Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ehe haklı payro [Bu mesaj Dagger tarafından 02 Ağustos 2005 03:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ben aramam...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bak quote yapıyorum bır daha oku daha ıyı anlarsın demek ıstıyorum oke? said: Pyro, 02 Ağustos 2005 02:59 tarihinde demiş ki: said: Celine, 02 Ağustos 2005 02:53 tarihinde demiş ki: bence nolursa olsun sen aramalısın bende bunu kınıyorum. hatta *!kın kın kın* bnm anlamadıgım nıye her zmn bız erkekler aramak zorundayız?cok ararsın "baydım rahat bırak" dıyen tıpler cıkar,az ararsın "sen benı sevmıyor musun" dıyen tıpler cıkar bla bla. garıp bır tur yanı bunlar, bo$ver arama sen bilekim kaosum. [signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 *!aramam sormamm bir daha yalvarsan gene allahaaaaaa*[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ben şu aralar *!ahhh aşkım tamam aşkıım sen nedersen tamam aşkım acılar içinde yandım ne istersen söyle aşkım bu senın farkııınn ahh ...* söylüyorum...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 yahu arama sorma bırak. böle incir çekirdeğini doldurmayacak şeyden cıngar çıkaran kızlardan uzak durmak lazım.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 yolculuk sonrasi otobusten indigini haber vermek icin caldirmasi mesaj atmasi gerekirdi, eger bunu yapmiyorsa senin aramani, ne kadar surecekse otobusu onu bekleyip sonra sureklui dusurene kadar aramani bekliorsa seni parmaginda oynatma hayalleri icindedir kiz[signature][hline]Cras amet qui numquam amavit quique amavit cras amet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Zegna, 02 Ağustos 2005 03:28 tarihinde demiş ki: *!aramam sormamm bir daha yalvarsan gene allahaaaaaa* EEARRAAAHHMAAAAMMM[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Gerek açılan konuya gerek yorumlara inanamadım! Yahu o senin kız arkadaşın değil mi? Arayacaksın tabi, o da seni arayacak ama bunun muhabbetini etmeye ne gerek var? İlişkilerinizi skor sayarak yaşamayın. "Ben onu aradım şimdi sıra onda"larla yürümez ki... İçinden geldiği gibi yaşayamıyorsan ne anlamı var ki eziyetten başka bir şey olmaz bu ilişki. Aşkta hesap kitap yoktur. Taviz verme meselesi mi bu? Aramak taviz vermek mi oluyor? Allah bilir "Seni seiyorum" demek için bile sıra bekliyorsunuzdur. "Ben dedim şimdi sıra onda." Oysa sımsıkı sarıldığında içine doluyorsa bu duygu söyle, özlediysen ara, onun için ne yapmak geçiyorsa içinden geçtiği anda yap! Çünkü ancak bu şekilde mutlu olabilirsin. Unutmayın kimseyi onun için sevmeyiz, kendimiz için severiz.[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Nartanesi çok haklı. Gerçekten içinde sevgi,aşk ve saygı olan bir ilişki böyle endişelerden ve bakış açılarından uzak olmalı. Bence senin de yaptığın, onunda yaptığı hatalı, eğer ciddi bir ilişki içindeyseniz (tekrarlıyorum).[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 yok ya ciddi birşey değil.Ama seviyesizde değil yani. Ama Nartesi sonuçta benim ona söylemiş olduğum birşey var ve ben arıyamazdım hiçbirşeyim yoktu evde yalnızdım.Onun araması gerekirdi. Sorun zaten onun böyle basit bişey için kavga çıkarması yoksa ben böyle ufak şeyleri önemsemem[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 seviyosan hiç durma ara. yani boşuna hasret filan çekme... gereksiz şeyler bunlar fani dünyada...[signature][hline]Bunu yazan tosun, FORCE sizinle olsun... If you talk to god, it is named prayer If The God talks to you, it is named either prophecy or schizophrenia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 evet Nartanesi güzel söylemiş.[signature][hline]zıplamazsa oyun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: metboy, 01 Ağustos 2005 23:22 tarihinde demiş ki: bence haklısın, taviz verme ;) akşam beşte görüşürüz atıl bey koru kendini =)[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bende geliom. :P.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 pardon?[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 atılımı özledim onu görcem. :P ehue şaka tabi kavganızı izlemeye. :)[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 beni gıdıklamazsa izlenilesi bir kavga yaratırım sen izmirde misin?[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 gereken şeyi gerekli zmanda gerekli düşüncelerle yaparsan sıkıntı çıkmaz inş:)[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: twistedemo, 02 Ağustos 2005 11:14 tarihinde demiş ki: beni gıdıklamazsa izlenilesi bir kavga yaratırım sen izmirde misin? eet :) neyse konuyu deştik =P ps: iyi eğlenceler =)[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar