Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blizzard Yaktın Bizi.

shippy

Öne çıkan mesajlar

sonunda blizzard o kadar nerfledeki fury warrioru herkes arms oldu saolsun.kimsenin mortal strike a önem verdiğini bilmezdim,artık her charge yapan warrior mortal strike atar oldu.instant heal atıoruz lesser healdan a heallıo resmen iptal olduk warriorlara eskiden dans edip attıgım class simdi benimle dans edio.bence büyünün arka arkaya sack olmaması ve süresinin azalması gerekio 10-5-2.5-immun gibi gitmesi gerektiği kanısındayım warriorların kızacağını biliorum ama bu sart 800 mana harcayıp 1000 hp heallıoruz cok gıcık bişi.(ne kadar bu yaptığım noobluk olsada içimden geldi)[signature][hline]Shippy
Sosyal ağlarda paylaş

shaman nature swiftsiz bence hiçbişi deil warriorlar bunu iptal etti geçen gün bi druidle duel yaptım adı glb obscuraydı adamla duelimizde 3 kere silahıma windfury attım fade oldu die yaklasık 15 dakka sürdü av de sıra geldi ve sıraya girdik duel daha bitmeden :D ben shamanı defansif oynuorum belkide bu yüzden warriorlar zor gelio su anda mortal strike yaktı bizi ya :([signature][hline]Shippy
Sosyal ağlarda paylaş

Öeh shamanlar da artık böyle konu açıyorsa...
WoW forumlarında da birisi topic açmıştı,ghost wolf stealth olsun diye.
Shamanlar nedense imba olduklarını kabullenmiyolar[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid
Burning Legion

Sosyal ağlarda paylaş

o stealth olayi hos olur ama ghost felan diye dusunursek ama adamin nereye kactigini goremdigimizden kotu gerekyok :D[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!
Sosyal ağlarda paylaş

bende warrior gucsuz diyodum keske olede kalsaymıs adam 1-2 hafta kasıyo alıyo silahını oluyo 6k+ hp oldur oldurebilirsen bi de healliyolar arkadan charge+MS+WW rogue dan kolay olduruyo hemde oyunun cok health ine sahipken..deli MS vuruyolar..heralde bliz in aklında ki warrior buydu yaptı ona bisi demiyorum da insallah en kısa zamanda dier class lar la da ilgilenirler her patch ten sora bi class in overpowered olması canımı sıkar oldu..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 01 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
Ee shaman açanların %70i herkesi öldürücem diye açıyo. Bi classı öldüremesinler hemen bozuluyolar

/signed[signature][hline]valandil ownz j0o!
bana da kalp verin lan
WoW - Kelvin , olm nerull'dan atmışlar lan./Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

duel ise taktiğini değiştireceksin. yok değiştiremiyorsan ezil demek ki herkesle dans edilmiyormuş. mortal strike sadece size değil herkese vuruyorlar yeni değil o iş. "healleniyorlar" diyorsun, grup pvp'de öncelikli hedeflerini ona göre belirleyeceksin o zaman. yanında healer varken önce warriora saldıran adam ölsün elbette..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Artik oyunu sadece keyif icin oynuyorum valla

Bi 55 bi 60 karakterim var, 11 Subattan beri oynamama ragmen sans faktörüm 0 oldugu ve tüm dkp mi kaybettigim icin sadece bi tane epicim var falan. Ama gecen gün canim bi anda gnome female warrior cekti iste, ve simdi level 18 im!

DÜNYA GNOME OLSUN![signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress
Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
"orospu kırmızı"
"ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim."
"nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

o ms in ilk gunlerini gorseniz hungur hungur aglardiniz. cooldown yok +%200 dmg 25 rage . ww bile vurmuyordu kimse. sonra salak bi dallamar videosu cikti . kimse o video da pot icildigini vs gormedi aha nerf warriror die ole bi nerflediler ki warrioru kac patchtir ufak ufak buffluyorlar daha adam olmadi.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur!
:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

http://the-asylum.mine.nu/screenshots/NewRecord.JPG

Alın size dalamarın babası.
Önceden böyleydi, şimdi yine ms iyi de..

Srun şu ki HARMSTRINGTEN bezdim oyundan bezdirdi harmstring böyle lamer bişey olamaz.
Neyse next patch..[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...