Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öğretmen - Öğrenci Dialogları

Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

ben surekli tahtaya salakca yazi yazan tiplerdendim, matematik dersi, sinav gunu;

Ders: Matematik
Konu: Katliam!

ehe, bunu goren hoca "yapmayin cocuklar ayip ediyorsunuz" der ve katliami karaliyip yanina 'Sevgi' yazar, o sirada milletin akcigerleri parcalaniyo gulmekten ehe
Sosyal ağlarda paylaş

kravat var boynumda ama göbekte fln nerdeyse.
-oğlum düzeltsene kravatını
-hocam böyle iyiydi ya baya şekil olmuştu
-atıcam bak sınıftan
-tamam hocam
1-2 cm yukarı çektim kravatı
-hocam nefes alamıyom ölücem
hoca yarılır bu lafa sınıfı saymıyorum bile[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Sosyal ağlarda paylaş

Ingilizceci sempatik ve sevimli bir insandır. Kızmaz da

derse girer.. Arka sıralardan ben (istisnasız her gün farklı bir bahane sallayarak)

-Hocam bugün Bob Marley'in ölüm yıldönümü (5 kişi vokallerle, parmak şıklatarak vs Dont Worry Be Happy söylemeye başlar)

-Çocuklar sessiz olun lütfen rica ediyorum...

-Dont Worry hocam Sinan hoca ( müdür yardımcısı) girerse biz susarız...[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.
DeviantArt Gallery
Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Sosyal ağlarda paylaş

okulda gayet kıl bı bılgısayar hacası wardır. kımsee ms-dos dan baska bı b*k yaptırmas.bı gun qfam atar butun mouselerın toplarını calarım bı ıkı ders sora bu uyanır olaya benı derseten alıp mudur yardımcısının yanına goturur ama oda bostur benı odaya sokup sen bekle burda ben hemen carıp geljem der ben beklerken gozum masada duran bılgısayarın mousena takılır ıt gıbım korkmama raamen onun topunuda calarım(bu arada toplara karsı bı ılgım war o gunnerde heral) hoja yanında mudur yardımcısıla gelır olayı baararak ustun koru anlatır mudur yardımcısı buna tamm sen gıt ben ılgılenırım der hojayı yollar sonra bana donup yınemı sen bıktım senden bı dunya dısıplın sucun oldu der(lıse donemım gun de ortalama 1.5 dısıplın sucu ıle gectı) ben hemen en masum tawrımı takınıp karıstırıosunus hojam benım sıcılım temız derım hocayla bı kac dakka tartıstıktan sonra baq sımdı acıyorum bılgısayardan gosterıcem sana der ben hemen tamam derım (bılgısayar labı dııer bına da olduu ıcın dosyalar dııer bınadadır fakat teknolojı sayesınde bılgısayar VASITASI ıle hemen dııer bınadan ulasılmaktadır zate o mudur yardımcısıda bızden sorum lu mudur yardımcısı dııldır)hemen bılgısayarını acar ama bılgısayar acıldıktan sonra hıc bı ıslem yapamas bıras hıyar bı herıf oldundan sorunun mouse topundan oldunu anlamamıstır celallenıp makınaya kufur eder ben hemen dewreye gırıp aman hocam ben bıras anlarım der we aletın basına otururum sonra donup hocam bunun ısı uzun ıstersenız bı cay ıcın derım hoca tereddutsuz kabul eder ve gıder ben hemen ceket cebımden cıkardıım topu mouse takarım ve freecell de vakıt gecırmeye baslarım tahmınen bı yarım saat sonra hoca ıcerı gırer hemen alt f4 cekılır ve hocam bende sımdı gelıodum yenı bıttı denır hoca nesı varmıs dıı sorar o sırada akla gelen butun wındows dosyaları syılır ve bu dosya suna gırmıs bu bunla ekleesmıs tarzında atılır hemde hıc utanmadan hoca uzun bı haaaaaaaaaaaaaaaaaaa ceker ve sen nıe gelmıstın buraya ya dıe sorar saatlerdır buanı bekledıımden duraksamadan bıras sitemkar bı sekılde bılmıyorum hocam yaaa oturuodum bırı bısemı yapmıs ne bılgısayar hocamıs tuttu kolumdan getır dı denırhoca bakar ve tamam olum gıt gır dersıne der hafıf bı gulumsemey le kalkıp kapıya doru gıdılır tam cıkacak ken arsız bı sekılde donup hocam bu ders bıttı bı ızın kagıdı yazarmısınıs denır ızın kaagıdı alınır ve derse gırılır:))[signature][hline]TaN|2ıNıN BıLe Bı|2 ceHeNNemI wa|2dıR bu o'NuN ıNsaNLa|2a oLaN sevgIsıdı|2...
Sosyal ağlarda paylaş

Lisedeki her din dersi ayrı bir olaydı, hocamız resmen stand up yapardı. Uzun oldukları için buradan aktaramıyorum ama bir gün üşenmezsem yaparım.
Bir de lisedeyken Tiyatro kolu olarak Keşanlı Ali Destanını oynamıştık. Orada Beşvakit Niyazi isimli karakter de bendeniz olmuştum (ki o gün bugündür hacı diye kaldı işte). Sonrasında Coğrafya Hocamız beni sözlüye davet etti, ben de bir gün önce oyundaydım, o akşam yine oyun var, sadece replik ezberliyorum.
-Hacı efendi, sizi sözlüye alalım.
-Hocam şu an olmasa? Kazasını yapsak?
-Sen yazın coğrafya dersinin kazasını yap da aklın başına gelsin.
Diyerek az daha kazaya kurban gidiyorduk, sonra hoca "kaza sözlüsüne" bırakmıştı işleri.
Teheeey tey, lise ne güzeldi be, üniversite bu sene bitiyor, valla hiç bir şey anlamadım.[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
Sosyal ağlarda paylaş

çok kafa bi tarih hocamız var, fahrettin hoca. bize girdiği ilk derste gülmekten yerlerde süründürmüştü.

önce iki eleman bir sıradan diğer sıraya bişeyler anlatıp gülerler. hoca bunu farkeder.

f: noldu yavrum neye güldünüz?
x: yok hocam işte öyle bdı bdı..
(fahrettin elemana bakar bi süre, sonra bi anda sırıtıverir, hepimiz koparız)

f: işte böle böle osman gazi yaptı etti * espri *, sonra gitti şurayı şöyle yaptı * espri *
(en ön sırada oturan bir kızın yanına gider)
f: derste iyicene talk show'a döndü ha.

fahrettin hoca tahtaya bi dikdörtgen çizer. içine çizdiği çizgileri ve şekilleri bize sorar.
f: çocuklar bu ne?
- paraleeel!
f: peki bu ne?
- hnn.. doğruu!
f: bu ne peki?
- * ??? * hmm öö dairee!
f: afferiinn! bu çanakkale boğazı, bu hatay, bu da van gölü.
- haa..[signature][hline]"And God said, Let there be light: and there was light."
Sosyal ağlarda paylaş

Üç hafta önce din dersindeydik (öğretmen: İzzet dodurgalı)(Bilmeyen ekşi sözlüğe baksın.). İzzet hoca bize bir hikaye anlatıyordu arka sırada da iki arkadaş "şaşı bak şaşır" resmini görmeye uğraşıyorlardı. Birden arkadaş "GÖRÜYORUUUM" diye bağırdı. Biz gülerken önden biri "Hocam Barışa vahiy geldi" dedi.
Sanırım on dakika kesintisiz güldük.[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum.
All hail The lord and master Foamy the Squirrel
]All hail the lord and master Foamy the Squirrel
Sosyal ağlarda paylaş

mat1 dersinin 2. haftasıdır, millet ilk defa bu kadar teoremle karşılaşmıştır. anlayamadığımızdan doğal olarak hocaya küfür eder gibi bakmaktayız. hocada nasıl olduysa farkerder başlar bıdı bıdya en sonundada siz hangi bölümsünüz filan der ha o zaman normal elektronik bölümüne anlatıyorum hmen anlıyor tabi onların uniye giriş puanı sizden daha yüksek bıdı bıdı, sonra mat bölümünün puanı kaç hocaaam diye soru sorulur
hoca evaaat dersimize geri dönelim der
Sosyal ağlarda paylaş

liseye yeni başladığımız dönem işte
okul naşlayalı 1 hafta oldu veya olmadı
bi arkadaşımla merdivenlerden çıkyoruz tam sırada da zil çaldı millet aşağı inmeye çalışıyo
her neyse karşıdan baktık kadını birisi böyle hafif yaşlı elinde bi poşet inmeye çalışıyo
çekilin yawrum felan diyerek
bizim önümüze geldi aynen söyledi bizde arkadaşla
"geç teyze geç" dedik ama halt yedik
"ne teyzesi hayvan herifler" deyip kafamıza poşeti bi geçirdi
meğersem tarih hocasıymış
ama tipi görseniz öğretmen demeye bin şahit ister
sonradan lise 2 de bizim derse girdide ne halt olduğunu anladık
kadın her derste kocam beni aldatıyo diye ağlardı...
ilginç yani[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see
only manifestations...This source is called Darkness...
Sosyal ağlarda paylaş

