diye biliyorum. Dün gece oynadık gerçi laglı laglı gene deneyelim bakalım.
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Bu balinalarda bıkmadı kablolara çarpmaktan,lol[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 4*
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Eheh ben bağlanyom canar gibin... +24 ile Seinfeld Season 1'i ve Frou Frou cd si indirdim.. Bana Gavur mu diyonuz yoksa? Allah allah, anlamdım ben bi şi...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 p2p babalar gibi çalışıyor. indirirsin tabii. yalnız bir ara türkiyedeki internet siteler gidiyor, bir ara yurt dışındaki internet siteleri gidiyor. bir o bir o.. iğrenç bişi[signature][hline]Beş Hececiler
Scphelp Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 fis ve taz bu sizin yolladıgınz ss'lerin kaynagı neresi yani nereden bakabiliriz onlara...
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Sayfa açmada bi sorunum yokta bu aptal msn bağlanmıyor bi türlü... "hizmet geçici olarak kullanımadığından msn oturumu açılamadı sonra tekrar dene"diyor . Herkeste böylemi?[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar..
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Scphelp, 26 Temmuz 2005 20:04 tarihinde demiş ki: fis ve taz bu sizin yolladıgınz ss'lerin kaynagı neresi yani nereden bakabiliriz onlara... yukardaki msjımda vermiştim linki: www.progen.com.tr/network.php[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy [Bu mesaj MrBomb tarafından 26 Temmuz 2005 21:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Zeytin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Allah bin türlü belanızı versin laaan :([signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58: Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun. gay olduk geeey
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 network durumunu gösterme şeysi güzelmiş. ihlasnet hala ayaktamı yaw alala[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan
KahnX Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Yine kim patlattı seni yurtdışım oof balinalar off :D[signature][hline]what is it in my eyes, a piece of broken glass? is this the time I should be on my knees for you? is this your way of telling me, another has been be found? now I know it's teargas in my eyes
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 OFF allah bin türlü belanızı versin inşallah. Ne oyun oynayabiliyorum ne sitelere girebiliyorum Haram olsun aldığınız bütün paralar[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58: Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun. gay olduk geeey
keyn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 baslicam yalniz bu muhabbete ha gene bir sey yapamiyoruz.[signature][hline]S.E.N.
Öne çıkan mesajlar