Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

turkcell - 3000 mesaj kolpacıları...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bu türk milletine beleş dokunuyomu noluyo anlamadım?

olayı kısaca şöyle tarif edebiliriz :

kolpacı bu 3000 mesaj olayına kaydolur, ve hemen hiç vakit kaybetmeden sağa sola rasgele çağrılar yağdırmaya başlar tabi bazı numaraları 2 veya 3 kere çaldırır, eğer bu sizin telefona denk gelirse sanarsınız bir arkadaş falan belki yeni numara almıştır veya başka bi sebepten sizde çağrı atarsınız, bunun sonucunda sanki önceki 3 çağrıyı atan o değilmiş gibi beleş mesaja sahip olmanın verdiği rahatlıkla "sen kimsin?" mesajını atar, amaç burada kızmı erkekmi olup olmadığınızı öğrenmek ve geriye kalan beleş mesajlar sayesinde sohpeti ilerletmek.

bugün bana aynısı oldu, bi arkadaşa mesaj atmıştım 1-2 dakika sonra bi numara çaldırdı, heralde dedim benim arkadaş "mesajını aldım" maksatlı başka bi numaradan falan çaldırdı bende çağrı attım tak hemen mesaj geldi "sen kimsin" gibisinden bende durumu izah eden bi mesaj attım.

adam bide pişkin pişkin boş mesaj atıyo "anladım" gibisinden.

bu sıralar ve önümüzdeki aylarda artacaktır bu tür kolpacılıklar dikkat edin.[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
Mesaj tarihi:
ee boku çıkıcak illaki[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen..
Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
Mesaj tarihi:
türklere böle şeyler dokunuyo usta valalhi[signature][hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki:
Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya.
Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki:
Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil
omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki:
Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil.
gremlin483 şu anda dio ki:
İsteyen istediği yorumu yapsın artık...

MY ICQ[/b]=Listeye Ekle

Mesaj tarihi:
insanlar neye uğradığını şaşırmış meraba ben bilmemkim tanışabilirmiyiz die gelenler var rastgele nolara basıolar heralde chat gibin oldu 3000 beleş smsi bulunca millet. bi de chain maillar gibisinden şeyler gelio şunu şu kdr kişiye yollamazsan şöle olucak die ya sabır ya sabır gidişat kötü.

2 saat içinde ben de üye olamazsam şu olaya daha da sinir olucam hatta=)[signature][hline]drat this creature of memories ill,
foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell.
Mesaj tarihi:
ya beni seviyosan şu mesajı bana ve 3 arkadaşına gönder tarzında mesajlar türedi bile
icq oldu
lol[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki:
Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın

'yeni gelenler' kapatılsın!
Mesaj tarihi:
said:
taz, 01 Ağustos 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
ya beni seviyosan şu mesajı bana ve 3 arkadaşına gönder tarzında mesajlar türedi bile
icq oldu
lol

aehhuae çok iyiymiş ya :)[signature][hline]"eski açık sarı desene"
ultrAslan
Mesaj tarihi:
zuhahah inanılmaz ya=)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha
Othranx 19.08.20 22:42 euheu
Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh
Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Mesaj tarihi:
arianın kontör verdiği zamanlarda gazete ilanları süperdi

adam 2000model 206 yı 10 milyara veriyorum diyodu millet patır patır arıodu tabi eheh[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen..
Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
Mesaj tarihi:
haha süper fikirmiş :D hemen yapayım :-p

*!koşar ve hemen çağrı atar*[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Faturali hatta beleş 3000 mesaj alan biri olarak benim hayatımda bişey değişmedi.zaten o kadar mesaj atıyodum ayda ben :)
Banada dadansa ya bi tane off :)
çok sıkıldım ya[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58:
Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun.
gay olduk geeey

Mesaj tarihi:
ya bugünde geç kalktım tel. e bi baktım 4 cevapsız arama, bide cinsiyeti belirsiz yaratık, adın ne? diye mesaj atmış.. hemde büyük harflerle!! :P

şeytan diyo yaz şu elemanın numarasını alsancak vapur iskelesi tuvaletine görsün kaç tane adım var :)[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
Mesaj tarihi:
3000 msji 3 ayda i ih kardesm ne kdr msj yollasan da bitmez yane.....

bn elimden geldiince yolluorum 3000 msjcilarla iletisim sagliorum ama....
hesapladim bile gunde her yarm saatte bir bi msj atmanis gerekio bitmesi icin..ha tabi yemek aninda tuvalet molasi aninda da gecerli bu.telefon her zmn yannzda olucak.. kmsenin bu kdr cep bagimlisi oldugunu du$unmuorum.ke$ke yaptrmasaydm..
Mesaj tarihi:
Hah, telefonumu kapatıp çekmecenin bir köşesine attığım için artık gayet mutlu ve huzurluyum :)[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
okul açılsın o zaman sömürcem yaw.
afiyet olsun.
nerdesin?
sınıfa gel
çıkışta kapıda buluşalım
arkana bak
önünde muz kabuğu var
burnunda tatak var
vs vs.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ...
çok uzaklardan onun sesini duyarken....
sana huzur veren gelir mi seslenirsen?
sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen.....
ağla ağla ağla...
Mesaj tarihi:
Hahahah iyimi_ cidden[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
  • Yeni Oluştur...