Tarih derisidir tarihci manyagin tekidir tam disiplina damidir

Ögrenci dersten kacmaya yelrtenir yavasca kapiya gider sonra fıyar
Ögretmen farkede

Ögrenci : kacar....
Ögretmen: Kapiyi acar ve....... : Nöbetciler yakalayin !![signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex

Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past...
Sosyal ağlarda paylaş

Lise 1 deyim, şişman bi kadın giriyo ingilizce dersine. Laboratuvara gittik, komple uyuyoruz video izlerken. Neyse ben kafamı dayamışım kollarıma, bi baktım hoca geliyor hafif doğruldum. Yandaki arkadaş direk uyuyor.

Kadın geldi, arkadaşımın kafasını kavradı, aklınca uyandıracak. Tam o anda arkadaşım, hala kafası sıranın üzerinde ve gözleri kapalı bir şekilde, "LAN SKTR GİT Bİ UYUTMADINIZ" diyerek kadının göbeğine yumruk çıkardı.
Komaya girdim direk, kadın şokta, kalakaldı, hiçbişi demedi gitti yerine oturdu. Sınıf yarıldı ders boyunca tabi.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 27 Ekim 2004 14:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu senenin başlarında matematik derslerimize girmiş bir matematik hocası vardı abdullah diye. adam işleyeceği konuyu tahtaya yazar, kendi kendine 2 soru çözer geçerdi. bigün yine böyleyken:

a: * yazar yazar yazar bitirir *
öğrenci: hocam anlamadım ben bunu?
diğer öğrenci: hocam bende anlamadım.
bir diğer öğrenci: hocam azcık açıklasanız?
abdullah baya bi sıkılır bu duruma. silgiyi alır eline tahtayı siler, aynı şeyi bi daha yazar, dumur oluruz.

geçen sene ders ingilizce, öğretmen buket saraçoğlu. öğrenci saeros'un canı sıkılır, gözü pencere kenarında duran eski model bir şemsiyeye takılır. önden şemsiyenin tepe ucu olmak üzere şemsiye kazağın sağ kolundan içeri sokulur. çöp atma bahanesiyle ayağa kalkılır, bu sırada sağ el ile şemsiye sırt tarafına doğru itilir, arkadan görülen görüntü önce diğer öğrencilerin, daha sonra buket hocanın dikkatini çeker.
b: çocum napıyosun sen öyle?
cevap verilmez, masumca sıraya oturulur, sağ elle iteklemeye devam edilir. buket hoca yanıma gelir, şemsiyeyi çıkartır pis pis sırıtarak uzaklaşır.

yine geçen sene, ders fizik, öğretmen paki rüzgar. havalar henüz soğumamıştır. saeros ve sıra arkadaşının (silverhelm3) içinde siyah t-shirt vardır. gömleklerinden 2 düğme açılmıştır. paki hoca zaten dersle zerre kadar alakadar olmayan bu ikiliye yaklaşır:
p: şunlara bak. ders çalışmak yok bişey yok.
(s&s pis pis sırıtmaktadırlar)
p: ananız babanız para ödesin, siz böyle yaka bağır açık okula gelin.
(s&s daha çok sırıtırlar)
p: eşek herifler sizi.
paki hoca uzaklaşır. biz de nedensiz ve amaçsızca, sadece gülmek için güleriz. ilginç. fizik'ten aldığım sene sonu not ortalaması da dersle olan alakamı göstermektedir ayrıca. (3)[signature][hline]"And God said, Let there be light: and there was light."
Sosyal ağlarda paylaş

Okulda feci otoriter, astığı astık kestiği kestik bir hoca vardı. Yatılıyım ben de, etütler var malum. Ama etütlerin ilk 1-1.5 saati direk geyiktir. İlk bölümü yani =)

Biz de gezip gelmişiz yine, elimizde FHM, Esquire, Level.. bisürü dergi. Millet okuyordu falan sora Esquire da şimdi hatırlamadığım ama hastası olduğumuz biri vardı, 10 a yakın kişi çöktü üstüne tabi. Bağrışa başrışa okunuyor. Arkadan biri yaklaşır, arkadaşımın omzuna abanır. Biz direk karşıdakiler şokta, nöbetçi ve feci otoriter hoca, tam toplarlamaya yeltenicez, hoca arkası dönük arkadaşın omzuna kolunu atarak "Neye bakıyorsunuz bakiym" der. Arkadaş direk dergiye dalmış bir halde elini kaldırır ve "Bİ DUR LAN Bİ DUR" diye bağırarak kolunu arkaya atarak hocanın yüzünü tuttuğu gibi geri iter. Ben gülsem mi, ağlasam mı. Biraz sonra büyük ihtimalle kemiklerimizi ayıracak adam diye beklerken, herif bir an durur, şok olmuş bir ifadeyle bakar ve sınıftan çıkar.
Arkadaş olayı adam gittikten sonra bizim anlatmamızla farkeder ve etütün geri kalanında hocaya yalvarır affedin diye =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

Hoca : Bugünkü konumuza girmeden önce...
*!Arkadan kızlardan ay uy sesler*
Hoca : Şşt.Yawrum napıonus orda yau siz?
Kız : Ya bırak şunu.
Hoca : Lan Fevzi.Sana diorum.
Fevzi : Ya hocam bu kız deli etti beni.Epilasyon olmuş illaki göstercem Fevzi,illaki gör dior yau.
*!Sınıf kopar*[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
eXiLe UO Shard Staff Member
| ?Laistragon? | | My Photos |
Sosyal ağlarda paylaş

bende anlatan bitane;

simdi biz okulun yan bahçesinde sigara içioduk, bi anda yukardan bi ses "hiçbiriniz kıpırdamayın hepinizi gördüm" aha bi baktık müdür
herkes arazi, o sırada ben başka bi arkadaş grubuna kaynadım ve hiçbişi olmuomuş gibi sınıfa giderken müdür çağırdı, bende direk olayın paniğiyle hocam walla ben sigara içmedim dedim :) ve sırtıma 1 tane patlatıd disipline yolladı, godos adam mezun olduktan sorada silmedi cezamı...[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki:
I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old..
Who is you?
Sosyal ağlarda paylaş

hep öğrencinin koyduklarını yazmışsınız biri KAL daki tespitin olayını yazsın ben şimdi mahvetmiyim tam hatırlamıyorum, yazılsın da görelim hocalarda ne cevherler varmış hehe.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava!
Sosyal ağlarda paylaş

Türkçe dersi... yanımdaki arkadaş bana bişiler sölemeye çalışırken...

Hoca - Ön sıraya gel...

Ben - Neden Hocam ?

Hoca - Canım İstedi...

Ben - Peki hocam

aradan 10 dk geçer...(bi sebepten dolayı güldüm hatırlamıorum)

Hoca - en ön sıraya gel...

Ben - Yine mi hocam ?

Hoca - Efeet...

5 dk sonra ben bi muzurluk yaparım...

Hoca - Doruuuuuk...

Ben - Çıkıyim mi Hocam... :P[signature][hline]!a$k! için gülmeli !a$k! o zmn !a$k!
Sosyal ağlarda paylaş

bu taze..

cumhuriyet bayramı dolayısıyla sınıflarındaki panoya bütün sınıflar bir sürü şey getirip koymuşlardır ama bizim sınıfın panosu bomboştur ve alakasız bir derste sınıf öğretmeni gelir:

-bi duyurum var, eğer o pano boş kalırsa bütün sınıf disipline gideceksiniz.

sınıf hocası çıkar, içerdeki hoca:

-gider diğer sınıfların hazırladıklarından fotokopi çekersiniz, birşey olmaz.

-ne fotokopisi, çalarız (sınıfça)..
Sosyal ağlarda paylaş

Eskiden bi arkadaşım vardı, o zamanlar lisedeydik uyuz bi hocamız vardı ama çok prensipliydi(kafasına göre :) )

Arkadaşımın parası kalmamıştı ve babası gelip para vericekti,babası geldi,
Ark: hocam babam geldi çıkabilirmiyim ?
hoca:hayır
Ark: hocam ama babam geldi çıkmak zorundayım.
Hoca:hayır
ArkHocam karnım aç,param yok
Hoca:olabilir,çımazasın.

Arkadaş kıpkırmızı oldu içinden hocaya küfür ederken,

Hoca:Karnın açsa,babanda bekliyosa çık olum.
Ark:Çıkmıyom a.k
Hoca:Olum çık
Ark:Çıkmıyom

Bi süre sonra hoca kulağından tutup çocuğu zorla çıkardı,bütün sınıf darmadağın olmuştuk.. :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Xear developer Brook[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...