Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öğretmen - Öğrenci Dialogları

Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

Okul müdürü cuma günü ders bitiminde müzik öğretmenin hamile olup izin alması nedeniyle istiklal marşını söyletiyor..

Müdür : Ses virom Kortmaaa 3-4

Öğrenciler : Dumur..

Müdür : Lan ahıllı olun gebertirem

Öğrenciler : Koma

Müdür : son kez söliyom 3-4

Öğrenciler : Kopar...

Müdür : la niye o gari söleyince bağırisizde...

ilginç :D:D[signature][hline]BabacumMostors, 07 Aralık 2003 17:15 tarihinde demiş ki:
-Hocam anal sex günahmıdır?
-Evladım hak yolu varken neden bok yolu?
Sosyal ağlarda paylaş

milyon tane olmustuda en efsanesi
75 yasinda turkan belet adinda bir turkceci var
3dk gec geldi
bizde fotomaclardan kafalarimiza takke yaptik
sinifta saga sola deli gibi zipliyoruz

kadin girdi sinifa
lan.. onlar ne! cikarin o takkeleri!
biz aahahha ehehehh ahahah guluyoruz
durun simdi mrs campbell i cagiriyorum (muavin)

kadin geldi biz sapkalari cikarttik

turkceci: lan naaptiniz sapkalari! geri takin! gorsun! gorsun!
biz: vah guzel hocam edebiyattan kafayi bozdu ahah ehehe ahaha

sonra sey var

hoca fiil cekiyo
oy-na-ya-rak

eren diye bi zibidi
hocam ya-rak yarrak tanmi turemis
biz gulmedikl bunda
gulemedik yani garibimize gitmisti
uuuu ooo demistik
sonra toparlayamadida durumu
uyarma almisti[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Sosyal ağlarda paylaş

ama en efsanesi heralde
sinan sahin. tarihci

biliyorsunuz orta cagda semi-merkantalist doneme gecmeden lord lar satolarda yasarlardi.
ornek - gargamel

bizden bir iki insan yere dusmustu bunu duyuyunca adam dersi dinlerken gulmekten yere dustu[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Sosyal ağlarda paylaş

Öğretmen:Eveeet bu konuda bittikten son..
Öğrenci:Çıhabilirmiyiz hocam?

Öğretmen:96. sayfayı açıyoruz
Öğrenci:Neden bu aptal kitabı okumak zorundayızki?
Öğretmen:Ezgiciğim lütfen o aptal kitabın aptal 96. sayfasını aç ve aptal aptal okumaya başla

Öğretmen:Arkadakiler,size diyorum emre,can!Susun yoksa kafanıza kalemliği yersiniz!
Öğrenci Can:Hocam ikimizede atıp ikimizide aynı anda nasıl vuracaksınız?
Öğrenci Emre:Hocam eniyisi siz atın biz aramızda paylaşalım.

Bu diyaloglar maalesef benim sınıfımdan :D ve hepsi gerçek.
Okulun en çatlak sınıfı bizde :)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..
Powered bY Korax & Pascal.
Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

Birde ders kaynatma yolları vardı.

Öğretmen:Lozan antlaşmasıyla birlikte imz..
Öğrenci 1:Hocam ismail yk hakkında ne düşünüyosunuz?
Öğrenci 2:Hocam kaliteli müzik yapmıyolar bence?
Öğretmen:Siz konservatuvard..
Öğrenci 3:Hocam sizce biz neden pedagoji dersi görüyoruz?
Öğretmen:İlerde öğrencileriniz olursa iyi eğitim verebilmek için.
Öğrenci 4:Ama Hatice hoca hep bize kızıyo hocam?
Öğretmen:Şşt şimdi onun dedikodusunu yapmayalım,yanlış olur.
(kuyruğun koptuğu yer)Öğrenci 5:Hocam sizin evinizde kediniz vardı değilmi?
Öğretmen:Evet,ah ne yaramazdır,birde köpek almayı düşünüyodum ama kavga ederler diye vazgeçtim.Hem bizim hizmetçi köpekten korkuyo.Pek sevmiyorum hizmetçiyi ama,geçende arap sabunu kullanmış merdivenlerde hede hödö..
Öğrenci 6:Hocam ders bitti!

Bir ders nasıl kaynar :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..
Powered bY Korax & Pascal.
Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

bizim lisede bir dönem milli güvenlik hocası uçan tekme atmıştı bir arkadaşıma, adam 70 yaşında emekli albaydı.
olay şöyle gelişti.
Şimdi benim arkadaş öndeki elemanla konuşuyordu.Milli güvenlik hocası bunlara bir uyarı yaptı ama bunlar hala konuşmaya devam ettiler.Hoca dayanamayıp bunları dersten attı.
Okulun merdivenleri bizim sınıfdan görülüyor merdivelerin dönemeçlerinde pençereler var. 2 SALAK bu pencerelere çıkıp sınıfa hareket çekiyorlar.Hoca bunları tam hareket çekerken sınıftan gördü.Bizimkiler direk topuk.Hoca sınıftan öyle bir hızla çıktı ki görseniz 100m rekoru kırar.Ondan sonra dışardan -aman hocam etme hocam- sesleri gelir kapının önünden arkadaşımı gördüğümde tam o anda hocanın tekmesi çoçuğun g.tünde patlar.Ben tabii şoktayım 70'lik bir insanın böyle bir şey yapması imkansız.Bir 5 dk. sonra hoca sınıfa gelir adam öyle bir nefes alıyordu ki zannetim ki adam gidici.Ben hazırda müdür yardıcısına haber verecektim ama neyse sakinleşti...ondan sonra adama saygım arttı tabi ki :))[signature][hline][b]God! Cover my back![u]

[Bu mesaj lord_gorthaur tarafından 25 Ekim 2004 13:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya valla ne diyim bizim bi almancacı vardı
Öğrenciler:Hocam Çok sıcak burası
Almancacı:Floresanları kapatın çocuklar o zaman soğur[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

butun sinif kufurlu konusmaktadir. ama hoca varken. hoca bir sure sonra bundan bayar ve "yeter artik kufurlu konusmayin sinifta" der. biri "evet hocam bundan sonra kufur eden o.c. olsun!" diye bairir.

butun sinif yerlerde tabii.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki:
yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.

Sosyal ağlarda paylaş

Mudurun odası koridorun ortasındadır.
kodıdorda cok ses vardır mudur bır anda
dısarı cıkar ve bagırır
-Dagılın lan.
kımse tınlamaz
-Dagılın lan.
gene tepkı yok en sonunda cıldırır
-Dagılın lan gecmısını sıktımın cocukları[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Sosyal ağlarda paylaş

bizim müdür yardımcısıda çevrede kız yokken dümdüz gidio valla. Üzerine yoğun geyikler yapılmıştır hatta bu küfürlerin =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

[li]Neden yalan söylüyosun?[/li]
[li]Madem söylüyosun destekli at[/li]
[li]Hiç bi okul müdürü bağıra çağıra küfür etmez yani yemezZZzz zaten yiyen adamda açığa alınmayı göze almıştır[/li]..
[li]Ayrıca forumlarda açıkça yazma (s*ktiğim falan yazıyos biz gerçi o da kötü ama)[/li][signature][hline]BabacumMostors, 07 Aralık 2003 17:15 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Holyman, 25 Ekim 2004 22:37 tarihinde demiş ki:
bizim müdür yardımcısıda çevrede kız yokken dümdüz gidio valla. Üzerine yoğun geyikler yapılmıştır hatta bu küfürlerin =)

ya bizdede kız falan olmadımı oturup bel altı fıkralar anlatıyoduk ama kız olmadımı..
zaten kimse gidip demiodu müdüre falan hocam felsefeci belaltı fıkralar anlatıyo die..[signature][hline]BabacumMostors, 07 Aralık 2003 17:15 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

ders matematik
-osman yapmasana oğlum
-hocam ben yapmassam sen yapmassan yıllığa ne yazcaz...

