Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yikildik...

Ancalagan

Öne çıkan mesajlar

sevdim inandim 2 yila yakin bi süre inandim sevdim güvendim hata yaptiysam hiç bi erkegin yapamicagi manyakliklari yaptim sadece o sevsin diye ona ok bagliydim ama olmadi hayatta bulduum en degerli kizdi ama bi saniyede satti beni hemde önceki gün beni öptükten sonra tatilimizin ortasinda birakti.... Hayatinizi yasayin asik olamyun.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ancalagan, 28 Temmuz 2005 21:59 tarihinde demiş ki:
Hayatinizi yasayin asik olamyun.

peki.
bi dengesiz seni birakti diye de , karamsarliga gerek yok.
gercekten sevseymis böyle yapmazmis.
sana deger vermeyen birisi icin daha ne kadar üzülceksin peki?[signature][hline] Bazi yalanlar güzel,bazi gercekler aciymis....
Bazi ölümler uzun,bütün hayatlar kisaymis...

lylide..

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 28 Temmuz 2005 22:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
twistedemo, 28 Temmuz 2005 22:09 tarihinde demiş ki:
bunu nedenönceden kestiremedin...?

ya cidden sen safsın ya da o kız sorunlu.

inanki hiç saf degilimdir o cok sorunluydu ama hayatta hep böyle olucak gibime geliyo insan biraz da yasadigimiz güzel seyleri hatirlardi... birazda teraziye güzel taraftan bakardi
Sosyal ağlarda paylaş

Welcome to the darkside..

Aşk sevgi hede hödö falan hikaye.. Tek kalemde siliverirler, geçirdiğiniz onca güzel zamanı umursamazlar bile...

O yüzden, cinsel tatmine dayalı ilişki kuracaksın, fazla uzatmayıp yenisine geçeceksin.. (yenisini bulamazsan mevcut olanla daha uzun takılırsın tabi..)

Geçmiş olsun arkadaşım.. Hayatta bi erkeğe en çok koyan da budur bence... Kendini alkole ver, paso arkadaşlarınla takıl.. Biraz kendine güvenin geri gelince de yeni bi kız arkadaş bul..

@Ancalagan: Bi tane topikte tartışmıştık.. Aşk mı zevk mi diye.. Aşkı savunanlarda sende vardın galiba?[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vaniLLe, 28 Temmuz 2005 22:02 tarihinde demiş ki:
said:
Ancalagan, 28 Temmuz 2005 21:59 tarihinde demiş ki:
Hayatinizi yasayin asik olamyun.

peki.
bi dengesiz seni birakti diye de , karamsarliga gerek yok.
gercekten sevseymis böyle yapmazmis.
sana deger vermeyen birisi icin daha ne kadar üzülceksin peki?

+1 takma kafana 2 yıl çok diil[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Sosyal ağlarda paylaş

sevin ama aşık olmayın doğru bir şey.. en azında hayatla başbaşa kalınca bir mücadeleye atılıncaya kadar..

şimdi kimse "yok efendim gerçek aşk bilmemne" demesin.. gerçek aşka varmak için önce hayatın yollarıdnan geçmek gerek bazı acıları tatmak gerek..

al işte arkadaşımın sevgilisi ne yaptı.. ortada fol yok yumurta yok bıraktı çocuğu.. 2.5 sene çıkytılar ne oldu? hani en büyük aşk onlarınkiydi.. hiç beklemediğimiz ani bir şey bu.

sonra efendim liseden beri çıktılar evnlendiler ne oldu? 6 ay geçmedi boşanıdılar..

ha belki istisnai olanalr vardır ama bilemem..

arkadaşım çok haklısın sev ama aşık olma.. hiç bir aşk sonsuza kadar sürmüyor.. aşk ileride yerini alışlkanlığa bırakıyor. annen gibi baban gibi kardeşin gibi birisi oluyor o hayat ortağın

yada salla aşık olun lan nasıl olsa ileride alışkanlığa çevirecek yuvarlanıp gideceksiniz..[signature][hline]tık ulan tık!
Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

Sonrada bana niye böyle davranıyorsun kızlara neden aşık olmuyorsun hiçmi duygun yok diyorlar.

Al işte ....

çoğu böyle[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Slat, 28 Temmuz 2005 22:25 tarihinde demiş ki:
Welcome to the darkside..

Aşk sevgi hede hödö falan hikaye.. Tek kalemde siliverirler, geçirdiğiniz onca güzel zamanı umursamazlar bile...

O yüzden, cinsel tatmine dayalı ilişki kuracaksın, fazla uzatmayıp yenisine geçeceksin.. (yenisini bulamazsan mevcut olanla daha uzun takılırsın tabi..)

Geçmiş olsun arkadaşım.. Hayatta bi erkeğe en çok koyan da budur bence... Kendini alkole ver, paso arkadaşlarınla takıl.. Biraz kendine güvenin geri gelince de yeni bi kız arkadaş bul..

@Ancalagan: Bi tane topikte tartışmıştık.. Aşk mı zevk mi diye.. Aşkı savunanlarda sende vardın galiba?

en azından onun değer verdiği birşey olmuş en azından yaşadığının kanıtı olan birşey yapabilmiş!sonunda acı da olsa riski göze almış!ya sen?gününü gçirmek ve bir ''tüketici''olmaktan başka ne yapabildin de ahkam kesiyorsun dalga geçercesine?!!bence sen kendi derdine yan[signature][hline]Nobody is perfect!!!
Sosyal ağlarda paylaş

4s kuralı vardır bılırmısın...
Bu kurala harfıyen uyulması gerektıgını soyleyebılırım..sen kendını hangı kategorıde goruyorsan ordasındır..gecmıs olsun..ama bırakmak yok..surmeye devam..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

ya peki seni gerçekten sevdiine eminmisin?? önceki gün öpüşüp ertesi gün terk eden bence sevmemitir sadece vakit geçirmek için tutmuştur seni...sende gidip demekki böylesini bulmuşun...sırf bu yüzdende aşktan nefret etme aşık olmayın dme bence :) işallah daa iisini bulurum de yaa herkes onun gibimi??unutma kimin ne zmn kime aşık olacaı hiç belli olmaz ;)
Sosyal ağlarda paylaş

ya aşık olunca olcakları önceden kestiremiosunki.bu kız ya beni bırakabilir falan dusuncesi aklına gelmiosa
osursa kız hosuna gidio.sora pat oturtunca olanlar gozunun onune gelio.ve nie ben böle bişi yaptım onceden anlamalıydım diosun.ama iş işten geçio[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...