Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sokak kopeklerimi oldurulsun kedilerimi oldurulsun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 27 Temmuz 2005 22:15 tarihinde demiş ki:
said:
IllidanStormrage, 27 Temmuz 2005 21:14 tarihinde demiş ki:
Birisi sabah çocuğun okula giderken saldırsa filan demiş. Eh o hayvanlar durup dururken saldırmazki.

+1

köpekler hakkında pek birşey bilmediğimzden kinci yaklaşırız onlara.
ama sokak köpekleri, sokak çocukları/tinerciler yanında kuzu gibi kalıyor. bu yüzden sabah çocuğu okula gönderirken korkmamız gerekenler köpekler değil, tinerciler.

ilginç bir not
sokak köpekleri, mahallesini korur, hırsızları uzak tutar. özellikle yemek verip beslersen, sadık bir bekçi olarak sokaklarda dolaşır. ama pardon hepsi kuduz birer insan yiyen canavardı, unutmuşum :)

çok amerikan filmi seyrediyorsun. kulübede bekleyen 2 kemiğe tav olan yalaka köpeklerden bahsetmiyoruz.[signature][hline]Deli333
Mesaj tarihi:
said:
Spastik_Serce, 28 Temmuz 2005 12:27 tarihinde demiş ki:
şu köpekler yaşasın diyenlere inşallah köpek çetesi saldırırda görürler.

Bana saldırdı 8 kopek ankara seğmenler parkında.
2001 kışı, kar kaplı heryer, arabalar gidemiyor tipi fırtınası.
Saldırma nedenlerimi? elimde torba gorduler, bu hayvanlar gunlerce hava sartları vs yuzunden midelerine bir lokma indirememişler, içgüdüsel olarak saldırdılar.
Zarar da gördüm, ancak bunun için önlemler alınsa, kısırlaştırılsalar, barınaklarda DÜZGÜn şartlarda tutulsalar böyle problemler olmaz.
Avrupada yok böyle bir problem, bizde bunun önüne geçeriz.
Ama senüin mantığında insanlar oldukça değil.

Saldırıya uğramama rağmen ne zaman sokak kedisi kopeği görsem bişi veririm, yemek varsa yemek, yoksa sevgi, bir okşayış.

Hayvanları seğmeyen insan benim gözümde insan değildir.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani / Gizli Ninja2

Diablesse [Black Sabbath] Burning Legion
Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki:
accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun
Mesaj tarihi:
sokaklarda deli manyak köpekler var, kısırlaştırılamıyorsa temiz şekilde öldürülebilir. yapacak birşey yok. akşam bakkala gidicem saat 12, it lerden sokağa çıkamıyorum ya. direk atack veriyorlar.[signature][hline]Deli333
Mesaj tarihi:
Öldürün diyeceğine sende fikir üretip bir adım ileri atıp yardımda bulunabilirsin![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...

Mesaj tarihi:
Ok senin matığında gideceğim:

Bende saat 22:00 da sonra tek başıma kız olarak sokata yürüyemiyorum, laf atan taciz eden mi dersin...
O zaman bu insanları da mı öldürelim?[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...

Mesaj tarihi:
Valla yani bu bence senin ayibin sana bi zararlarimi var garip hayvanlarin jackass tarzi seyler fazla izliosun herhalde[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya----

Böle bildim böle sölerim...
Mesaj tarihi:
kurtulabileceksek evet, öldürülmeli o tiplerde. sonucta köpekler ınsanlara zarar verme potansıyelıne sahip, bunu bılıyoruz görüyoruz. Sokaklarda köpek çetesi istemiyoruz, kısırlık yada mecburen acısız ölüm denenebilir.[signature][hline]Deli333
Mesaj tarihi:
said:
Spastik_Serce, 28 Temmuz 2005 13:07 tarihinde demiş ki:
kurtulabileceksek evet, öldürülmeli o tiplerde. sonucta köpekler ınsanlara zarar verme potansıyelıne sahip, bunu bılıyoruz görüyoruz. Sokaklarda köpek çetesi istemiyoruz, kısırlık yada mecburen acısız ölüm denenebilir.

Sen Köpeklerden korkuo musun bazi insanlarin anti patisi vardir oyle bise var mi sende yanina yaklasamama fln??[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya----

Mesaj tarihi:
benim üzerime cok kostular dogal olarak kactikta :D onun disinda diorum normalde

sokaklardaki tüm köpekler azgin diilki[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya----

Mesaj tarihi:
azgınlarıda cok işte, direk atack veriyorlar. kaçmışsın, ya kaçamasaydın. tek köpek olsa neyse, 2 tane ile nasıl kapışacaksın? sonucta saldırma potansiyelleri var bunların. insanlara zarar vermeleri yüksek ihtimal. insan mı köpek mi diyince , tabiki insan diyoruz. onun ıcın itler kısırlaştırılsın.[signature][hline]Deli333
Mesaj tarihi:
said:
Suark, 28 Temmuz 2005 12:10 tarihinde demiş ki:
sen orda insanla kediyi bir tutuyorsun.
Bak diyorum ki güç onlarda olsa bize acımazlar.Ama onlarda değil ezik yaratıklar.
Eğer onların silahlanma gücü olsaydı aynı insan gibi gelişmiş olsalardı dediğini yapardık.
Ama sen orda öyle demekle komik olmuşsun birazcık,daha dikkatli okumanı öneririm.
hayvanlar kısırlaştırılabilir tamam,ama onun dışında fazlası oldurulmeli ya da sürgün edilmeli

Ben Kedi Köpek ve İnsan ayirmi yapmiyorum güzel kardeşim. Ben şu mantiği savunuyorum. Ben bir canlinin bu kadar kolay can alinmasina ve gereksiz bi neden için alinmasina karşıyım.

Hayatta herşeyin bir nedeni vardır. Sakin burada kimse İnsanlarla Hayvanlari eş tutuğumuz içöin boyle. Ancak şimdi aramizda kac kişinin en iyi dostu köpeği? Kedisi ? Baliği ?
Sonuçta hepimiz canliyiz. Biz nasil aramizdaki zararli kişileri istediğimiz gibi öldüremiyorsak. Onlarda kendi aralarindaki zararli öldüremiyorlarsa bizde onlarin yapamadiklarini kendimiz yapmamaliyiz.[signature][hline]Moon Askerde
Annem mektup atmaz.Çünkü 24 saat internet ve mail var.
Arkadaşlarim aramaz MSN var.
Annem odami arar ulaşamaz.Moon düğünde
tonmaister ve dj lik yapar
Moon nabar ? içine tükürür bole askerliğin.

Follow the energizer tav$ani
Sultan's Of The Dav$ans
Mesaj tarihi:
said:
Spastik_Serce, 28 Temmuz 2005 12:27 tarihinde demiş ki:
şu köpekler yaşasın diyenlere inşallah köpek çetesi saldırırda görürler.

ben köpeklere birşey yapmadığım için onlar da bana yapmadı.
evet, çok eskiden bir kez en az 10 köpek tarafımdan etrafım çevrildi
evet, şimdikinden önceki evimin orda bol sokak köpeği vardı, dışarı çıktığımda, veya Ayk'ı dolaştırmak istediğimde köpeklerle çok karşılaştım.

Ancak köpekler dış dünyaya, özellikle insanlarla çok uyumlu hayvanlar. Laftan anlıyabiliyor. Daha önce de bir örnek vermiştim dikkat edersen.

Sen korkup kaçmaya başlarsan, o da peşinden kovalar. Sen umursamayıp yoluna devam edersen, o da seni umursamaz.[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 28 Temmuz 2005 14:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Moonchild, 28 Temmuz 2005 13:49 tarihinde demiş ki:
said:
Suark, 28 Temmuz 2005 12:10 tarihinde demiş ki:
sen orda insanla kediyi bir tutuyorsun.
Bak diyorum ki güç onlarda olsa bize acımazlar.Ama onlarda değil ezik yaratıklar.
Eğer onların silahlanma gücü olsaydı aynı insan gibi gelişmiş olsalardı dediğini yapardık.
Ama sen orda öyle demekle komik olmuşsun birazcık,daha dikkatli okumanı öneririm.
hayvanlar kısırlaştırılabilir tamam,ama onun dışında fazlası oldurulmeli ya da sürgün edilmeli

Ben Kedi Köpek ve İnsan ayirmi yapmiyorum güzel kardeşim. Ben şu mantiği savunuyorum. Ben bir canlinin bu kadar kolay can alinmasina ve gereksiz bi neden için alinmasina karşıyım.

Hayatta herşeyin bir nedeni vardır. Sakin burada kimse İnsanlarla Hayvanlari eş tutuğumuz içöin boyle. Ancak şimdi aramizda kac kişinin en iyi dostu köpeği? Kedisi ? Baliği ?
Sonuçta hepimiz canliyiz. Biz nasil aramizdaki zararli kişileri istediğimiz gibi öldüremiyorsak. Onlarda kendi aralarindaki zararli öldüremiyorlarsa bizde onlarin yapamadiklarini kendimiz yapmamaliyiz.

+1[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya----

Mesaj tarihi:
Ayrıca onları öldürmeye harcayacakları parayı insanları yaşatmaya harcayabilirler. Afedersiniz ama O sokak kedi-köpekleri gibi yaşamak zorunda insanlar var Türkiye'de.[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
said:
Spastik_Serce, 28 Temmuz 2005 14:37 tarihinde demiş ki:
köpeklere birşey yapmazsan, saldırmaz mantığına hastayım ya.

Ya sen baya kopek dusmanisin ne bu siddet bu celal[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya----

Mesaj tarihi:
said:
Spastik_Serce, 28 Temmuz 2005 14:37 tarihinde demiş ki:
köpeklere birşey yapmazsan, saldırmaz mantığına hastayım ya.

ayrıca hakkaten öyle en fazla dibine girer oranı buranı koklar...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
benim köpegim var bugun eve yaklasik 1 aydan sonra geldim ve köpek beni öldürmeye yeltendi nasil saldirmazlar saldirirlar da o sokaktaki açliktan kirilmis hayvanlar zarar vermezler[signature][hline]there's a war going on
between my head and my heart
i wonder how they grew
so far apart
Mesaj tarihi:
İnsanın en iyi dostu kedidir köperktir gibi saçmalıklara değinmek istemiyoırum. Benim en iyi dostum başka bir insan ama köperleri de kedileri de severim ve öldürülmelerini isstemem. Ama bir insan hayatı ile kıyaslanacaksa insanı seçerim. Yani kedilerin köpeklerin kısırlaştırılması için harcanacak para sokak çocukları veya evsizlere ya da yaşlılara yararlı bir işte kullanılacaksa varsın kediler köpekler ölsün bu insanlar yerine.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Mesaj tarihi:
evdede it beslememek lazım, hayvan sonuçta. geçmişş olsun.

Absolut a katılıyorum. Her sokak köpeğini açlıktan kırılan sevgiye muhtaç zavallılar sanıyorsunuz.

[Bu mesaj Spastik_Serce tarafından 28 Temmuz 2005 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...