jankis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 lol millet kafayı testle bozmaya başlamış eauh[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 said: TheSilver, 02 July 2003 14:07 tarihinde demiş ki: :lol: aptal yada deyil ne farkeder testmi çözüceksin kızla :) AHAHAHAHAH[hline]Penthesilea Caldwell in Locus Once I had strenght but no wisdom, Now I have wisdom but no strenght. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 said: jankis, 02 July 2003 13:39 tarihinde demiş ki: Lui Kang nerde abi dizide Kung Lao ismi yabancı gelmiyo da oyunda var mı böle bişiy[hline]things you own end up owning you (tyler durden) 1)ya beyler kung-lao kang lao değil kung-lao diye okunur söyleyin şunu adamlara 2)Kung-lao lui-kang ın dedesi Shenk onu öldürecek...[hline]Everyman lives,not every man truly dies ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 yani sonunda biz liu kangı, subzeroyu felan görebilicez..[hline]fizban: forza tayvan malı chipsetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 said: Bonecrusher, 02 July 2003 17:38 tarihinde demiş ki: yani sonunda biz liu kangı, subzeroyu felan görebilicez..[hline]fizban: forza tayvan malı chipsetler işallah said: SolidSnake, 02 July 2003 17:12 tarihinde demiş ki: said: jankis, 02 July 2003 13:39 tarihinde demiş ki: Lui Kang nerde abi dizide Kung Lao ismi yabancı gelmiyo da oyunda var mı böle bişiy[hline]things you own end up owning you (tyler durden) 2)Kung-lao lui-kang ın dedesi Shenk onu öldürecek...[hline]Everyman lives,not every man truly dies ! buna da işallah kıl oldum herife euh ben filmdeki sheng-sun la johnny cage i falan istiyorum sonyayı da :P[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 said: jankis, 02 July 2003 13:39 tarihinde demiş ki: Lui Kang nerde abi dizide Kung Lao ismi yabancı gelmiyo da oyunda var mı böle bişiy başka bi arkadaş kung-lao, lui kang in dedesi die sölemiş. ben amcası die biliyorum. hani şu oyunda şapka atıp milleti kesen babalık bu :D ayrıca öldürülüyomu ondan da emin deilim[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 said: -MrBomb-, 02 July 2003 19:25 tarihinde demiş ki: said: jankis, 02 July 2003 13:39 tarihinde demiş ki: Lui Kang nerde abi dizide Kung Lao ismi yabancı gelmiyo da oyunda var mı böle bişiy başka bi arkadaş kung-lao, lui kang in dedesi die sölemiş. ben amcası die biliyorum. hani şu oyunda şapka atıp milleti kesen babalık bu :D ayrıca öldürülüyomu ondan da emin deilim[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll yok bab bende dedesi diye hatırlıyorum Mortal combat trilogy diye bi oyun vardı play stationda onda çin şapkası giymiş biri (rayden gibi)vardı bu kim diodum Kung-Lao idi.[hline]Everyman lives,not every man truly dies ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Ulan 2 dk da adamların emeğini agzıa mıctınız helal walla :)) bi mikmediginiz kaldı ...eh bence idare eder Rayden güzel olmuşta Shenk karizma zatende... Kung-Lao nun biraz daha iyi olması lazımdı.[hline]Everyman lives,not every man truly dies ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 berbat dizi çekmişler tabii yapıcaz. çok adi bir film olmuş. ne güzel aksiyon sahneleri, ne güzel dialoglar, ne güzel efektler....[hline]fizban: forza tayvan malı chipsetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 matrixten sonra artık normal bir dövüş sahnesinden zevk alırmıyım bilmem mütişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 said: Bonecrusher, 02 July 2003 17:38 tarihinde demiş ki: yani sonunda biz liu kangı, subzeroyu felan görebilicez..[hline]fizban: forza tayvan malı chipsetler Sub-Zero yu göreceksiniz ama dizi Kung Lao'nun Goro tarafından öldürülmesiyle bitiyor. Ondan sonra Mortal Kombat filmi dizinin sonrası gibi çekilmiştir. Siteye bir bakın anlayacaksınız... [Bu mesaj Mino tarafından 03 July 2003 15:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 said: Mino, 03 July 2003 15:12 tarihinde demiş ki: said: Bonecrusher, 02 July 2003 17:38 tarihinde demiş ki: yani sonunda biz liu kangı, subzeroyu felan görebilicez..[hline]fizban: forza tayvan malı chipsetler Sub-Zero yu göreceksiniz ama dizi Kung Lao'nun Goro tarafından öldürülmesiyle bitiyor. Ondan sonra Mortal Kombat filmi dizinin sonrası gibi çekilmiştir. Siteye bir bakın anlayacaksınız... [Bu mesaj Mino tarafından 03 July 2003 15:13 tarihinde değiştirilmiştir] dogru diyo yaw off karıstırdm goro öldürecekti.[hline]Everyman lives,not every man truly dies ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar