Suark Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 vanille tamam orada haklısın ama bir insana "ölsün " demek bu kadar basit değil. Onun çoluğu çocuğu ailesi ıvırı zıvırı var bunları dusunmek lazım[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 alexi bazen köpekler kafayı yıyor theböy filan dınlemıyor, ayrıca sen daha akıllanmamışsın :D[signature][hline]Deli333
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 oha ohaa ve oha... hayvanlari öldürmekte bu kadar basit degil! onlarinda bi cani var. bu kadar acimasiz olcaklarsa gebersinler o zaman. öyle bi heriften ne baba ne es olur be. hayvanlara bile deger vermiosa gerisini düsünemiyorum.[signature][hline] Bazi yalanlar güzel,bazi gercekler aciymis.... Bazi ölümler uzun,bütün hayatlar kisaymis... lylide..
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 acimasiz?hayatta kalmak için öldürüyorlar,doğa kanunu bilirsin. Düşünsene çocugun okula giderken ısırılarak olduruluyor.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 cocuum yok =P //kestin mi yoksa ? [signature][hline] Bazi yalanlar güzel,bazi gercekler aciymis.... Bazi ölümler uzun,bütün hayatlar kisaymis... lylide.. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 27 Temmuz 2005 20:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Hehe düşün işte =)[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Şuanada kadar benim bildiğim, şehirde kuduz olmadan adam öldüren bi pitbullar var okadar :) Ama tabi ki kuduz olanları tereddüt etmeden öldüreceksin başka çaresi yok ama sırf üremesin diye hayvanları öldürmek aşırı kaçar. Onları kısırlaştırmak da gayet etkili bir yöntem. Gerçi her bir kısırlaştırma ile beraber gen havuzları daha da çeşitsizleşiyor. [signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S [Bu mesaj Ardeth tarafından 27 Temmuz 2005 20:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Head Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bir thread'de de ucuz felsefe cümleleri kullanılmasın ya. "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi. neyse , sokak köpekleri bir kere saldırdı bana 12-13 tanelerdi. gece 2 idi yanlış hatırlamıyorsam , eve yürüyordum. bir tanesi paçamı ısırdı , bende hızlı bir şekilde çektim paçamı hepsi birden havlamaya başladı , arkamı döndüğüm anda bana doğru koşmaya başlıyorlardı. onlara bakınca oldukları yerden havlıyorlardı. bende geri geri yürüyerek uzaklaştım oradan , öyle bir macera oldu.[signature][hline]valandil ownz j0o! bana da kalp verin lan WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 4-5 yıl once okula gidiyorum.sabah 6 mı ne o saatte azıyor bunlar =), neyse böle bi grup koşturmaya başladı bende kaçtım tabe sora yere düştüm döndüm bi baktım sadece havlıyorlar.Kalktım yurudum sora =).[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Seçim yapamıomuyuz? Sadece pitbull ları öldürsünler gerisini bıraksınlar Geri kalanları çok şeker. İllede "Bizim psikopatlığımız tuttu katliam yapacaz birinden biri gidecek" diyolarsa birbirlerini öldürsünler.Kediyle köpek arasında seçim yapmak zorundaysak ne kadar sevsemde köpek derim.Uyuz uyuz takılıyolar peşime tırsıorum:D Gerçi birkaç defa kedilerinde saldırısına uğradım ama onlar fazla bişiy yapamıyo. En kötü ihtimalle tekmeyi yapıştırıyorum direkt kaçıolar(uçuolar):D Birisi doğanın kanunu, sabah çocuğun okula giderken saldırsa filan demiş. Eh o hayvanlar durup dururken saldırmazki.Ya o çocuk fazla yaklaşırsa filan saldırır yada kuduzsa saldırır.O kadar saldırıyı insanlarda yapıyo hatta insanlar tarafından yapılan saldırılar, köpekler tarafından yapılanın 93256315 katı filandır. Ozaman insanları katletsinler nasıl fikir?
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Sen hic gercek pitbull gormemissin hocam :) pitbull dedigin ole petshop larda satilan 200-300 milyonluk hayvan deildirler.Turkiyedeki pitbulllar genel olarak 2. veya 3. kusaklarda kirma lik vardir.Gercek bir pitbull insan'a saldirmaz[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: DiaBLeSSe, 27 Temmuz 2005 15:28 tarihinde demiş ki: said: EagleEye, 27 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: said: DiaBLeSSe, 27 Temmuz 2005 10:01 tarihinde demiş ki: Can vermek bu kadar basitmiki bu kadar kolay can almak? Bu doğru ise bazılarımızın da dediği gibi böyel bir düşünceyi akıllarından geçirenlerin ortadan kaldırılması gerekir! şimdi bu kendi içinde çelişen bir mesaj olmuş.yorum yapmaya lüzum bırakmıyor :P Neresi çelişkili? Bence böyle bir düşünceye sahip olmak bile insanlık dışı. Öldüremessin kardeşim bu kadar basit, ne insanlar ne hayvanlar canını sokakta bulmuyor, Avrupada sokakta hayvan göremezken burada neden kaynıyor? Önlemleri alınıyor, ama kimse kimseyi öldürmüyor, toplanan hayvanlar evlatlık veriliyorlar veya devlet tarafından özel barınaklarda tutuluyor. Ona buna saçma sapan para harcalınacağına buna da bir bütçe ayırsalar, sürekli kontrol altında tutulsa zaten böyle bir problem olmaz! can almak bu kadar kolay diil diyosun ama bu düşünceye sahip olanların canını almaktan bahsediyosun burası çelişkili ;) ki bu konudaki düşüncem; sokak köpeği gördüğüm zaman(ki kıbrısta cins köpekler bile sokak köpeği oluyor bazı denyolar yüzünden) onu sokağa salan sahibine bir miktar küfür ediyorum hepsi bu.öldürülsün, toplansın veya kısırlaştırılsın pek umrumda diil.
PiNg Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 hırsızları gaspçıları sokak takımını...[signature][hline]http://www.camelotherald.com/chardisplay.php?s=Lancelot&c=1680337
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: IllidanStormrage, 27 Temmuz 2005 21:14 tarihinde demiş ki: Birisi sabah çocuğun okula giderken saldırsa filan demiş. Eh o hayvanlar durup dururken saldırmazki. +1 köpekler hakkında pek birşey bilmediğimzden kinci yaklaşırız onlara. ama sokak köpekleri, sokak çocukları/tinerciler yanında kuzu gibi kalıyor. bu yüzden sabah çocuğu okula gönderirken korkmamız gerekenler köpekler değil, tinerciler. ilginç bir not sokak köpekleri, mahallesini korur, hırsızları uzak tutar. özellikle yemek verip beslersen, sadık bir bekçi olarak sokaklarda dolaşır. ama pardon hepsi kuduz birer insan yiyen canavardı, unutmuşum :)[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 27 Temmuz 2005 22:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Reignman40 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: PiNg, 27 Temmuz 2005 21:32 tarihinde demiş ki: hırsızları gaspçıları sokak takımını... [signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!!