-hocam bugun hava yağaşlı olcakmış siz ne dersiniz?
-ne biliyim ben meterolojimiyim...
lise sondayız arkadaşla istisnasız hergün 15dk geç kalıyoz okula
2 tane müdür yardımcısı var ikiside sever beni herkes girmiş içeri bahçe bomboş ikisi kapıda muhabbet ediyo biz geldik haftanın ortası fln
-bravo osman bu haftanın en iyi zamanını yaptın
-saolun hocam artık bi geç kağıdı verirsiniz
sınıfa kdr kaçmıştım :)
gene geç kalmışız girdik arkadaşla müdür yardımcısı odasına
-hocam biz geç kağıdı kem küm
-yok geç kağıdı
çıktık dışarı kapıda sote bi yerde mevzillendik o çıktı odadan diğer müdür yardımcısı girdi
-hocam biz geç kağıdı kem küm
-osman bu kaçıncı bu hafta oğlum
-hocam 3. oldu galiba
-oğlum daha salı günündeyiz
-hocam ben ne söylediğimi biliyommu
o sırada gene diğer müdür yardımcısı girer bizi görür
üzerimize doğru hamle yapar bi geç kağıdını kaptığımız gibi kayıplara karıştık.2 kere sınıfa aramaya geldi o gün bereket kapıda nöbetçi tuttuk saklandım yakalayamadı.[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Sosyal ağlarda paylaş

biz sınıva prezervatif getimişti şişirdi arkadaş bunu başladık oynamaya sonra camdan bahçeye atmıştık müdürü üzerinden süzüldü uçtu gitti yerlere yattık.
eleman okulu en tembel elemanı hoca bi soru soruyo şansına bildiği yerden geliyo takır takır anlatıyo (bu arada sırtı duvara yaslanmış)
-oğlum neye dayanarak söylüyosun bunları?
-duvara dayanarak hocam...
hocayı ortaya alıp etrafında kutu kutu pense oynamıştık lise sonda
almancacı vardı sigara içenlerin tuvalette fotoğrafını çeker kaçardı hurra bütün tuvalet adamın peşinden koşar.sonra adam fotoğrafları satardı elemanlara.
lise sondayız kimya dersine 3 ay içerisinde ilk defa zamanında geldim hep ilk derse koyuyolar.hatta erken gelip tavla bile yaptım.sonra dersin ortasında elemana tel geldi çıktı gitti.bizde kavga var sandık çıktık tenefüste gidiyoz peşinden.hoca gördü beni osman nereye?hocam bi işimiz çıktı kusura bakmayın.olmuyo osman böyle bizde sevinmiştik erken geldin diye...[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
insight_13, 25 Ekim 2004 22:37 tarihinde demiş ki:
[li]Neden yalan söylüyosun?[/li]
[li]Madem söylüyosun destekli at[/li]
[li]Hiç bi okul müdürü bağıra çağıra küfür etmez yani yemezZZzz zaten yiyen adamda açığa alınmayı göze almıştır[/li]..
[li]Ayrıca forumlarda açıkça yazma (s*ktiğim falan yazıyos biz gerçi o da kötü ama)[/li]

1.Yalan solemdım
2.Anlama ozurlu musun ben orda kinaye soz sanatı kullanıp yalan soylemedı mı belırttım
3.Yalan soylemem ıcın bır neden sole?[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Sosyal ağlarda paylaş

bugün oldu :)

okula geç kaldım aceleyle cıktım evden
müdür kapıda bekliyor. (müdür degişti. bir hafta falan oldu adam okula geleli)
ben gittim özür dilerim hocam trafik vardı vs vs diye salladım bişeyler. hoca da tamam dedi. tam yanından geçtim gidiyorum. arkamdan bir ses: "oğlum fermuarını kapat istersen"

acele işe şeytan karışırmış :P[signature][hline]Hoşuna mı gitti?
Sosyal ağlarda paylaş

Arkada$ cep telefonuna ezan sesini yüklemiş.Dersde başlıyo çaldırmaya her hoca yiyor.Örnek biz biyo. dersinde gene azmışız hayvani sesler çıkarıyoruz;arkadaş da açmış ezanı hoca der:Mübarek zamanda çarpılcaksınız be az susun!
Bi' müdür yardımcısı var oğlum kaçmayın gelin derdinizi anlatın izin alın der.Ama şu ana akdar adam akıllı izin verdiği görülmemiştir tabii firarları da engelleyemedi.
Sosyal ağlarda paylaş

tarih dersindeyiz

hoca anlatır işte ''ve ortaçağa geçildi.ortaçağda önemli olaylar nelerdir?''

ben parmak kaldırırım..

-güç yüzüğü frodo ya geçti,gandalf ve arkadaşları...
-frodo kim evladım?[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"

[Bu mesaj Diablo tarafından 26 Ekim 2004 23:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...