Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdışım Seni Kim Patlattı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu arada bir seyi daha hatirlatayim eger ipiniz 81.***.***.**
tarzi ise ttnet size herhangi bir engel koymamakta o an icin kendinizi sansli hissedebilirsiniz ancak 196.***.***.** turunden bir ip almissaniz sizde zaten proxy vardir yani aslinda proxynin proxysisini kullanacaksiniz demektir buda baglantinizi oldukca yavaslatacaktir (pingler olur ,dl hizlari duser ...)[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun
emulegokmod k.litecodec
Mesaj tarihi:
deli olcam net iptal ya paticik 20 dk da acılıo bu msg ı atmak içinde kastım baya
msn acılmıo cogu site acılmıo

icq yonja falan gereksiz şeyler acılıo bi tek :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
said:
Chiptech, 26 Temmuz 2005 06:15 tarihinde demiş ki:
adsl kullanıyorum gmail a giremiyorum bana da yardımcı olun lütfen.
nassi yani... yollayamadigin byte'lari senin yerine biz mi yollayalim?[signature][hline]Tulahr
Mesaj tarihi:

Of bu kadar mı olur,Telekom'u kınıyor ve şu dizelerle ona olan duygularımı ifade ediyorum..

[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle

Lancelion-Human Paladin-Level 4*

Mesaj tarihi:
said:
Muhallebi, 26 Temmuz 2005 14:34 tarihinde demiş ki:
hmm wow server uk'da . Hmmmmm o zaman fifti fifti açıktır. Bakalım

Ben fransa dan idare ediliyor diye biliyorum. Dün gece oynadık gerçi laglı laglı gene deneyelim bakalım.
Mesaj tarihi:
Eheh ben bağlanyom canar gibin... +24 ile Seinfeld Season 1'i ve Frou Frou cd si indirdim..
Bana Gavur mu diyonuz yoksa?
Allah allah, anlamdım ben bi şi...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Mesaj tarihi:
p2p babalar gibi çalışıyor. indirirsin tabii.

yalnız bir ara türkiyedeki internet siteler gidiyor, bir ara yurt dışındaki internet siteleri gidiyor. bir o bir o.. iğrenç bişi[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
Sayfa açmada bi sorunum yokta bu aptal msn bağlanmıyor bi türlü... "hizmet geçici olarak kullanımadığından msn oturumu açılamadı sonra tekrar dene"diyor . Herkeste böylemi?[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar..
Mesaj tarihi:
said:
Scphelp, 26 Temmuz 2005 20:04 tarihinde demiş ki:
fis ve taz bu sizin yolladıgınz ss'lerin kaynagı neresi yani nereden bakabiliriz onlara...
yukardaki msjımda vermiştim linki:

www.progen.com.tr/network.php[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG:
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy

[Bu mesaj MrBomb tarafından 26 Temmuz 2005 21:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Allah bin türlü belanızı versin laaan :([signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58:
Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun.
gay olduk geeey

Mesaj tarihi:

Yine kim patlattı seni yurtdışım oof balinalar off :D

[signature][hline]what is it in my eyes,
a piece of broken glass?
is this the time I should be on my knees for you?
is this your way of telling me,
another has been be found?
now I know it's teargas in my eyes

Mesaj tarihi:
OFF allah bin türlü belanızı versin inşallah.
Ne oyun oynayabiliyorum ne sitelere girebiliyorum
Haram olsun aldığınız bütün paralar[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58:
Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun.
gay olduk geeey

• Yeni Oluştur...