Jasco Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 @Bonecrusher : ilginç bir not olarak değindiğin konuda hak veriyorum örneği bizim arka mahallede,arkadaşımın annesi o sokaktaki köpekleri besliyor,kadını pazara manava vs giderken kolluyorlarmış,gece de koruyolarmış mahalleyi:) ya bi de kedi mi köpek mi sorusu saçma,kedilerin zararı yok zaten kimse bakmıyor onlara,üstünüze atlayıp saldırmıyolar da çöpten yemeklerini yiyip kaldırıma yayılıyolar köpeklerin saldırma olayı kötü bi tek..hiçbiri öldürülmesin ama ya..[signature][hline]zıplamazsa oyun yok [Bu mesaj Jasco tarafından 27 Temmuz 2005 22:40 tarihinde değiştirilmiştir]
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 amerika da sincapları öldürüyolar mı??[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 sokak köpekleri yeni bir şey değil yani, 1600lerde de istanbula hasmış, bugün de istanbula has. o zamanlarda da dışarıdan gelenler şaşırıyormuş, anlam veremiyorlarmış, bugün de. aslına bakarsanız onlar da en az insan türü kadar bi şehrin medeniyet anlamında parçası olabilmiş dünyadaki ilk hayvan toplulukları. ama gene de belediye onlara karşı bir şey yapmak durumunda, doğal seleksiyon denen olay bu değil mi. fakat en doğru ve aslında en de etkin önlem bu sokak hayvanlarının kısırlaştırılması, öldürmekten çok daha uygun ve doğru bi seçenek yöntem olarak.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com
GM_Duncan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 dogal seleksiyon umrumda olmasa tüm kedileri öldürsünler derim ama köpekleri ellemesinler[signature][hline]I stand on the brink of your mind Living inside a nightmare from which I just cannot awaken stand on the Edge of your life just give me Another moment From which I will never Awaken
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: GM_Duncan, 28 Temmuz 2005 02:28 tarihinde demiş ki: dogal seleksiyon umrumda olmasa tüm kedileri öldürsünler derim ama köpekleri ellemesinler Doğal seleksiyonla ne alakası var? Alakayı kuramadım hiç.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 IllidanStormrage'a katılıyorum, sokak hayvanları durup dururken saldırmıyor. acaba siz hiç sokak hayvanlarına yapılan işkencelere tanık oldunuz mu veya gördünüz mü? elinde taşlarla veya ayakları ile köpek,kedilere tekmeler atan insanlar çok. pek çok köpek veya kedinin bacağı,gözü veya başka yerleri sakatlanmış durumda. bunun en güzel örnekleri sokak barınaklarında. acaba aileler hiç sokak köpeklerine karşı birşey atılmayacağı veya bulaşılmayacağını çocuklarına öğretmiyormu?[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Moonchild Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Suark, 27 Temmuz 2005 18:26 tarihinde demiş ki: @moonchild. sen onlara acıosun ama onlar sana acıcakmı bakalım?gücün kedilerde olduğunu düşün.Avıyla oynayarak öldüren yaratıklar,bizi uyutmakla kalmayıp önce işkence ederlerdi. Biz gelişmişiz,biz güçlüyüz bu yuzden bizim istemedigimiz yerde onlar tureyemezler.Bu kadar basit Bakin arkadaşlar. Ben şu anda Askerim ve askerliğimi Genel Kurmaya bağli Merkez Ordu Evinde yapiyorum. Daha ismini bilmediğini ülkelerin generalleri buraya gelip türkiyede Terorizm ve silahlanma ile ilgili toplantilar ve tartişmalar yapiliyor. Buraya gelip insanlari nasil öldürmeden ( Can kayiplari yüzlerceyi bulmadan ) terorizmi durdurabiliriz konularini tartişiyor ve çözümler bulunabiliyor. Ancak türkiyede Sokak Köpekleri ve kedilerinden korkan bir toplum muyuz ? Sokak köpekleri saldiriyor adam öldürüyor. Peki o sokak köpeği nasil sana saldirabiliyor ? Birileri onlari saldirmalari için mi eğitiyor ? Bir insan bir insana neden saldirir ? Bu gün