Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ankaradaki depremler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ebe sabah hava kapalıydı yağmur yağması gayet doğal garip bişemi varki ? inanılmaz şeyleri bağdaştırıyosunuz bazen deprem ve yağmur?[signature][hline] @+Le'PhAnTom+@
∏ ψ m ρ l-l Σ † Д Μ ζ Ŋ ε
Mesaj tarihi:
bende biyerde okudum rusya radyoaktif dalgalar la böle tektonik hareketlere depremlere neden oluyormuş uzaya adamlar boşa bişeyler yollamıyorlar[signature][hline]
ThuG_Life
WEST SIDE IS THE BEST
Mesaj tarihi:
yok sanmam.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
said:
Leopar, 01 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
ya arkadaşlar bu "tropik yağmur" olayını daha öncede yazdım.bunlar tamamen normaldır, biz onlara kısaca yaz yağmuru diyoruz, panik yapmaya gerek yok fırtınamsı bi yağmur yağdı diye, tamamen normal bu mevsimde, siz bu sıcakta yağmur yağdı serinledik diye sevineceğinize hemen komplo teorileri, şehir efsaneleri üretiyorsunuz sakin olun :) )

doğru, daha geçen haftalarda da yağmur yağmıştı.
önceki senelerde de ankarada yaz aylarında yağmıştı.
yağmur normal birşeydir, özellikle ankara gibi bir şehirde.

tutup saçma sapan komplo teorileri üretmemize gerek yok. geçen seferki yağmurdan önce deprem olmamıştı dikkat ederseniz.
ayrıca deprem doğal birşeydir, devlet'e suni teorilerle yüklemek anlamsızdır.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
Herkezin düşüncesine hak vermek lazım bence böyle bir dünyada paranoyak düşüncelere sahip olmak ve getirisi olarak komplo teorileri üretmek çok normal. birde farklı bir yönden bakalım
25 senedir ankarada yaşıyorum ve 2 gün içerisinde 60 deprem olmamıştır bu zamana kadar, Tabiki bunların mantıklı bilimsel açıklamaları vardır, Ben daha denk gelemedim acaba bir kurum veya teknik bir kuruluştan bu olanlarla ilgili bir açıklama yapıldımı.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 02 Ağustos 2005 11:24 tarihinde demiş ki:
2 gunde 60 deprem olmadı zaten sadece 2si deprem diğerleri her deprem sonrası olan olağan artçıları değil mi?

(hoş onlarda deprem ama senimi kıracaz)
ozaman yazdığımı değiştireyim abi :)

hiç 2 deprem ve bukadar artçı deprem olmamıştı

ve hala devam ediyor

2005.08.02 11:01:01 39.4175 33.1090 5.0 3.3 -.- -.- BALA (ANKARA)
2005.08.02 09:47:31 39.3967 33.1170 5.0 3.5 -.- -.- BALA (ANKARA)
2005.08.02 09:42:07 39.3990 33.1623 15.8 3.2 -.- -.- BALA (ANKARA)

[Bu mesaj Ragnar tarafından 02 Ağustos 2005 12:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
deprem her zaman olur arkadaşlar , orada yazması gerekmiyor.
şu anda bile deprem oluyor yani.[signature][hline]valandil ownz j0o!
bana da kalp verin lan
WoW - Kelvin , olm nerull'dan atmışlar lan./Burning Legion
  • Yeni Oluştur...