Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk Nickiniz...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu konu acılmıstı zamınnda neyse :P ilk EviL vardı arada nukleer baslıklı kız, Aysecigin alpellaya doydugu an gibi net cafe nicklerim vardı simdi sadece CusTodeM[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK
Mesaj tarihi:
KuZuCuK :P[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Mesaj tarihi:
orta 1 de cs vs ıcın Michelangelo yu kullanmı$tım ılk eheh.orta 2 de de dial upla nete atıldıgımda yıne o nıckle devam etmı$tım.2 sene öncesıne kdr da hala onu kullanırıdm.

bu arada,
said:
dory, 30 Temmuz 2005 18:44 tarihinde demiş ki:
guest23

ahaha.[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
Mesaj tarihi:
said:
sLog, 30 Temmuz 2002 02:42 tarihinde demiş ki:
Şu internet hayatına ilk atıldıınızda kullandığınız ilk nickname neydi???(IRC,ICQ,Mail)

öeh giriş yazıalrındaki benzerlik öldürdü beni[signature][hline]tık ulan tık!
Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
said:
LasT_SuRviVoR, 30 Temmuz 2005 21:14 tarihinde demiş ki:
SolidSnake 1998

eheh mgs rule :) bende ordan görüp deepthroat yapmıştım nicki [spo1=komik ve ayıp]işin ilginci ise watergate skandalındaki deepthroat'ı adult sitelerde ki deepthroat kavramından sonra öğrenmiştim böyle edepsiz bi anımıda paylasayım dedim :)[/spo]

ama mgs deki deepthroat harbi süferdi yani biyomekanik ninja :) tip, karakter filan herşeyiyle hastaydım adama hatta oyunu 5-10 kere bitirince kırmızı kıyafeti cıkıyordu fln o ayrı bi güzeldi :)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane
See the jungle when it's wet with rains
Just remember till your home again
You belong to me

[Bu mesaj Aegean tarafından 30 Temmuz 2005 22:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
HymnOfSnuk, 30 Temmuz 2005 19:00 tarihinde demiş ki:
said:
Wanqhinox, 30 Temmuz 2005 18:48 tarihinde demiş ki:
Gandalf yerine cool olsun die gendalf koymustum :D

o zaman sen uo oynadın nbl'da. :B
benim bozkurt'tu.ülkücü filan değilim ama bozkurt hoşuma gider harbi.

evette o chari arka kasmistim benim char azgun Aquillaydi[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya----

Uodan Sakinalim Baslamaya Çalisanlari Uyaralim
Mesaj tarihi:
Benim ilk nickim soyadım olan "solkıran" ın ingilizce harflere uyarlanmışı solkiran dı daha sonra solkiran isimli mynet emailimi kaybedince solkirans diye bir email açtım sonra böyle kaldı işte ha nick olarak neden soyadını seçtin dersen türkiyede tek olması büyük etken " aaa nickim çalındı " olayı yoktur[signature][hline]Anakartına çay döken tek müstakbel Bilgisayar Mühendisi : SOLKİRANS
------------------------------------------
FM'ye geçiyorum part-time astronot olcam sabah 6'da takçam fanusu gitçem öğlen 1'de evdeyim oh mis...
Mesaj tarihi:
ohaha tornavidacı ilginçmiş. benimki de ne alakaysa CiVaTa diye bişeydi soora UFO oldu ööle saçma saçma nicklere takıldım ben...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
--=^^CRaZY_BoY^^=--

ftw[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress
Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
"orospu kırmızı"
"ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim."
"nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi.
  • Yeni Oluştur...