günümüzde insanlar ac olduklari için soygunluk , hırsızlık kapkaç ve hatta cinayet işliyorlar. Ne için ? Kapkaç yapan bir insana yapilan ceza nedir ? Eğer ki 18 yaş altiysa hiç bişi yapilmadan sali veriliyor veya büyükse islah evine gönderiliyor ve islah olmasi için çaba sarfedilmeye calişiyor. Hayvanlar için de kısırlaştirma imkanı var. Peki bu köpekler sokaktan geçen insana neden saldiriyor ? Aç oldukları için. Bana demişsin ki sana saldirdilar mi. Evet paşam saldirdilar İstanbul da 7 - 8 tane sokak köpeği. Diablesse e de sokak köpekleri saldirdilar. Ancak onlarin bize saldirmalari bizim de onlara saldirmamiz anlamina gelmez. O zaman şunu yapalim Türkiye silahlanmasin hiç. Orduya Askerde almayalim bizim "gücün kedilerde olduğu.Avıyla oynayarak öldüren yaratıklar,bizi uyutmakla kalmayıp önce işkence eden kedi ve köpeklerimizi üstlerine salalim." @ Pent Dostum mahkemeye kimi vereceksin ? Kedinin sokağa belediye tarafindan atilmiş eti kedin yedi diye mi ? Et peki ne olacak kedin geri mi gelicek ?[signature][hline]Moon Askerde Annem mektup atmaz.Çünkü 24 saat internet ve mail var. Arkadaşlarim aramaz MSN var. Annem odami arar ulaşamaz.Moon düğünde tonmaister ve dj lik yapar Moon nabar ? içine tükürür bole askerliğin. Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 sen orda insanla kediyi bir tutuyorsun. Bak diyorum ki güç onlarda olsa bize acımazlar.Ama onlarda değil ezik yaratıklar. Eğer onların silahlanma gücü olsaydı aynı insan gibi gelişmiş olsalardı dediğini yapardık. Ama sen orda öyle demekle komik olmuşsun birazcık,daha dikkatli okumanı öneririm. hayvanlar kısırlaştırılabilir tamam,ama onun dışında fazlası oldurulmeli ya da sürgün edilmeli[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 şu köpekler yaşasın diyenlere inşallah köpek çetesi saldırırda görürler.[signature][hline]Deli333
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: EagleEye, 27 Temmuz 2005 21:27 tarihinde demiş ki: said: DiaBLeSSe, 27 Temmuz 2005 15:28 tarihinde demiş ki: said: EagleEye, 27 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: said: DiaBLeSSe, 27 Temmuz 2005 10:01 tarihinde demiş ki: Can vermek bu kadar basitmiki bu kadar kolay can almak? Bu doğru ise bazılarımızın da dediği gibi böyel bir düşünceyi akıllarından geçirenlerin ortadan kaldırılması gerekir! şimdi bu kendi içinde çelişen bir mesaj olmuş.yorum yapmaya lüzum bırakmıyor :P Neresi çelişkili? Bence böyle bir düşünceye sahip olmak bile insanlık dışı. Öldüremessin kardeşim bu kadar basit, ne insanlar ne hayvanlar canını sokakta bulmuyor, Avrupada sokakta hayvan göremezken burada neden kaynıyor? Önlemleri alınıyor, ama kimse kimseyi öldürmüyor, toplanan hayvanlar evlatlık veriliyorlar veya devlet tarafından özel barınaklarda tutuluyor. Ona buna saçma sapan para harcalınacağına buna da bir bütçe ayırsalar, sürekli kontrol altında tutulsa zaten böyle bir problem olmaz! can almak bu kadar kolay diil diyosun ama bu düşünceye sahip olanların canını almaktan bahsediyosun burası çelişkili ;) ki bu konudaki düşüncem; sokak köpeği gördüğüm zaman(ki kıbrısta cins köpekler bile sokak köpeği oluyor bazı denyolar yüzünden) onu sokağa salan sahibine bir miktar küfür ediyorum hepsi bu.öldürülsün, toplansın veya kısırlaştırılsın pek umrumda diil. Kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapma diye bir laf vardır. Can alabilen biri bence zaten yaşama hakkına sahip değil. Sen bu hayvanların öldürülmesine bu kadar umursamaz olabiliyorsan senin ayıbın, ve duygusuzluğun derim.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Black Sabbath] Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun
Öne çıkan mesajlar