Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Filmin türkçe'ye çevrilmiş adı: Makastan Eller Hoş bir film, Tim Burton filmlerinin zaten büyük bir çoğunluğunu severim. pati'de arattım fakat bu film hakkında açılmış bir konu başlığı bulamadım sanırım filmin biraz eski olmasından kaynaklanıyor. Filmdeki bazı oyuncularda gayet iyi: Johnny Deep, Winona Ryder gibi :) Zaten Johnny Deep'e her zaman hayranımdır, adam kılıktan kılığa giriyor...[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 çok güzel bi filmdir bu, tim burton her zamanki egzantrik görüntü öğelerini bu filmde de kullanmıştır, tadından yenmez.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 sevilmezmi yahu:) Super filmdir... gerek orjinalligiyle gerek Johhny Depp ile[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Çok severdim bu filmi bir o kadarda korkardım ama hep izlerdim. Kızı okşayıp yüzünü parçaladığı sahnede ağlamıştım =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 depp süperdir,winona çıtırdır,burton ilah,oh oh daha ne isteriz :)[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 johnny deep zaten filmde çok komik :) hareketleri,tavırları,eylemsizliği,tepkisizliği veya tepki verdiği zaman ki tepkileri. su yatağını patlattığı sahnede koptuğumu hatırlıyorum :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 aa şahane film! o ağaçların şekillerine falan özenip gaza gelip bahçedekilere daldıydım ama olmadı tabi öyle, olamazdı...[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Johnny Depp gibi ekstrem ve anormal bir karakter böyle bir filme tam oturmuştur aslında. Komik öğelerle süslenmiş olsa da film aslında çok üzücüdür. Hatta ağlatır insanı bol bol. Şaheserdir. Tim Burton filmidir:) Edward'ın makyajına da özellikle dikkat çekerim.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Duke_Guybrush, 01 Ağustos 2005 02:39 tarihinde demiş ki: aa şahane film! o ağaçların şekillerine falan özenip gaza gelip bahçedekilere daldıydım ama olmadı tabi öyle, olamazdı... eyvah...[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacbetH Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 güzel film. not:gothikçiler, irem kırcılar çıksın ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: bLackcha0s, 01 Ağustos 2005 01:38 tarihinde demiş ki: Kızı okşayıp yüzünü parçaladığı sahnede ağlamıştım =) Spoiler tag ini kullanmadin, simdi de ben agliyorum[signature][hline]Cras amet qui numquam amavit quique amavit cras amet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ben de ağladım, yüzüm bile parçalandı. lütfen daha bi özen arkadaşlar ![signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 filimde edward'ın yürüyüşüde çok şeker :) filimdeki ev kadınlarının öyküleride süper aslında, fakat birazda günümüzü yansıtıyor. önce yükseliyorsun, sonra abuk subuk nedenlerle halk seni atıyor..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 digiturkde izlemiştim.hoş film izlenir yani :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 film iyi güzelde sonu daha ii bitirilebilirdi gibi geldi bana[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tamonikiden Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bence bundan iyi son olamazdi.zaten filmin sonu basından bellidir yani oyle bir son olmak zorudnaydi .Cunku filmin konusu "bu kasabaya kar nasi yagar"di. [Bu mesaj Tamonikiden tarafından 01 Ağustos 2005 21:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 lan yedik spoilerları hakkatten bilinç altı oldu, herneyse ziyan olmaz izliyelim bi bakalım[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 çok iyi bi filmdi depp in en iyi filmi olabilir ama hafıza mı tazelemem gerek sanırım daha iyileri vardı ya :p[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 dogbert, karayip korsanları filmindede çok iyiydi johnny deep.. evet filmin konusu "bu kasaba kar nasıl yağar?" dı. ilginç bir konu, tim burton işte :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar