Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Edward Scissorhands

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Filmin türkçe'ye çevrilmiş adı: Makastan Eller
Hoş bir film, Tim Burton filmlerinin zaten büyük bir çoğunluğunu severim. pati'de arattım fakat bu film hakkında açılmış bir konu başlığı bulamadım sanırım filmin biraz eski olmasından kaynaklanıyor.
Filmdeki bazı oyuncularda gayet iyi: Johnny Deep, Winona Ryder gibi :)
Zaten Johnny Deep'e her zaman hayranımdır, adam kılıktan kılığa giriyor...[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

Çok severdim bu filmi
bir o kadarda korkardım ama hep izlerdim.

Kızı okşayıp yüzünü parçaladığı sahnede ağlamıştım =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
johnny deep zaten filmde çok komik :)
hareketleri,tavırları,eylemsizliği,tepkisizliği veya tepki verdiği zaman ki tepkileri.
su yatağını patlattığı sahnede koptuğumu hatırlıyorum :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
Sosyal ağlarda paylaş

Johnny Depp gibi ekstrem ve anormal bir karakter böyle bir filme tam oturmuştur aslında.
Komik öğelerle süslenmiş olsa da film aslında çok üzücüdür. Hatta ağlatır insanı bol bol. Şaheserdir. Tim Burton filmidir:) Edward'ın makyajına da özellikle dikkat çekerim.[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
filimde edward'ın yürüyüşüde çok şeker :)
filimdeki ev kadınlarının öyküleride süper aslında, fakat birazda günümüzü yansıtıyor. önce yükseliyorsun, sonra abuk subuk nedenlerle halk seni atıyor..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...