Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Editing Sanatı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Artık itemları bile balronlardan alıp playerlara veriyorlar.Bunun için plevel6 aşşası npclerin çantasını açamıyor zaten add gibi komutları konsoldan takip ediyorum.Fakat bi tane olay yakaladım in visdim.Her ne kadar küçük birşey olsada .xnightsight . Atılan kişi bir warrior'ki çok işine yarar onu zaten direk stafflıktan attım.Script lazım.Mantıgı şu olmalı.Diğelim .xhits 500 yaptı bi player'a tıkladı.veya her hangi bir komut kill bile olabilir.Sonuç olarak o player üzerindeki editlemenin kimin yaptığı ve ne yaptığını sadece plevel'i 6 veya 7 olan kişilerin görebilmeli

mesela Staffın ismi hamdi

[ Hamdi : setstr 105 ]
Lord Xeirach

gibi.

Artık bıktım desem yeridir.Sanat haline geldi bu editleme.Ne yapsamda editlesem.[signature][hline]Branch would forgive the wind but broken once ...
Mesaj tarihi:
plvl 4 cok rahat acar ve alır ıcındekı ıtemlerı eger scptle bunun ıcın gereken plvl ı 6 ya cıkarmadıysan.editin önune gecmek baya zordur.sana bır edıt ornegı artık ne dersen bılmıyorum; gm vendordan anımal contrat alır sonra spawna gıden bır player page atar sorunum vardı bakar msnz dıye ve o page e o gm gıder spawndakı bınegı contratla kucultur ve dırek playera verır.loglar temız ama al sana mis edit.böle daha cok kurnazlıklar var.örnegın normal mage vendorlarına vslere cash tı sanırım tam emın degılımde ,bır komut yazarak vendordakı tum parayı alabılıyordun ve playera verebılırsın.sonucta loglar yıne temızdır.

dedıgım gıbı edıtın onune gecmek cıdden cok zor.
p.s:1 ay önce uo la olan her$eyden elımı cektım.[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
Mesaj tarihi:
hmm, engellenebilir, spawnlara çift tıklamasını on=@dclick triggerını worldgem bitlere vererek yapabilirsiniz.
shrink deedlere plevel check koyarsınız, zaten xhits 500 yapıldığı zaman bu konsola ve dolayısıyla loglara geçecektir. gmlerin npcleri açıp içlerindeki eşyaları almaması için de eventspet satırı ile sphere.ini'ye ekleyeceğiniz event'e dclick'de plevel check yapabilirsiniz.

yani her türlü açıklar kapatılabiliyor :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Mesaj tarihi:
scptten cok anlamamda bınek ztn spawn olmu$sa dırek check edebilir plvl 4 ve ustuyse,yanı world gem e nıye oyle trigger eklıceksın kı?.anca contrata check ettırırsen yakalarsın bence.[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
Mesaj tarihi:
sallıyorum kafadan sunucuda sadece spawnları 6-7 levellar koyuyorsa ve sen 4lerin oynamasını istemiyorsan onclick ondclick if plevel küçükse 6'dan return 1 hede :D[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Mesaj tarihi:
evet aslında mantıklı..

plevel'ini 1 ve 6+ yaparsak iyi olur shrink kullanmanın.ayrietten .shrink komutununda 6 yaparsak.Ohoooo güvenilir adam mı kaldı. en yakın arkadaşını alıyorsun ikinci gün editci çıkıyor neymiş efendim kaç yıllık arkıymış kıramamış ,ben senin kafanı bi kıracam.

Peki birşey soracam bi bug var nasıl fixleyebilirim.adam strongboxundan bir kutu çıkartıyor yere atıyor işte arkına diyor " istediğin kadar poti moti al " veya herneyse arkadaşı yerdeki kutuya 2 kere tıklıyor ( şuan object kutuda ).adam kutuyu kaldırıp strongbox'a atınca adam gene lastobject ile kasadaki kutuyu açabiliyor herserverda var bu nerdeyse.Nasıl halledebilirim(z)[signature][hline]Branch would forgive the wind but broken once ...
Mesaj tarihi:
yada bu acigi kapatmanin en kolay yonu kaliteli ve guvenilir stafftir derim ben,

ha birde yasca buyuk degi, olgun staff alinmasi gerekiyor.[signature][hline]Fcuk The Rest

Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
Mesaj tarihi:
hiç kimse editimi engelleyemez![signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
Edit konusu scp olarak değilde, biraz deneyimli biri olarak konusmak istiyorum.

* Staffları kesinlikle reelden arkadaşlarından oluşmasın
* Plevel verme olayını insanların emeklerine gore ver haftada bir plevel atlama olmasın.
* En ufak hatalarında acımasız olmalısın, acırsan acınacak hale dusersin.
* Kendin onlardan daha dikkatli olacaksin, seni örnek alsınlar.
* Staff a aldıgın kişilerin konuşma tarzlarına çok dikkat et.
* Kendi oturdugun şehirden ziyade diğer sehirlerdende staff al.
* Jaile bile atarken, hesap sor neden attin diye ss almalarını iste mailine yollasınlar.
* Bir kac komutu kısıtla.[signature][hline] Ne yaLanIm Ne døLanIm $an $öhret sIzIn øLsun ben faLanIm fILanIm..

Hardgamer
Illusion
Sanane
Mesaj tarihi:
said:
Voys, 30 Temmuz 2005 14:40 tarihinde demiş ki:
hiç kimse editimi engelleyemez!

bütün staffı yüz yüze tanıyıp aldıysan
eski arkadaşlarınsa staff edit engellenebilir . Tabi böyle..

Scpydi vs.di çok zor. Bir exile daki sistem çok iyiydi .[signature][hline]Anubis
Andoria UO Shard

Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

Mesaj tarihi:
editing bir sanattır sanatçıları durdurmayalım, önlerini açalım lütfen.
istedikten sonra her staff edit yapabilir ve kimsenin anlamamasını istiyorsa, anlamamasını sağlar. anlayabilene aşk olsun.
açın editçilerin önünü.[signature][hline]Immerse your soul in love
Mesaj tarihi:
said:
1llusion, 30 Temmuz 2005 16:11 tarihinde demiş ki:
Edit konusu scp olarak değilde, biraz deneyimli biri olarak konusmak istiyorum.

* Staffları kesinlikle reelden arkadaşlarından oluşmasın
* Plevel verme olayını insanların emeklerine gore ver haftada bir plevel atlama olmasın.
* En ufak hatalarında acımasız olmalısın, acırsan acınacak hale dusersin.
* Kendin onlardan daha dikkatli olacaksin, seni örnek alsınlar.
* Staff a aldıgın kişilerin konuşma tarzlarına çok dikkat et.
* Kendi oturdugun şehirden ziyade diğer sehirlerdende staff al.
* Jaile bile atarken, hesap sor neden attin diye ss almalarını iste mailine yollasınlar.
* Bir kac komutu kısıtla.

Konu nun en yararlı ve en akıllı mesajı.[signature][hline]
Life Of Legends - RunUO
Yeter artık bitsin rüyam hadi git

Mesaj tarihi:
şunu yapan editci şunu yapmayan editci değil diye bir kural olsa şu an bunu tartışmıyorduk bile, her genelleme gibi buda yanlış.

ayrıca tanıyıp sürekli yüz yüze görüştüğüm bir insan'ın edit yapma ihtimali km lerce ötede tanımadıgım bir admaın yapma ihtimalinden daha azdır. neden? çünkü yüz yüzeyim sürekli adamla böyle bir şey yaparsa yüzüme bakamaz zaten yıllarca sürmüş arkadaşlıgıda uo için bozmaya goze alacagını sanmıyorum kısmenın. ama netten tanışıp slm bab yerıne merhaba yazan ve benden alaksız bir şehirde yaşayan birisini ne karakterini ne çevresini ne kişiliğini bilmeden staff'a alırsam gün gelir kafası atar editler milleti kaybolur ortadan.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
said:
Heidestimmung, 31 Temmuz 2005 09:43 tarihinde demiş ki:
bazı adamlar var şöyle düşünüyor. ya zaten kaç yıllık arkım bişi demez küçük bir edite

o seni kullanıo durumumna düşüor ..[signature][hline]Anubis
Çok bomba bir şekilde geliyoruz..

Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

Mesaj tarihi:
Editi önlemenin yolu staffta arkadaşlık havası yaratmak , kardeşlik yaratmak olmalı bence. Şimdi isim vermeyeceğim ama son stafflık yaptığım yer şu an türkiyenin en iyi serverlarından biri. Oradaki ortam abi/abla/kardeş ilişkisi şeklinde , böyle olunca eğer azıcık haysiyeti varsa adamın onların yüzüne bakamayacağı için yapmıyor böyle birşey. Ayrıca önemli yetkiler iki kişide toplanıyor. Diğerlerine gm bile olsa en fazla add falan var. Fakat şöyle birşey var kesinlikle birşey eklemek. Paranın miktarını değiştirmek vs. yasak. Turnuva mı olacak toplanan parayı vereceksin vs. Bu komutları dediğim 2 kişi loglardan teker teker kontrol ediyor. Ayrıca staffmaster eşliğinde bu kişiler sürekli staffları kontrol ediyor.
Ve ben bu serverda edit olmadığı kanısındayım. Yaparsa bi o iki kişi yapar onlarda yapmaya başlarsa zaten herkes yapar.

O kadar adam var ki server açıp , kendine de acc açan. İş böyle olunca editde olur tabi. Ayrıca kesinlikle 1 aydan önce bir staff gm yapılmamalı. Ben anlamıyorum bu edit yapanları. Adam yarın ararsa seni lan sen niye edit yaptın derse. Ne yüzle edit yapanlar cevap veriyor çok merak ediyorum doğrusu. Bana deselerki gel şu servera sana edit yapicam. Gelmem niye mi ? O serverin afedersiniz ...'u çıkmıştır.
Mesaj tarihi:
bowfinger iyi ho$ demi$sinde edit olmayan server yoktur.neden mı? .xgo britain bile edittir bir bakıma.edit dedigin illa .add ile cıkarılan item,binek vs degıldır.edit oyuncuya avantaj saglıcak yardımda bulunulan her$eydır.bunun acıklamasını dynamick cok guzel yapmı$tır bır topicte,bakayım bulursam c/p liyeyim daha iyi anlarsın demek istedigimi.[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
Mesaj tarihi:
said:
SirAnubis, 30 Temmuz 2005 19:52 tarihinde demiş ki:
said:

Scpydi vs.di çok zor. Bir exile daki sistem çok iyiydi .

Exile'da edit den geçilmiyordu ornegin bizim 1100000000000 tane blackrock ve bloodrock ingotumuz sayisiz binegimiz vs.miz vardi :P[signature][hline][spo4=Sunucularimiz | Noir Is Back!]Siro/Noir Uo Admin
Toxic/Avensis Uo Admin
[WJD]-Sexy/Ultima-Strike.com Admin[/spo]
Mesaj tarihi:
said:
Leon_Jade, 01 Ağustos 2005 01:42 tarihinde demiş ki:
said:
SirAnubis, 30 Temmuz 2005 19:52 tarihinde demiş ki:
said:

Scpydi vs.di çok zor. Bir exile daki sistem çok iyiydi .

Exile'da edit den geçilmiyordu ornegin bizim 1100000000000 tane blackrock ve bloodrock ingotumuz sayisiz binegimiz vs.miz vardi :P

Bilemiyorum bizim cafedeki veletlerde bile 8 9 tane +15 wardı . Kim editti değildi anlaşılcak bir durum değildi.[signature][hline]Anubis

Mesaj tarihi:
@ pyro

aslında edit'in anlamı şu

Player üzerinde bir oynama yapmak / player için iyide olsa(stat,skill,karma vs. herhangi birşeyinde)oynamak ve kötüde olsa editliktir.Yani sadece playerin iyiliği için statusunda oynamak editlik ama statusunda değeri küçültme editliktir.

Britain'e göndermek,NPC'lerin cantasındaki item'ı vermek veya yaratıp vermek editlik değil bunlar kıyaktır.GM kıyağıdır
Mesaj tarihi:
öle şey mi olur hiç bi farkı yok. buda edit player 10 dakka uğraşıp dragon kesip lootluysa o magicali sen 1 sn içini açıp adama weriosun buda edit.

gm kıyağı her zaman = edit[signature][hline][b]Liv Tyler
Mesaj tarihi:
Editin anlamını bilenler söylemeden +1 vs. yazsın rica ediyorum .. Türkçe anlamını uo içindeki değil[signature][hline]Anubis

• Yeni Oluştur...