Mina Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Rtuge inat burdan devam edin .. canum sıkıldıgında okuyp gulmesi guzel oluyor :P[hline]50 skald 50 bard 50 hero 50 runemaster 50 sorcerer 50 paladin 50 minstrel 44 infiltrator.... yeter sanirim......................! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Hangi chanterin 1070 uzerinde hpsi var ki, acma sakin. Hepsine cap vuruyorum ben, shield varmis resist varmis baglamaz!!!![hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 YA sen nediyon Baggio ya ... Sen neden bahsediyon benim Luriken enchanterim seni ufleyerek oldurur beee!!!!......ufledim mi 2000 .. Ossurdun mu 3000 daha bunlarin critleri var ohohoho yerim ulan hepinizi.... Rtükkkkk mesajı kitleme İstanbul'a gelip seni de kitlicem!!!![hline]50 skald 50 bard 50 hero 50 runemaster 50 sorcerer 50 paladin 50 minstrel 44 infiltrator.... yeter sanirim......................! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Rtükkk imzamı deistirdim nasıl olmus biraz daha kisa. Gespcim sen ne dersin imzam hakkinda[hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davucusu hemide gorunmez oluyo-45 yankesici ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Gesp o art galerisindeki heromun ss'i ne bicim oyle yere filan .. Ulem dopak!!!!!!!!![hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-45 yankesici ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 benim enchanterim in 50000hp si var edit im ben[hline]50 Shaman 43 Shadowblade 35 İnfiltrator 40 minstrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Anaa burda isyan çıkmış :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 İsyancı Hareket ENGELLENEMEZ!!!!İsyancı hareket ENGELLENEMEZ!!!!! PS:Hele sisko adminler hic engelliyemez.......[hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-45 yankesici ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Daalın lan !!! nooluyo bakiim burda.... *! Elindeki cop'u sallar* daalın bakiim benim tepemin tasını attırmadan.. tepelemiyim sizi.. Gimpler sürüsü siziii.. !![hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Lem sus Ahanda Rtük basmış beyler koşun ama yavaş kosunki yakalıyabilicegini dusunsun ŞİŞKO RTÜK!!! :P Elindeki taşı Rtuk'e sallar...[hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-45 yankesici ..... [Bu mesaj Mina tarafından 03 July 2003 11:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Yettim Thalion!!!![hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Kalima sen arkalarından dolan ben bu tarafı tutuyorum sıkıştıralım şunları ortada.. Rtük'e bulaşmak neymiş örensin kepazeler.. :P[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Tamam abi ben ayakları ve bacakları oluşturuyorum Sen kolları ve gövdeyi oluştur şimdi Urza'ya mesaj atıyorum o da kalanını oluşturur[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Gon.............Armsman of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Heyyytttt leymmm ulem bizim tayfa uyanmadı gitti.. uyansalar gostericez size kol bacak govde kafayı ama neyse bekleyin yarım saat daha sizi git ŞİŞKO JAPON ASKELERİ SİZ!!!!!!!!!!!![hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-45 yankesici ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Bu arada sevgili RTUK CULERimzamı nasıl buldunuz bakiimm....[hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-45 yankesici ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Alayina isyan :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 ISYANKAR HAREKET ENGELENEMEZ!!!! yuru baggio taslı sopalı olucak bu kavga!!!!![hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-45 yankesici ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 *!Zet'in yanina ona da bir sopa verecekmis gibi yaklasir, sopayi kafasina vurup bayiltir ve teslim olur, satmistir*[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Vay namussuz eşşsek herif sana verdigim tailorin paraları haram olsun toooooooooooooppppppppppppppppppp!!!!!!![hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-45 yankesici ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 *!Adalet karsisinda boynu kildan incedir*[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Haha .... Adalet dedigin 120 kg bir sey .... bi sey olmaz ondan :P[hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-45 yankesici ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Kitliyiverecem sizi göreceeniss isyanı alacaanız elinize isyan bayraklarını :P *! eli asma kilide gider *[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Kitle yeni topicler ve yeni isyancılar her zaman burda olucak .........[hline]50 Alan yetkilisine saygı timsali-50 Düzenin (!) destekleyicisi-45 Obez..... [Bu mesaj kalima tarafından 03 July 2003 13:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mina bööle daha iyi oldu bence[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Gon.............Armsman of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Hayurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr haksızlık var burdaa Hain Kalima.........uhuhuhuhuuh[hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-45 yankesici ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar