Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mr. and Mrs. Smith

berqe

Öne çıkan mesajlar

said:
LvL_Sabo, 23 Haziran 2005 05:51 tarihinde demiş ki:
said:
Nukem_Verite, 23 Haziran 2005 01:43 tarihinde demiş ki:
abartıyosunuz bence o kadar güzel değil

bence de ya. nikol varken yani...

Aslansın.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Angelina ne derseniz diyin güzel kadın kabul edin bunu ama ondan güzeller de var. Bazı kadınlar herkeze göre güzeldir açıktır bu ama abartmak ilahlaştırmak zevke göre değişir sonra.

Ya bu paticiğin film yorumları çok acayip. Çok atraksiyonlu olur basit hollywood filmi dersiniz. Konu ilginç olur efekt hiç yok sıktı film dersiniz. iyi bi kadro olur filmde direk önyargı ile yaklaşırsınız; iyi oyuncu varsa film dandiktir oyuncular kurtarır mantığıyla. Komedi - macera olur film romantizim yok çok basit olmuş dersiniz. Romantik olur bu ne ya ot böcek kuş çicek sıktı artık dersiniz. Eğlencelik film olur bazı değerler ararsınız amaçsız film dersiniz.[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected]
Kellindil
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi ben sana şöyle diyim.. hasta olduğum PEK çok kadın oldu.. gerek ünlü gerek ünsüz.. ama bu kadın en tepede..

başlatmayın şimdi angelinacılar vs. nikölcular
yenilirsiniz :p[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

Yenge noldu abi?

ikinci cocuk yolda falan diyordun:)

hani yengeye bir tel acak istersen:)

said:
Absolut, 23 Haziran 2005 17:40 tarihinde demiş ki:
Angelina veya Nichole farketmez,
Birini yalnız yakalayan Abso affetmez. :)
[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE

[Bu mesaj onlyreal tarafından 23 Haziran 2005 18:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya abso, topikte 5-6 resim vardı sadece 2 tane gördük ne iş?[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

SENI ŞİDDETLE KINIYORUM!!! ÇOK SİNİRLENDİRDİN BENİ!!! HEMEN DÜZELT ONU!!![signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...