Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tartışma: Kim aramalı ...

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Kız arkadaşım dengesiz bi tip.Ve yine bir tartışma bulmayı başardı.
Bu tatile gitti ve ben buna gidince mutlaka ara dedim.Ben arıyamıyordum zaten kontr yok ve evdede telefon kullanıcak kimse yok.
Zaten aramakta istemedim.Onun yapması gerekirdi.

Tatile gitti ve otobüsten indiğinde aramadı 1 gün sonra bana msj çekiyor
"Saol be çok ilgilendim eğer ilgilenirsen yolculuğum iyi geçti"

Bende dedim ki haksız olan sensin aramalıydın.
Çünkü giden arar ben nerden bilicem senin vardığını

değil mi cinconcanlar ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

ok pls =)

kız guzel eheueu ama ben alttan almam hiç almadım ki genelde hep istediğim olmayınca bitirdim ilişkiyi

evet çok şerefsizim :P[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

kontörüm yok demişmiydin kıza?
gerçi seviosan bak burda koca paticik ahalisi var isteseydin birinden bknz: BEN 5 kontör yazsaydın 2 mesaj.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ...
çok uzaklardan onun sesini duyarken....
sana huzur veren gelir mi seslenirsen?
sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen.....
ağla ağla ağla...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya sorun o değil
Ben ona ara dedim o aramadı.Sorun bu.

ayıptır yazıktır bana :/

kız karizmamı ayaklar altına alıcak kadar güzel değil onu bi tek Elisha m için yaparım :P[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ilişkiniz ciddi ise ve sen gerçekten seviyorsan onu ve o da seni seviyorsa, arada sırada bazı tarafların alttan alması gerekebilir, hatta bu genelde sen de olabilirsin. Ciddi ilişkilerde "neden ben" sorusu sakıncalı olabilir. Daha doğrusu ilişkiniziz seyrini değiştirmeyecek bir polemik yüzünden kavga çıkarıp inatlaşmak sakıncalıdır. Ama tabi bazı durumları oturup tartışmakta gerekir, onlarda haklısın deyip geçiştirmemeli. Ama tabi yaşadığın şeyin ciddi bir ilişki olup olmadığına dikkat et yoksa boşuna zaman harcamış olursun.[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S

[Bu mesaj Ardeth tarafından 01 Ağustos 2005 23:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Covannicim ciddi olucak tip mi yok bende =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

dusunecek bir sey yok . yola giden arabaya binerken ve arabadan indiginde haber verir . genel adap budur . sevgili vs olmaya bile gerek yoktur .

salla sen o kizi .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.

[Bu mesaj huun tarafından 01 Ağustos 2005 23:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ikinizde gercekten sevseydiniz , ikinizden birisi naapar eder arardi.
seven bi insan merak etmeden nasil dayanir be.

ikinizde haksizsiniz bu yüzden..
sen isin rahatindasin belli ,
o yüzden kolay kolay sallayabilirsin sanirim.=)[signature][hline]Butterflies in the jar
so breathless....

lylide..

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 02 Ağustos 2005 01:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada sallamak tabiri sc camiasina aittir . paticige kazandirdigim icin cok mutluyum ama sallayin ahahah a

salla . isine gelmiyorsa salla ahaha

[spo1=bugun sc icin ne yaptin ? ]bugun sc icin ne yaptin ? [/spo][signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Celine, 02 Ağustos 2005 02:53 tarihinde demiş ki:
bence nolursa olsun sen aramalısın

bende bunu kınıyorum. hatta
*!kın kın kın*

bnm anlamadıgım nıye her zmn bız erkekler aramak zorundayız?cok ararsın "baydım rahat bırak" dıyen tıpler cıkar,az ararsın "sen benı sevmıyor musun" dıyen tıpler cıkar bla bla.
garıp bır tur yanı bunlar, bo$ver arama sen bilekim kaosum.[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...