Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

live8'in beyaz bileziği=)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nerden bulabilirim bunu bi bilgisi olan varmı?türkiye'de satılıyomu ki acaba?eğer satılmıyosa internet uzerinden sipariş edebileceğim siteler varmi?
yardım edersdeniz çok mutlu olurum,şimdiden teşekkürler=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
aslında bende alabilirim..bilen varsa söylesin..[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
ya ben onu ingiltereye gittiğimde almıştım takıyodum orda sonra tam dönecekken bi restoranda yemek yerken çıkarıdım unutmuşum restoranda :((( ühüü hühühüü[signature][hline]S b N N
b
N
N

:horace: :horace:
Mesaj tarihi:
ee yuh dory =)

Live 8 afrikadaki açlık için yapılan bir etkinlik Dünyanın 8 farklı bölgesinde yapılan konser organizasyonu.
Yardım içinde Live 8 bileklikleri var.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
işte dünyadan ilgisi kopmuş bi paticik[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
Pink Floyd çıktıydı 20 küsür yıl sonra eski kadroyla.
izlediydik filan.
yuh dory yuh. :P[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Mesaj tarihi:
peki türkiye'de alabileceğim bi yer varmı?[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
anladım,teşekkür ederim:)[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
500 bin'e satıyolar eminönüde , çakmasını yaptılar.[signature][hline]valandil ownz j0o!
bana da kalp verin lan
WoW - Kelvin , olm nerull'dan atmışlar lan./Burning Legion
Mesaj tarihi:
Türkiye'de satilanlardan sadece sarisi, o da marketlerden alirsan, orjinal. Diger renkleri, bu gibi bi yardim olayini da para kazanma malzemesi yapan insanlarin taklidi, almayin eminönünden bence, ya da isteyen alsin bi sey demem :P. her neyse, live8 de cok güzeldi bu arada.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Mesaj tarihi:
gittigidiyor.com gibi ikinci el satışların yapıldığı sitelerde bunları toptan getirip satan tipler var bildiğim kadarıyla, bi bak istersen.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Mesaj tarihi:
live8 eskiden olan sanırım liveaid yenisi die biliorum yanlış da olabilir[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
http://opethized.blogspot.com
Mesaj tarihi:
yenisi live 8 bu sene yapilan. yardim amacli almicaksaniz hic almayin, piyasa olsun diye yapmiyo adamlar bunu.yardim icin aliyosaniz da sakin gittigidyordan veya pazardan almayin cunku yardim gerektigi yere gitmicek...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
sahtesini istemiyorum.ayrıca sahtesini takınca çok komik oluyo bence. sırf şekil yapcam diye...hem amaç zaten bi işe yaramak, ordakilere bi şekilde yardım etmek benim için(çok ufakta olsa)[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
ben koyu mavi olanını görmüştüm, bende sarı olan meva (meme vakfı)'na bağıştı bulunulan şeyden var, migros'tan aldım. fakat renklilerini bilmiyorum, yardım amacı ile aldım. sarı şeyi takarsam parlarım be ya :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Mesaj tarihi:
sarı olanlar baska onlar kanser hastaları için amerikadan filiz akın sayesinde geldi:) ayrıca evet eminönünden falan almayın ozaman bi özelliği olmaz.gecen kadıkoyde bi adam sokakta bi çocuga satarken gordum cocua dicektim alma onların parası kanserli hastalara değil onun cebine gidio diyede orda adamla kavga mavga çıkmasın dedim hani sevgilimle bulusucaktım gider ayak dayak yemeyim dedim :D[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...